Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

kızlar yazıları okudum ama saçlarım uzamıyo omuz hizamdan başka mecburen yaptırcam kafama da koydum :) bazıları memnun bazıları değil ve anladığım kadarıyla boncuk kaynak daha iyi...ankarada yaptıran arkadaşlar var mı ? ve fiyat olarak ne kadar ? memnun kaldınız mı ?

kuaförle alakası var dedi bi kız arkadasım o da sürekli yaptırır.500ytl ye yaptrmıştı çok memnun kalmıştı.başka biryere yaptırdıgında ise 3 hafta snra cıkarttrdı saclarım açılmıyo diye.hangi kaynagı yaptırdı bilmiyorum.

arkadaşlar 1 ay önce boncuk kaynk yaptırmıştım.ama dayanamadım çıkarttırdım ve saçlarımın hemen hemen yarıya yakınını kaybettim:( kesinlikle tavsiye etmiyorum.kullanırken hiç rahat edemedim ya..yıkamak sorun zaten,ne kadarda sık ve iyi yıkasanızda dipleri kirli kalıyo..rahat tarayamıyorsunuz..ve rahat yatamıyorsunuz.hele ki benim gibi denize ve havuza girdiyseniz tam bir baş belası..özetle ben hem paramdan hem saçımdan oldum.tövbe ettim denebilir....(bu arada yaptırdığım kuaför çok ünlü bir yerdi ve uçuk bir fiyata yaptırdım)sonuç hüsran....benden uyarması.memnun olanlara çok şaşırıyorum.neyse çok uzattım..bye.

Kızlar ben saçlarımı boyatıcamm fakat boyatıcağım yerde kaynak yapılmıyo...
Saçlarımı boyatıp, başka yerde kaynak yaptırsam nasıl olur yani böyle bişey olabilir mi?
Saçım röfle olucakk aynı rengi tuturabilirler mi acaba ?
acil bi cevap bekliyorum ,bilen kişilerden lütfen

Tutturamazlar canım, çok zor. İyi kuaför de olsa renk tutturma konusunda beceriksizler çoğu. Aynı yerde yaptırman daha mantıklı.

ımm bu hiç iyi olmadı ya, hep gittiğim kuafördü çnkii röflemi orda yaptırıcaktım :1ninca:

05ilker51re9.jpg

bu güzel olmuş a.s

kızlar bende mart aynda yaptrmştm ve sölediklerinizin hiç birini yaşamamıştım saçlarım zaten çok gür benim yanmıştı kestrmiştim kısacık kalmıştı belimde saçlarım o yüzden taktrmştm uzatmak amaçlı yani gürleştirmek için değil ve yağlarımıda sürdüm kafama yıkadımda,onları kat kat kestrdim,fönümü çektim kuaförede çektrdm ıslak ıslak jöleleyip kendi dalgasyla bile kullandm cok memnun kalmştm şimdi saçlarım siyahtı açtım tekrar yaptrıcam 1 2 hafta içerisinde :) izmirden arayanlara yardmcı olabilirim bnm gittiğim kuaför hakkaten bu konuda çok iiyi

En guzeli cit cit istedigin zaman taktir istedigin zaman cikar :D bilhassa kendim kullaniyorum gayet dogal en azindan saciniza zarar vermiyorsunuz..

kızlar bende mart aynda yaptrmştm ve sölediklerinizin hiç birini yaşamamıştım saçlarım zaten çok gür benim yanmıştı kestrmiştim kısacık kalmıştı belimde saçlarım o yüzden taktrmştm uzatmak amaçlı yani gürleştirmek için değil ve yağlarımıda sürdüm kafama yıkadımda,onları kat kat kestrdim,fönümü çektim kuaförede çektrdm ıslak ıslak jöleleyip kendi dalgasyla bile kullandm cok memnun kalmştm şimdi saçlarım siyahtı açtım tekrar yaptrıcam 1 2 hafta içerisinde :) izmirden arayanlara yardmcı olabilirim bnm gittiğim kuaför hakkaten bu konuda çok iiyi

canım ne kadara yaptırıyorsun uygun sa bende yaptırmayı düşünüyorum izmirin neresinde yaptırdığın yer yardımcı olursan sevinirim tşkrler

Kızlar ben saçlarımı boyatıcamm fakat boyatıcağım yerde kaynak yapılmıyo...
Saçlarımı boyatıp, başka yerde kaynak yaptırsam nasıl olur yani böyle bişey olabilir mi?
Saçım röfle olucakk aynı rengi tuturabilirler mi acaba ?
acil bi cevap bekliyorum ,bilen kişilerden lütfen

bırak aynı yeri hatta aynı anda yapılmalı yoksa altı çarşamba üstü perşembe halleri oluyor

kimse yardımcı olmayacak mı :((

SAÇLARININ ZARAR GÖRMEMESİ İMKANSIZ YENİ ÇIKAN MİMİK SAÇLAR BONCUGUN ARASINA GİRİYOR YENİ ÇIKAN SAÇLAR DAHA GÜÇSÜZ OLDUKLARI İÇİN ÇABUK KIRILIYORLAR BUNU ENAZA İNDİRGEMEK İÇİN gece yatarken örgü yap ;ama gül ve dıken olayı külfetsiz güzellik yok işte

canım ne kadara yaptırıyorsun uygun sa bende yaptırmayı düşünüyorum izmirin neresinde yaptırdığın yer yardımcı olursan sevinirim tşkrler

narlıderede yaptırıyorum cnım özelden ms j at istersen yazayım adresni tlfnunu konuş kendin gayet ucz ve çok sağlam oluyor :=)

İzmİrlİ arkadaŞlarrrrrr kaynak yaptırdıĞınız uygun yerler varmı yarıdımcı olun lÜtfen nnnnnnnn

yalnız melekçim 3 kere kaynak yaptırdım şimdiye kadar.Ve çok memnun kaldımzemuszemus Kuaför olarak değil de direk kaynak yapan kişiye ulaşmak istersen yardımcı olurum?

kızlar boncuklu kaynak kötü görünüyo ya,hemen anlasılıyor onun yerine cıtcıt takılsa daha iyi bence,sonucta sacın dibinde kucuk kucuk boncuklar oluyo kaç kişide gördüm kafalarını saga sola cevirdikleri zaman ister istemez görünüyor,benim de saclarım platin sarıya boyalı ve uzun ama boyadan dolayı asırı derecede yıprandı ve kurudu,fönsüz cok cansız görünüyolar kendi rengime dönmeye karar verdim ama saclarımı da kestirmek zorundayım,keratinli kaynak yaptırırım belki ama herkes aynı durumdan sikayetci kaynagı cıkardıktan sonra kendi saclarımın iki tel kalmasını da istemiyorm!!!

Bende katılıyorum barbiezeynep görüşlerine.Boncuk kaynak hemen anlaşılıyor ve bir süre sonra kayıp çıkmaya başlıyor.Kullanan bütün arkadaşlarım sorun yaşadı.Benim saçlarımda platindi ve doğal rengine dönmeye çalışıyorum birkaç aydır.Kestirince saçlarım çok kısaldı ve uzun araştırmalarım sonucu çok ii dublex kaynak yapan bir yer buldum. 3 kere de dublex kaynak yaptırdım.Hepsinde de çok memnun kaldım.Saçlarımda ne dökülme oldu ne de saçlarım zarar gördü.Herkes kaynak yaptığını söyler ve herkes yapabilir ama herkes iyi yapamaz.O yüzden iyi araştırman lazım.Hem maddi açıdan hemde saç açısından büyük bir tehlike yaşayabilirsin.

2 gün önce kaynağı çıkarılmış biz kız gördüm ve hayatta kaynak yaptırmam.Kızın saçları yanık ve yoluk yoluk duruyordu.Ve tekrar kaynak yaptırıyordu.Çünkü kendi saçlarıyla gezmesine imkan yok.Bu kaynak bir kere yaptırıldımı durmadan yaptırman gereken birşey anladığım kadarıyla.Onun yerine çıtçıt daha mantıklı geliyor bana.

Çünkü onun saçındaki kaynağı büyük ihtimalle asetonla çıkartmışlardır.Ben 3 kere yaptırdım ama keratin değil dublex kaynak yaptırdım.O kadar memnun kaldım ki 4. yü yaptırmayı düşünüyorum havalar biraz serinleyincezemuszemus
Durmadan yaptırmak da gerekmiyor cnm.Benim kuaförüm kaynakları taktığı makineyle çıkartıyor kaynaklarımı.Hemde hiç zarar vermiyor.Çıtçıta gelince de o da sürekli fön istiyor.

özgemcim bende katılıyorum sana.Bende birkaç kez yaptırdım ve çok memnun kaldım.Hiçbir şikayet yaşamadım.fönümü de çektirdim,jölemi köpüğümü de sürdüm,maşa da yaptırdım,topuzda yaptırdım hiçbir zarar görmedi saçlarım maşallah zemuszemus

kzlar ben daha önce keratin kaynak kullandm ve saçlarımı mahvetti ! çıkartırken saçlarımı kesmek zorunda kaldık çnkü inanlmaz dolaşmıştı. şmdi boncuk kaynak yaptırmayı düşünüyorum. onu kullananlarr varsa onda da aynı şey oluyo mu acaba?? saç karışıyor mu onda da ?

kzlar ben daha önce keratin kaynak kullandm ve saçlarımı mahvetti ! çıkartırken saçlarımı kesmek zorunda kaldık çnkü inanlmaz dolaşmıştı. şmdi boncuk kaynak yaptırmayı düşünüyorum. onu kullananlarr varsa onda da aynı şey oluyo mu acaba?? saç karışıyor mu onda da ?

Canım ben boncuk kaynak kullanıyorum.Diplerde dolaşma elbet oluyor ama bunu en aza indirmekte naasıl yıkadığınla alakalı.3 ay oldu kullanalı 1 ay sonra yukarı çektiricem.Eğer bakmak istersen albümde resim var.
:lepi:

Ben boncuk kaynak yaptırdım ve son derece güzel yapan bir yerde yaptırdım..! Herşey mükemmel duruyordu hiç sorun yoktu çok güzel kullanıyordum ancak çektirdiğim fönü ertesi gün kullanamıyordum hemen dolaşıyor örsende gece yatarken sabah dalga dalga oluyor.

25 günlük kullanımdan sonra kuaföre gittim oturduğum sandalyede kedi oturmuş gibiydi saçlarımın çoğu topak topak koptu ve taktırdığımda omzumun altında olan saçlarım çeneme kadar kopup kısalmış saçlar hava almadığından taktırılan yerlerin çoğu kopuyor saçınız gürse göze batmıyor ama çokgür değilse azıcık saçınız kalıyor. Çok pişmanım ben çıtçıt en iyisi kullan çıkar bitsin...

slm kızlar
çok uzun zamandır boncuk kaynak kullanıyorum süper memnunum.kesinnikle saçlara bir zararı yok ama saçta kaldıgı süre içerisinde kendi rutin olarak dökülme yapan saçlarınızı boncuk tutar çıkarttırıp tekrar taktırırken onlarda çıkar bizlerde saçımız döküldü sanırız ilk basta bende döküyor sandım ama işin aslı buymuş ve birde boncuklar silikonlu olsun ona mutlaka dıkkat edın boncugun ıcındekı silikon saça asla zarar vermıyor ve saçlar çıkmıyor.
eger çok para falan dıye düşünüyorsanız o malum sitede 0.90 kurusa gerçek saç satıyorlar ordan alın kuafore koltuga oturmadan once ne kadar takarsın deyın pazarlıkla ben 150 adet kaynak saçı 75 tl ye taktırdım çok memnunum çıt çıtı her zaman tak çıkar zor oluyor boyle ıyı :)
tavsiye ederimmmm

Mesajları okurken gördümde saçımda 25 gün kalan silikon boncuklu kaynak vardı. 25 günde kimsenin saçı rutin olarak avuç avuç dökülmez heleki benim gibi saçları çok nadir dökülen bir insanın para tuzaklarına kapılmayın derim takılıyken hiçbir sorun yok zaten çıkardıktan sonra görülüyor.yasakkelime

Back
X