E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
arkadaşlar kafayı yemek üzereyim artık... hamileyim kayınvalidemle aynı evde oturuyorum ama bazen canıma tak diyo... aslında hamile kalmamı bile istemiyodu ilk evlendiğim zamanlar eşimi bile 3-4 sene yapmayın diye doldurmuştu ama Allah'ım verecek oldumu hiçbişeyi dinlemiyo rabbime hesapsız şükür... hamile olduğum halde beni sinir etmek için oğluna belli etmeden yapmadığı kalmıyo... birşey yapıyo olsam bi ucundan tutuversin desem mutlaka bi bahane bulup ordan uzaklaşıyo dışarı çıkıyo başka bişeyle ilgileniyo gibi yapıyo... normalde hiç ben ev işi yapıyorum oda yardım etsin diyen biri değilim ama hamile olunca bende zorlanıyorum artık, yardım et demek istemiyorum ama gücümün yetmediği yer oluyo... eşimi benden kıskanıyo... ben eşime çok düşkünümdür, eşime sevgimi çok belli ederim bu yüzden aman niye seviyosun sen onu, bak o senle ilgilenmiyo, bırak şunu falan der bana hep hani bende ilgilenmeyeyimde aramız soğusun diye.. bazende oğluna benim için böyle şeyler söylüyo... bizi çocuk gibi parmağında oynatmak istiyo bi dediği yapılmasa kıyamet kopuyo... eşimi dolduruyo bi güzel aramız açılsın diye... eşimde çoğu zaman karşılık vermez, sen yanlış yapıyosun anne demez, aksine bişey olsa hemen bana annemin gönlünü alsana der... ama kayınvalidem diğer çocuğuyla onun eşini el üstünde tutar bir dediklerini iki etmez, o çocuğundan çekiniyor birazda açıkcası, çünkü o hep eşinide kendinide savunuyo laf söyletmiyo... ayrı evede çıkamayacağız... ama Allah onu bildiği gibi yapsın benim için ne düşünüyosa kendisine bin katını versin... SİZDE NELER YAŞADIĞINIZI YAZIN PAYLAŞALIM LÜTFEN, PAYLAŞMAYA İHTİYACIM VAR...