Yan şehre gelmiyorlar ya, 6 kişi tutmuş sizin (daha doğrusu nişanlınizin) mutlu gününüzü görmeye Amerika'ya gelmiş.
Bence bunca tepkiyi kesinlikle hak etmiyorlar.
Biraz ılımlı olmakta yarar var.
Sonuçta bu hatırlanacak bir gün. Neden bu günü asık suratla geçirip insanları uzesiniz ki? Gelen diğer kişiler sizin yakınınız değil ama demek ki nisanlinizin yakını ki onca yoldan gelmisler. Valla insan kendi ablasının abisinin düğününe yan şehre gitmiyor uzak diye, yine düşünüp mezuniyete amerikaya gelmişler,hem masraf yapmışlar hem kıymetli zamanlarını vermişler. Güzel birkaç gün geçirmek varken neden sebepsiz yere gerginlik yaşansın ki?
Bir de siz "senin anan şoyle,senin anan böyle" diyorsunuz, ama o "babana sinirlenip bana laf söyleme" dediğinde "sen benim babamla ilgili konusamazin" diyip "kes sesini" diyorsunuz
Nasıl yani, o zaman siz nasıl onun annesi hakkında konuşuyorsunuz, o en basit bir şey bile söylemeyecekse?
Bir de insan nisanlisina kes sesini der mi?
Söylerken ağızdan çıkması kolay ama kolay hazmedilecek bir söz değil ki. Düşünüyorum, bugüne kadar kaç kişi girdi hayatıma, kaç ayrılığa varan tartışma yasadim yine de hiç bir sevgilimden kes sesini diye bir soz duymadim.
Eminim ki senin nişanlın da sana bir kere olsun kes sesini dememiştir. Peki sen nasıl onunla böyle hoyrat hoyrat konuşabiliyorsun?
Annesinin katlanılmaz olması ayrı, sana sormadan ailesiyle istemeyecegin şeylerin planini yapması ayrı, kavga edecek bir sürü haklı sebebin olması ayrı yine de nişanlına,sevdiğin aynı yatağa baş koyduğun ve evlenmeyi dusundugun adama her ağzından çıkanı soylememelisin.
Çünkü bir sınır var, o sınırı aşınca artık karşı taraf da benzer cümleler kurmaya başlıyor, o zaman da o ilişkiden/evlilikten fayda falan gelmiyor ..
Bir de daha önce sormuş muydum,ikizler burcluk var mı sende?? Tartışmalarini anlatınca hep annem geliyor aklıma.
Konunun özü; az relax
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Sevsen de sevmesen de artık o kadınla akrabasın, yakında burnu ona benzeyen çocuklar doğuracaksin,lohusa halinle gelip canını sıkacak... Yani bir ömürlük bir macera sizi bekliyor:) daha yolun en başında sert tartışmalarla gerilmeye hiç gerek yok. Olduğu gibi kabul etmeye,az politik olmaya çalışın