How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kaynana beni eltimin kızına şikayet etmiş. 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Msspinkie @Margaret Hale Bu kocam olacak herif mecbur kalmadıkça konuşmuyor bugün benimle, sanki suç işlemişim gibi, kızımızı öptü sarılsı etti bana kalktığından beri tek laf yok. Hatta dün akşam en son konuştuğumuzdan beri birşey söylemedi konuşmadı. Bugün telefonunu karıştırdım yani sadece aramalarına bakabildim. İlk kaynımla konuşmuş, bana olayı soruo eltimle de konuştuğumu duyunca giidp eltimi aramış. İkisiylede ortalama 2 dakika filan konuşmuş. Umarım aptallık edip eltime kusura bakma fşlan dememiştir 🙄gerçi beklerim öyle bir aptallığı yapar onlar daha kıymetlidir.
Geri adım atmayın kesinlikle. Böyle durumlarda siz de ona küsün ve burnundan getirene kadar devam edin. Başka türlü anlamıyorlar

Te Allah'ım ya. Ne alaka yani küçücük çocuğa üzerinden 1 yıl geçmiş mevzuyu anlatmak. Çocuk da ne alaka sinirleniyor. Saçma sapan ilişkileri var ortada. Siz uzak durun bunlardan. Gereksiz samimiyete de kesinlikle girmeyin
Aynen öyle. Sanki çocuğuma bile isteye zarar vermişim gibi. Çocuğa kızmamak kalbini kırmamak için zor tuttum kendimi. Eltşmde diyor o sesini yükseltmez sen yanöış anlamışsındır. Kaynımda arkadan yengesi sesini duysun diye bağırmıştır ondan sesi yüksek gelmiştir. Bende öyle olsa anlamayacak kadar salak mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back