Tarifi sahiplenmek lazımYa begenmek ne kelime canimBayildim bayildim Bayildigim icin cevap yazamadim ,ayilip teli alana kadar falan ancak yani O boncuklar falan hakketen cok guzel.olmus Pembe delusum.zati Nevreste valla bu tarif tam yrismalik bence
Ya begenmek ne kelime canimBayildim bayildim Bayildigim icin cevap yazamadim ,ayilip teli alana kadar falan ancak yani O boncuklar falan hakketen cok guzel.olmus Pembe delusum.zati Nevreste valla bu tarif tam yrismalik bence
Tatlı efsane olma yolunda ilerliyor
Sen bi de beni yerken görmeliydin , efsane bir lezzet .
Bu arada şaka bir yana mutfakta inanılmaz başarılısın arkadaşım
Şöbiyetin muhteşem
Tarifi sahiplenmek lazımGel şöbiyeti kaldıralım
Boşa vakit geçirme hemen eklemelisinİnstagrama da atsammi ki nevosBelkim fenomen olurum
diyertteyimdeGel otur canim ,doya doya yi
Ben Nuryolun'dan o tarifi yapmasını istedimnuryolu alemsin ya,ekmeği kurdelayla bağlamış,başına bir de fiyonk yapmış,şekerlerle birlikte sunum yapıp Nevreste ye şekerli ekmek yaptım diye göstermiş,ayyy çok güldüm ya,sen çok yaşa
Bu arada 2 tane şöbiyet oldu değil mi yarışmada,valla seninkide harika görünüyor canım,sen yaparsında kötümü oluryarışmada başarılar dilerim canım
Tabii canım ne gerek var şöbiyete,bencede şekerli ekmek daha iyi,hem üstünde fiyonku da varBen Nuryolun'dan o tarifi yapmasını istedimYapmış ama birde şöbiyet yapmış O şöbiyeti kaldıralım diyorum ikna olmuyor Oysa benim ve @bilinmeyenfx 'in önerdiği şekerli ekmek tarifi bir numara
Bu tarifi deneyenler bile oldu gördün müTabii canım ne gerek var şöbiyete,bencede şekerli ekmek daha iyi,hem üstünde fiyonku da var
nuryolu alemsin ya,ekmeği kurdelayla bağlamış,başına bir de fiyonk yapmış,şekerlerle birlikte sunum yapıp Nevreste ye şekerli ekmek yaptım diye göstermiş,ayyy çok güldüm ya,sen çok yaşa
Bu arada 2 tane şöbiyet oldu değil mi yarışmada,valla seninkide harika görünüyor canım,sen yaparsında kötümü oluryarışmada başarılar dilerim canım
Ben Nuryolun'dan o tarifi yapmasını istedimYapmış ama birde şöbiyet yapmış O şöbiyeti kaldıralım diyorum ikna olmuyor Oysa benim ve @bilinmeyenfx 'in önerdiği şekerli ekmek tarifi bir numara
Bu tarifi deneyenler bile oldu gördün müÇok büyük patlama yaşayacak Nur engel oluyor Tabiiii kurdelasız olmaz
Tamam püf noktalarını sakın anlatmaZaten yolda yuruyemez hale geldim nevosKapimda basin mensuplari , telefonlarim susmuyor ...Chefler ,medya ,halk merakta Herkes "Sekerli ekmeen puf noktasini "merak ediyor Tabi ben puf noktasinin fiyonk oldugunu soylermiyim hic
Tamam püf noktalarını sakın anlatmaZaten yolda yuruyemez hale geldim nevosKapimda basin mensuplari , telefonlarim susmuyor ...Chefler ,medya ,halk merakta Herkes "Sekerli ekmeen puf noktasini "merak ediyor Tabi ben puf noktasinin fiyonk oldugunu soylermiyim hic
Ben tarifi meşhur yemek defterime yazdım bile,malzemeler şöyle;2 dilim ekmek,2 kesme şeker ve 1 adet kurdela,onu kesin unutmuyoruzTamam püf noktalarını sakın anlatmaDiğer yarışmacılara yazık olmasın