Benimki bütün çekmecelerimi karıştırır. Böyle baya gözümüzün içine baka baka yaniKonsurken bazen patavatsizliklari oluyor ama tolere edilebilir. Biz gerçekten farkli kültürlendeniz ben ilk başta cok bocaladım. Sonra kötü bir kadin değil, bize karışsa, huzurumu bozsa daha mi iyidi dedim kendime akışına bıraktım. Biz ordayken asla kaldığımız odaya girmez, kapiyi çalar uyandıracak olsa kapidan seslenir burada odaya dalan o kadar kv okudum, şükür takilma küçük şeylere dedim. Hayata bakışımız farkli ama şükür görmezden geliyorum. Belkide eşiminde etkisi var . Aralarindaki bağ mic mic değil , o da ailesine saygılı ama cokta sey değil.
Valla kim olsa katlanamam bu duruma.Sormayın ya. Çay içmeye diye gelip sabah 5 te eve giden insan duydunuz mu hiçben bu insanları bıktırır mıyım demiyor hiç. Daha 55 yaşında. Hani yaşlı olsa ilgiye muhtaç derim kıyamam
E yuhBenimki bütün çekmecelerimi karıştırır. Böyle baya gözümüzün içine baka baka yani
Neden izin veriyorsunuz tepkinizi koyun , susarsanız daha beter olur ,Benimki bütün çekmecelerimi karıştırır. Böyle baya gözümüzün içine baka baka yani
Aman allahım cok kötü .Benimki bütün çekmecelerimi karıştırır. Böyle baya gözümüzün içine baka baka yani
Eş çok önemli çok haklısınız. Benim eşim de sözünü esirgemiyor annesine. Yoksa yapı olarak çok hassasım ölür giderdim şimdiye strestenBen zaten soğuk bir tipim. En baştan beridir de kendi doğrularimla davrandım. Ben severim kv mi ama onun düşüncesini bilmiyorum.Burada şöyle bir durum var; eş önemli. Benim eşim de işine karışılmasindan hoşlanmaz. O yüzden bizim ki bizden uzak duruyor.
İnanın o kadar akıllı ki. Ben ameliyat oldum mart ayında. İşte ben bakarım ben işlerini yaparım vs diye geldi bize. Bütün evimdeki her şeyin yerlerini değiştirdi. Sözde çamaşır yıkadım diyerek dolaplarımı boşaltıp kafasına göre yerleşti. Ben tabi kendimde bile değildim ağrımın sızımın derdindeyim. Kendimi toparladığımda evimi tanıyamadım yani. Bu arada bana bakmaya diye gelen kadın 1 hafta kaldı bir tas çorba kaynatmadı. Sözde bakmaya geldi. Asıl amacı evimi kafasına göre düzenlemek. Fırsat geçmiş eline kaçırır mı. Sonra o gidince her şeyin yerini tekrar değiştirdim. Çok bozuldu uzun süre surat yaptı. Hiç umrumda olmadıNeden izin veriyorsunuz tepkinizi koyun , susarsanız daha beter olur ,
Annelik adı altında yapılıyor bunlar. Ben anneyim bir şey olmaz vs. Ama işine gelmeyen konularda sen bizim kızımız değilsin gelinimizsin seni ben doğurmadım demeyi de biliyor. Benimki çok fena çokAman allahım cok kötü .
Kayınvalidezeler toplanmaya başladı desenizeOran yüzde elli den 37 lere düşmeye baslamis bu arada
Aminn arkadaşım hepimizin inşallahÇok mesafeli bir iliskim var dermişim.Ayni evdeyiz.Kp vefat etti.Ust kattaki evine gitmiyor.Bizde yasamak istiyor.Konu açtım bugün Bdv de.Allah yardimcim olsun.
Şu almak vermek mevzusu ayrı bir sinir bozucu. Kimse eşya değil ki alınsın verilsin. Cahil cahil konuşuyorlar. Bunu söylerken bile evlatlarının seçimlerine saygıları yok.Ben seni boşunamı aldım. Bu işleri öğreneceksin artık sen başına geçeceksin bla bla blaaa. Artık saçma cümlelere katlanmıyor açınca hoşlanmıyorum başlık mı saydınız beni alırken diyorum. Bana karşı tutumlarını karşı aynı tepkiyle karşılık veriyorum.
Eşim bazen tavırlı açıyor kapıyı. Çat kapı geliyor çünkü canı ne zaman isterse gece gündüz fark etmiyor. Ben de odaya kapanıyorum üzerimi giyiniyorum evimde rahat oturuyorum çünkü. Üzerimi giyinip yanına geliyorum. Rahatsız olduğumuz müsait olmadığımız belli yani artık. Yine de inatla ve ısrarla geliyor. Eşim kaç kez aramadan gelmeyin dedi. Eşimin olmadığı zamanda bana oğlumun evine de arayarak gelecek değilim diyorValla kim olsa katlanamam bu duruma.
Eşinize hiç acmiyormusunuz mevzuyu ya da eşiniz kendiliginden rahatsız olmaz mı hiç ya
A aaa.
Müsade edersen üreyeceğiz anne desene
Iyi yapmissin boşver, ayrıca hasta olunca eş ailesine bazen fırsat düşüyor her şeye dahil oluyorlar maalesefİnanın o kadar akıllı ki. Ben ameliyat oldum mart ayında. İşte ben bakarım ben işlerini yaparım vs diye geldi bize. Bütün evimdeki her şeyin yerlerini değiştirdi. Sözde çamaşır yıkadım diyerek dolaplarımı boşaltıp kafasına göre yerleşti. Ben tabi kendimde bile değildim ağrımın sızımın derdindeyim. Kendimi toparladığımda evimi tanıyamadım yani. Bu arada bana bakmaya diye gelen kadın 1 hafta kaldı bir tas çorba kaynatmadı. Sözde bakmaya geldi. Asıl amacı evimi kafasına göre düzenlemek. Fırsat geçmiş eline kaçırır mı. Sonra o gidince her şeyin yerini tekrar değiştirdim. Çok bozuldu uzun süre surat yaptı. Hiç umrumda olmadı
Henüz 2 yıllık evliyim ilerleyen süreçte olurum muhtemelenE yuh
İyi sinir hastası olmuyorsun
Sormayın. Eşimle şimdiden anlaştım. Çocuk vs olursa kimseyi istemiyorum zaten zor bir süreç laf söz kaldıramam diyorum. Bazen çocuk mevzusu açılınca (sözde şakayla ama aslında yapacağı o) çocuk olunca siz kovsanız da ben gelirim diyor. Yani ben çocuğu özlersem gelir alırım ya da bana bırakırsınız değil. Özetle ben size yerleşmeye yer arıyorum diyorIyi yapmissin boşver, ayrıca hasta olunca eş ailesine bazen fırsat düşüyor her şeye dahil oluyorlar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?