Ben annesini aramıyormuşum. Gidelim demiyormuşum. Sanki fırsat kalıyor zaten sürekli görüşüyoruz. Ne haftasonumuz bize kalıyor, ne gecemiz. Annem tabi gideceğim. Gerekirse her gece gideceğim diyor. Ben asla kayıplarını anlamıyormuşum. Babam ölürse anca anlarmışım vb. Valla hep herkesin yakınları vefat ediyor. Ben bu kadar ajitasyon ve duygu sömürüsü yapan insanlar ilk defa görüyorum. Annem de kızım ayrıl yaşın genç bunlarla ömür geçmez diyor. Çocuk yok ama abim eşimin amcasının yanında çalışıyor. Düzenini bozup buraya geldi ailesiyle 2 çocukları var vb. Ben boşansam bile bir de abim ortada kalır ailesiyle. İşim çok zor. Ama bu adam düzelmez. Yanlış bir şey olduğunu görmüyor çünkü. Koloni halinde yaşam bunlarda normal olmuş.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalideye artık dayanamıyorum
- Konu Sahibi olivias
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Çalışıyorsanız daha zor.Ben çalışıyorum. Buna rağmen evlerimiz yakın diye hep uğruyoruz. Dediğim gibi eşim zaten oradan çıkmak istemiyor. Ben bir yemeğe bile gitmiyoruz dediğimde de her şey yemek mi, biz ailece bir travma yaşıyoruz oluyor. Yani o lafında bile ailesinin neresi olduğu belli. Asla anlamıyor, kaç kere konuştum. Suçlu ve anlayışsız oldum bir de bunun üstüne. Artık aklımdan boşanmayı bile geçiriyorum çünkü düzeleceğine inancım kalmadı. Ama dediğim gibi ailesi dışında hiçbir sorunumuz yok.
Bilemiyorum elbette ama dediğim gibi bir haftasonu alışveriş yaparsınız anne evine size annesi yemek yapar haftada bir iki gün yer toplar evinize geçersiniz. Bari sizin de işiniz görülsün. Ama eşiniz kahveden sonra kalmıyorsa geç saatlere kdar kalıyorsa o da yapılmaz.
- 10 Mayıs 2022
- 352
- 304
- 18
- 34
O kadar zoruma gidiyor ki. Ben de hep söylüyorum ama değişen bir şey şimdiye kadar olmadı
- 10 Mayıs 2022
- 352
- 304
- 18
- 34
Tabii zor bir süreç.Kayınvalidenizinde anlamaya çalışıyorum siz de çok haklısınız. Bazen işin içinden çıkılması zor olabiliyor inş zamanla normalleşirler anne oğul.Ölüm onları etkilemiş sanırım kendi dünyalarındalar ama siz de ihmal edilmeyi hak etmiyorsunuz.Her şey güzel olsun sizin için bundan sonra inş.
- 3 Ağustos 2012
- 5.210
- 15.129
- 448
Öff bir sene olmuş hala travmaları varsa gidip hastaneye yatıp tedavi olsunlar. Bu nedir ya. Böyle evlilik mi olur. Çekilir mi bunlar? Anamı ara, anamı gör. Bende de vardı bu model, boşandığıma çok mutluyum. Sal ipini gitsin, abin profesyonel bir şekilde iş yapıyorsa sürdürecektir, sürdürmezse de önden abinizi uyarın, bilgisi olsun. O da bir yol çizince kurtulursunuz.Ben annesini aramıyormuşum. Gidelim demiyormuşum. Sanki fırsat kalıyor zaten sürekli görüşüyoruz. Ne haftasonumuz bize kalıyor, ne gecemiz. Annem tabi gideceğim. Gerekirse her gece gideceğim diyor. Ben asla kayıplarını anlamıyormuşum. Babam ölürse anca anlarmışım vb. Valla hep herkesin yakınları vefat ediyor. Ben bu kadar ajitasyon ve duygu sömürüsü yapan insanlar ilk defa görüyorum. Annem de kızım ayrıl yaşın genç bunlarla ömür geçmez diyor. Çocuk yok ama abim eşimin amcasının yanında çalışıyor. Düzenini bozup buraya geldi ailesiyle 2 çocukları var vb. Ben boşansam bile bir de abim ortada kalır ailesiyle. İşim çok zor. Ama bu adam düzelmez. Yanlış bir şey olduğunu görmüyor çünkü. Koloni halinde yaşam bunlarda normal olmuş.
Hayır sadece kendisi gidecekse sıkıntı yok da, size bu şekilde baskı yapması saçmalık. O sizin anneniz değil. Kaynananız.
- 28 Kasım 2010
- 41.692
- 138.195
- 798
Evet kesinlikle. Aynısını siz yapsanız mesele olur ama eşiniz olunca anlayış göstermeniz beklenirSorun aslında eşimin çok yoğun çalışması ve kalan azıcık zamanında da kayınvalideme zaman ayırması. Yani resimde ben hiç yokum
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
Annesiyle ilgilenmek sizin değil evladının görevi, gitsin ilgilensin siz her zaman gitmek zorunda değilsinz, öyle olunca daha az bunalırsınız. Eşiniz dengeyi sağöayamıyor ama baba yeni vefat etmiş, anlayışlı olmak lazım, bırakın kendi bunalsın, siz söylemiş olmayın.En son eşimin dediği de bu oldu zaten. Ama kaç kardeşler hepsi maşallah düzeldi. Ama eşim biz bir travma yaşıyoruz sen farkında mısın diyor. Normalde hiç ama üzüntüleri vb yok. Sürekli kahkahalar gülüşmeler. Çalışıyorum, buna rağmen haftanın 3 günü annesini görüyorum. Ben bir kere bile annesini aramıyormuşum, ona gidelim demiyormuşum diye bana kızıyor eşim. Fırsat kalmıyor ki zaten hep görüyorum deyince de az görüyorsun diyor. Gidip 3-4 saat görüyormuşum. Haftada 10 saat azmış. Yani ben eşimi o kadar saat görmüyorum. Daha ne yapayım bilmiyorum. Şimdi tartıştık. Herhalde annesinin yanına gitti kalmaya bilemiyorum. İlk defa da böyle bir şey oluyor ama ben gerçekten artık dayanamıyorum.
- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.793
- 298
Eşim çok iyi ve anlayışlı ve bana hiç laf etmez, karışmaz. Ama şu annesi konusu artık beni çok sıkmaya başladı. Evlilik hayatı diye bir şey kalmadı. Tek sosyalliğimiz annesine gitmek. Başka yaptığımız hiçbir şey yok. Herşeye karışıyor, her lafa atlıyor.
Artık dayanamıyorum. Bu süreci nasıl atlatırım onu da bilmiyorum.
Valla bende eşimi çok iyi anlayışlı şefkatli merhametli zannederdim. Tanıyamamışım.
Böyle sorunların tek kaynağı eşiniz. Hepsi için eşinize hesap sorun. Zaten siz fark edip okları ona çevirdiğinizde içinden başka biri çıkacak.
Oturun konuşun tepkisine bakın.
Çocuk yoksa yapmayın.
Adama karşı kör olmayın.
Ben ettim sende etme
- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
Bence biraz akışına bırakın. Kavga ortamı olusmasin. Sanki su an hep sizi gözlemliyor ne yapacaksınız, ne diyeceksiniz diye. Tuzağa düşmeyin. Açıklama yapmak, itiraz etmek, çok gidiyoruz demek yerine tamam tamam deyip o anı gecistirin.En son eşimin dediği de bu oldu zaten. Ama kaç kardeşler hepsi maşallah düzeldi. Ama eşim biz bir travma yaşıyoruz sen farkında mısın diyor. Normalde hiç ama üzüntüleri vb yok. Sürekli kahkahalar gülüşmeler. Çalışıyorum, buna rağmen haftanın 3 günü annesini görüyorum. Ben bir kere bile annesini aramıyormuşum, ona gidelim demiyormuşum diye bana kızıyor eşim. Fırsat kalmıyor ki zaten hep görüyorum deyince de az görüyorsun diyor. Gidip 3-4 saat görüyormuşum. Haftada 10 saat azmış. Yani ben eşimi o kadar saat görmüyorum. Daha ne yapayım bilmiyorum. Şimdi tartıştık. Herhalde annesinin yanına gitti kalmaya bilemiyorum. İlk defa da böyle bir şey oluyor ama ben gerçekten artık dayanamıyorum.
Ölmeden önce de çok fazla gel git vardı ama şimdi önünü alamıyoruz.Tabii zor bir süreç.Kayınvalidenizinde anlamaya çalışıyorum siz de çok haklısınız. Bazen işin içinden çıkılması zor olabiliyor inş zamanla normalleşirler anne oğul.Ölüm onları etkilemiş sanırım kendi dünyalarındalar ama siz de ihmal edilmeyi hak etmiyorsunuz.Her şey güzel olsun sizin için bundan sonra inş.
Zaten artık söyleyecek sözüm kalmadı. Ama bu saatten sonra annesini ne ararım ne sorarım. O kadar git gel azmış. Şimdi görsün bakalım.Bence biraz akışına bırakın. Kavga ortamı olusmasin. Sanki su an hep sizi gözlemliyor ne yapacaksınız, ne diyeceksiniz diye. Tuzağa düşmeyin. Açıklama yapmak, itiraz etmek, çok gidiyoruz demek yerine tamam tamam deyip o anı gecistirin.
Var bir abisi daha böyle. Diğer 1 abi ve 2 görümcenin umrunda değil. Onlar kendi ailesine öncelik veriyor doğal olarak.Yanlizmi yasiyor esiniz tek cocukmu. Neden surekli esiniz baska cocugu yokmu
Evet zaten ilk defa bir şey söyledim. Bir de üstüne suçlu ben oldum. Nasıl kendini saklamış onca yıl sevgililikte, anlamamak mümkün değil.Valla bende eşimi çok iyi anlayışlı şefkatli merhametli zannederdim. Tanıyamamışım.
Böyle sorunların tek kaynağı eşiniz. Hepsi için eşinize hesap sorun. Zaten siz fark edip okları ona çevirdiğinizde içinden başka biri çıkacak.
Oturun konuşun tepkisine bakın.
Çocuk yoksa yapmayın.
Adama karşı kör olmayın.
Ben ettim sende etme
Aynen öyle. Bütün çocukları 5 dk mesafede oturuyor. Sürekli yanında insan dolu. Daha 1 haftadır yalnız kalmaya başladı. Önceden bir de gelip kalması durumu vardı. Kimse istemiyor doğal olarak ama kadının umrunda değil. O sadece kendini düşünür. Çocuklarının evliliklerini düşünmez.Ayy bu kvler neden böyle babaları yaşasa böyle olmayacaklar kesin bende de aynı durum yok tek kalamam tek yapamam benim ananem senelerdir yalnız bide hasta dayıma bakar o kadın ne yapsın sanki saraylarda kalabalık yaşadılar.
Sonuç o olacak diye korkuyorum zaten artık. Düzelmez artık kaç yaşına gelmiş. Ve her şeyi çok normal görüyor. Ona göre anormal olan benim.Öff bir sene olmuş hala travmaları varsa gidip hastaneye yatıp tedavi olsunlar. Bu nedir ya. Böyle evlilik mi olur. Çekilir mi bunlar? Anamı ara, anamı gör. Bende de vardı bu model, boşandığıma çok mutluyum. Sal ipini gitsin, abin profesyonel bir şekilde iş yapıyorsa sürdürecektir, sürdürmezse de önden abinizi uyarın, bilgisi olsun. O da bir yol çizince kurtulursunuz.
Hayır sadece kendisi gidecekse sıkıntı yok da, size bu şekilde baskı yapması saçmalık. O sizin anneniz değil. Kaynananız.
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
Ayyy tek ana onlar tek eşi vefat eden onlar erkek olsa adamlar çocuklara zahmet vermeyim diye çoğu kalmıyor. Benim de var sürekli kalmak istiyor bakalım ne olacak sonumuzAynen öyle. Bütün çocukları 5 dk mesafede oturuyor. Sürekli yanında insan dolu. Daha 1 haftadır yalnız kalmaya başladı. Önceden bir de gelip kalması durumu vardı. Kimse istemiyor doğal olarak ama kadının umrunda değil. O sadece kendini düşünür. Çocuklarının evliliklerini düşünmez.
- 27 Mart 2019
- 29.693
- 108.055
- 598
- 10 Mayıs 2022
- 352
- 304
- 18
- 34
Ben de benzer şeyleri çok yaşadığım için sizi daha iyi anlıyorum.Gecenin 12sinde telefonla ararlardı neymiş hanfendinin uykusu kaçmış...Haftasonu sabahın köründe zırt telefon. Biz farklı bir ilçede oturmamıza rağmen iki haftaya bir bize gelip günlerce kalmalar..her haftasonu duygu sömürüsüyle eşimi çagirip beni yanlız bırakmalar ...ah neler neler...ya hadi gelsin evime de evde de esıme beni alttan alta kötülemeler...bizim evden gidince yedigime içtigime kadar kadar herkese yetiştirip dedikodumu yapması...habire laf sokması ayrıca bana...yani inanın biz bu noktaya durduk yere gelmiyoruz.Allah kolaylık versin size.Eşiniz inşaallah annesi tarafından kullanıldığını anlar...Yoksa işiniz iş...Ölmeden önce de çok fazla gel git vardı ama şimdi önünü alamıyoruz.