- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Aslında bunu test edebiliriz![]()
Nevreste Ciddiyim bacılar ekmek tatlısınıda oylamaya ek koyalım . Bu bir şaka olsun kk hatunlarına ne dersiniz ?
![]()
Valla bence super olar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bunu test edebiliriz![]()
Nevreste Ciddiyim bacılar ekmek tatlısınıda oylamaya ek koyalım . Bu bir şaka olsun kk hatunlarına ne dersiniz ?
![]()
Şöbiyeti ortadan kaldırırsak olur![]()
Maydanoz koymasaydın tepesine not kıracaktım ekmek tatlında.
Sunumuda çok hoş , yerken şekeri kıtlama mı yapıyoruz
Ellerine emeğine sağlıknuryolu Başarılar dilerim....
Ha pardon ,
Bi de şöbiyet vardı değil mi ? Ehhh o da ekmek tatlısı kadar meşakkatli ve 10 numara olmasa da![]()
Ekmek tatlısı fikri senindi bacım .bence bu tarif senin olsun yarışmaya girsinŞöbiyeti ortadan kaldırırsak olur![]()
Nur yapmasaydı yapar eklerdimEkmek tatlısı fikri senindi bacım .bence bu tarif senin olsun yarışmaya girsin![]()
Ekmek tatlısı fikri senindi bacım .bence bu tarif senin olsun yarışmaya girsin![]()
Şöbiyeti kaldıralım neden olmasın
Nur yapmasaydı yapar eklerdim![]()
Çok şanslı olduğumu herkes söylerCok sanslisin nevos ,neyse ki ben bi anlik gafletle sobiyeti sectimTarifin ballisi sana kaldi ,şanslisin he
![]()
Şöbiyeti kaldıralım neden olmasın
Kaç oy alır çok merak ettim![]()
Şans işteHimm ,o zaman kalsin yaYani biseyden degil de yapimini falan cekmedim bi dahaki sefere artik
![]()
Ahanda bulduk ekmek tatlısı yarışmacısını ,aus
Ahanda bulduk ekmek tatlısı yarışmacısını ,aus![]()
Çok şanslı olduğumu herkes söylerAman ne ballıyım
![]()
Ahhh benim becerikli Aus'um
Tatlı efsane olma yolunda ilerliyorAhanda bulduk ekmek tatlısı yarışmacısını ,aus![]()