E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Şaşırdım kaldım valla ben nediyorum sen ne diyosun =))
Eyvallah canım topiğini meşqul ettik kusura bakmazsın artık =)
Benım tavsıyelere ıhtıyacım yok be canım =)
Hayatımı paşalar gibi yaşıyorum =)
ii o zaman nası yasıosan git baskasının topiinde anlat modern bayan şakkıdışakkıdı
Canım yanlıs anlama beni .Ben başka şeyler anlamadım. Ama anlatış şeklin tuhaf geldı.Ne kadar guzel sözlenmişsiniz evlenıceksınız adım adım ılerlıyosunuz.Neden dısarıda guzel vakıtler gecırmıyosunuz??
Kayınvalıdenede gıttıgın zamanlar oturun hepbırlıkte yemek yeyın kahve ıcın nebıleyım sohbet edin .Kadın gezmeye gıdıo sızede yaramazlk yapmayın hadi odanıza diyo.
Sen suan 19 yasındasın sözlun askerlık yapmadı ve sözlüsünüz eyvallah .Büyük ihtimal okumadınızda. Zaten bıraz büyük düşünsen kayınvalıdenın o tarz muamele yapmasına sende ızın vermessın.Belkıde ben görmedıığım duymadıgım ıcın bana tuhaf geldı.Yanlıs bısı söledıysem de ksuura bakma =)
Sözlenınce nişanlanınca ister istemez evlerıne gıdıceksın demıssın.Kayınvalıden devamlı cagırıcak demıssın.Ben kesınlıkle o kadar yüz vermem oda öyle karakterde bırısı değil zaten.Evlerıne gıtsemde bızı yalnız bırakmasını hissettiricek hareketlerde asla bulunmam.
Bi kahve içer sohbetımı eder paşa paşa evime dönerim.Sanırım yaşayış tarzlarımız farklı.
Bu arada Tekrar yanlıs anlama ama bı arkdasım vardı kayınvalıdesı aynen bu modda davranıodu asosyal ınsanlardı .Ve arkdasım o cocuğa kaçtı suan kocası askerde kendısı calısıp kayınvalıdesıne kaynına kayınpederıne görümcesine bakıyo.
Ayh bende tam kavganın üstüne geldim iyi mi. Bu arada bende 18 yaşımdayım sözlüyüm.19 yaşında sözlenmenin kime ne zararı varmış anlayamadım doğrusu :S
Canım mesele 19yasında sözlenmek deıl saygım sonsuz =)
Bu arkadasın kayınvalıdesı HADİ ODANIZA YARAMAZLIK YAPMAYIN DEYİP GEZMEYE GİDİYOMUŞ RAHAT ETSİNLER DİYE YALNIZ BIRAKIYOMUS anlıycaın =)
Bu olay benım cok tuhafıma gıttı her cumlemdede belırtıncede arkadasa agır geldı yuklenmeye basladı =)
Sıyahmasalcım rıca edıyorum kapat oke =)
Yoo neden ağır gelsin ki...senin neden bu kadar takıldıına anlam weremedim sadece..dedim yaa odanıza demesi senin ne anladığına bağlı şekerim..o yüzden takılmış olabilirsin..ama yeter seni İ L G İ L E N D İ R M İ Y O o O R
Haklısın canım ılqıledırmıyor sanırım ıkımızde ılerı gıttık kusura bakma.
Ben odada siz bırseyler yabıyorsunuz demedım canım.
Sadece valıdenın bu tavrına sasırdım.
Hepbırlıkte oturup sohbet etmek varken o sızı yalnız bırakma gereğı duyuyor buna sasırdım sadece .
Kırdıysam senıde uzqunum bunu burda kapatalım .
_MySticqirl_
ben senin yaşını merak ettim sorsam ayıp eder miyim acaba :)
canım ßende ileri gittim özür dilerim ama gercekten yanlış anlaşılcak tarzda konuşmuşsun hep,üzüldüm yani :1shok: yanlız bırakıo .. çünkü kendi kayınvalidesi hep dibinde dururmuş..ben böle yasadım gelinim raat etsin dio..konuşmamız için fırsat werio bize..sözlüm çalışıo ve görüşemioruz..birlikte yemek yiip oturuorus sonra bizede wakit werio ... benneyaptımki ne biliim üzüldüm böle anlaşılmasına..
kapattım bu konuyuuuuu...
amaan oLur ßöle seler ßoswer....hihoyyythihoyyyt sohbetimize dewam edelim dostummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?