E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
arkadaşım bu beraber yaşama işi biraz peygamber sabrı gerektiriyor bir kere gelme şansımız olan dünyada istemediğimiz şekilde yaşamamız gerekiyo
bu anneleri laf söylediğinde kocaların eşlerini savunup annelerine iki çift laf söylememeleri beni delirtiyo demezler ama annemler sadece eşim için bir imada dahi bulunsa kızıyorum ben kızıncada cesaret edip yineleyemiyolar ne yazıkki erkekler buna cesaret edemiyo hanımları neden annene bişey demiyosun dediğindede dırdırcı olup çıkıyo işte yazık
iş konusuna gelince senin herşeyin üstesinden geldiğini gören kayınvaliden iyi bi yol bulmuş kendine biraz bırak dağınık kalsın bazı şeyleri bilerek yapma sana laf söylediklerinde açıkca yapamıyorum hamileyim elimden bu kadar geliyo de...deki kadın anlasın demessen bu böle devam eder o el sürmesse işlere sende eksik ve az yapmaya devam et sorunlarından bahset şuram ağrıyo de buram ağrıyo de senden biraz ümidini kessin o inat ederse sende inatla eksik yap
eşine dolduruşu konusunda biraz polyannacılık oynamanı tavsiye edicem yanlız eşinle konuşup birlik olmanız gerekiyo ne derse etkilenmicez ve duymicaz o ne derse desin mutluğumuzu göstericez başarılı olamadığını görünce bir gün bıkıcaktır inşallah unutmayalım ''düşmanı susmak çatlatır evden ayrılma şansım yok demişsin bu konuda birşey diyemiyorum Allah yardımcın olsun bacım..
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar... gerçekten bunları okumak bile insanı biraz olsun rahatlatıyo... çünkü en aından içimi dökebiliyorum... hepinize tek tek teşekkür ederim... bu arada ewet eşimde kendinide benide ezdirdiği için çok suçlu ama diyemiyosun ki sen bizi savunmuyosun diye......
canım çok teşekkür ederim paylaşımın için... ev işlerini bende yapmadığımda öylece kalıyo dağılıyo için nasıl rahat eder ki, kaç gün gerçi kayınvalidem rahat ediyo bi defasında camları silemedim, eşime demiş galiba camlar kirlendi bi silinse falan diye eşim yarın camları silsene kirlenmiş dedi hamile halimle... eşim normalde kesinlikle ev temizliği konusunda bak toz olmuş sil toparla diyen biri değildir.. geçen günde ben kayınvalideme dedim ben toparlarken sende toz alıver diye inan eşime yaptırdı, eşim toz almaya başladı, benimde tepem atıvermiş aldım elinden kendi işimi gene kendim yaptım... eşime yaptıracak olsam bu halimde sana değil ona söylerim demi... evde kadın varken utanmıyo eline vermeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?