- Konu Sahibi EU2
bak kızım kaynanayla oturmk cok zor bilirim dırdırcılar o kadar cok sinirleniyorum ki kaynana kelimesinden ıyyyyyyyyyyyyy vööööggg az değiller bak bende altlı üstlü oturuyorum bundan öncesine gelelim 3 sene nisanlı kaldım bu garının yüzünden her defa ayrılıyoduk ama nihayetinde nişanlım aglıyarak geri kapımıza gelirdi affettirirdei kendisini yani eşimin bana olan sevgisiyle evlendim yoksa iş cokdan bitmişti istemiyolardı ne yaptıysam o nişanlılıgım cok zor gecti evimize bile gelmedi düşünün geldiğinde seyini sallayarak gelirdi eli bos bana bi urup bile takmadı uyyyyyyyyyyyy terledim haaaaa genen aklıma geldi sonra eşimin taraının 3 katlı evi vardı kayınvaldem istemiyodu benim orda oturmamı kira kendisine geliyoya ha bu arada benim eşim yaptırdı bu evlerini ben nişanlandım adamın arabasına kadar sattılar evlerini yaptırdılar bende selam gönderdim 2 katında oturucam kiracıyı cıkartın dedmim ay yüzünü görseniz tükürürsünüz pis garıı sonra nihayetinde 3 yıl sonra evlendik vee kızlar herkes düğün salonundan benden önce cıktılarr arkamdan gelen bi araba bile yoktuki korna calsınlar off off cok üzgündüm sessiz sessiz gittik eve neyse evlendiğimiz ilk aylara gelelim bu bana anne de dedi bende kusura bakma demem dedim bazen garııı derim bazen gaynanaaaaaaaaa derim kusura bakmasın baktım bu bizim eve geliyo eşimle benim aramızı bozuyo ne oldugunu anlamadan birden tartısırdık garıya demediğim kalmazdı eşime bana hakvermesini ögrettim hep üzüldüğümü belirttim nişanlılıkta neler cektiğimi ve unutmayacagımı bu gün olmus söylerim off off neler yapmadılar ki bu eve o garıya cektirmek için geldim ve cekiyo allaha sükür bi gün dediki sende beni yaslı zannediyosun herseyi söylüyosun dedi bende dedimki kusura bakma sen yaslı olsan duymasan ben agzımdan bi kelime cıkarmam sana karsı bos yere konusmmam dedim kadın kalkdıgı gibi gitti ondan öncede cok laf attım ooo bana biey söylemesine izin vermedim ne oldugumu bilsin cocuk değilim bi gün hatta arkamdan konusan b... umu yesin dedim kim konusuyosa demi ama
size tavsiyem kızlar alttan almayın eşinizi ögretin gerekirse aglayın bunları cekmek zorunda değilsiniz bilincli olun ben cok sinirli bi insanım onun için benim deli oldugumu bilirler onu ögrettim kendilerine evime gelmez bende ona hiç gitmem kaynanam merdiveri yıkarken karsılasırız bazen kolay gelsin der kıcımı sallaya sallaya cıkarım kimse kusura bakmasın ezdirmeyin kızlar agızların payını verin onları korkutun evvelaki sonra sizi sevsinler yoksa bunlar adam olmaz
kolay gelsin bacım sanada ama o garıyı evden cıkarmadan huzur yok ya yastıgı basına koyup bogacaksın yada evini değiştireceksin sen hamilesin bikere bırak be eşinin yanında yap bazen emiizligi ofla pufla hastayım halim yokde midem bulanıyo de hamileliğin üztüne at bak kızım nazlı ol naz yap kur yap eşine catlat patlat kaynanayı sende eşinden gizli kaynanana karsı gel madem öyle eşinede onun yaptıklarını anlat derhal evini değiştir bacım insallah ev sahibi olursunda bebeğinin hayrına o garıdan kurtulursun uyyyyyyyyy bak terledim haaa ay hepsini bi kasık suda bogasım geliyo
bu yoruma çok sinirlendim dogrusu saygiyi olcuyu kacirmis yorum sahibi..
kendine pek bi guveniyor galiba :))))
sende saygi hak edmiyorsun dogrusu. herkes ekdigini bicer guzelim unutma bunu
kocasina her seyi ogretmismis aferim sana bide ovunerek soyluyor Allahim ya ne insanlar var dunyada marifetlerini ovunerek anlatiyorlar burda.
kusura bakmayin arkadaslar çok sinirlendim bu yoruma.
buyuklere saygi ve sevgi diye bir sey var demi anlasinan ogretmemisler bunu ailesi...
konu sahibinde allah için sabir et ediyorum canim.
bende kayin validem ile atli ustu oturuyorum 12 senedir. tarsimalarimiz olmadi degil oldu ama onlara saygisizlik etmedim. gunu geldi her yardim ettim onlarda ettiler sag olsun. onlari anne baba olarak aile olarak koparmiyorum bagimi. esim çok iyi onun hatiri için annesinin bazi kabrislerini gormezden geliyorum. sonucta bir aileyiz. ben aileye cok onem veriyorum. aile her seydirdir. saygi ve sevginin olcusunde her sey normale donuyor emin olun. asirisi tabiki kavgalar tartismalar kirici sozler getirir bunun olcunu koymak lazim nerde konusup nerde susmayi bilmeli agirlini da bilmeli saygizlik yapip sayginligini yitirmekte var. zaten zaman her seyi yola koyuyor...
Son düzenleme: