• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesini Çok Sevenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde kardeş askerde onu beklıyoruz düğün için. Sanırım bizimde 2010 yaz. 4 bucuk yıl dedın galıba bizimde 4 yıl oldu :)

en iisi hatta erkek arkadaşınsaa bence ailesiyle hiç görüşmee

Görüşmüyorum derken canm 4,5 sene içinde evlerine hiç gitmemişdim.
Bazı özel günlerde görüşdük dısarıda.Telde görüşüoduk bayramlarda seyranlarda.Yolda görürsem mrb diyodum felan öle yani.
Kızım kızım der hep bana felan.
Erkek arkdasımın gecen izninde cok sık görüşmek zorunda kaldk .Hergun bırlıkteydık hatta artık bana batmaya baslamısdı. Herseye alınır bozulur olmusdum felan.
Bide erkek arkadasımın moralı bozuk olsun canı sıkkın yorgun olsun hemen annesının suratı degısıo senmı yabtın der gıbı bakıyodu bana gıcık olmuşdm.
Resmıyetten yanayım yeri qeliyo kendi annemı cekemıyorum. Heleki mılletın gönlünü hiç yapamam =)
İstemeyen oğluna almasın=).

Allah kavuştursun asker yolu beklerım günü güne eklerim :( Nerde asker.

benimde kardeş askerde onu beklıyoruz düğün için. Sanırım bizimde 2010 yaz. 4 bucuk yıl dedın galıba bizimde 4 yıl oldu :)

2005 denn buyana ömrümleyimm =)
Ondan baskasının kokusunu bilmemmm =)

Tekirdağda asker canım şafak 281 =)))))))))))
Mehtap 16 =)))))))))

aaa mystic sakın ol canım. Alttan al.Takma kafana denilenleri Aranı bozma kimsenin kalbı kırılmasın

Tekirdag ıyıdır keyfı herhalde. Tekrar allah kavuştursun canım.

kayınvalidemi sevmekmi aman aman bana uzak allaha yakın sizleri kıskandım valla maşallah ama sizde benim gibi olmayında bende çok severdim annemden bile çok hatta gün geçtkçe gerçek yüzünü gördüm ve şuan nefretediyorum :kızgın:

kayınvalidemi sevmekmi aman aman bana uzak allaha yakın sizleri kıskandım valla maşallah ama sizde benim gibi olmayında bende çok severdim annemden bile çok hatta gün geçtkçe gerçek yüzünü gördüm ve şuan nefretediyorum :kızgın:

AA Ne yapıo kı neymiş gerçek yüzü merak ettim. Allah tekrar eskisi gibi olmanızı saglasın. tekrar agzınızın tadı düzelsin.

ıYı geceler hanımlar. Allah rahatlık versin.

Hepp kayınvalide dedik uyutmadık kadıncaızları bu qece =)

Kayınpederiniz nasııll =))))

Benimki kendi halinde yaşlı ton ton bişi =)
Babana slm söle diyo herqördüğü yerde=)

Kaynımda fotomodel =)
Görümcem evli ev hanımı açık öğretim bişi okuyodu unuttum =)

OoOo kızLar ßu topiim ii tuttu hee şakkıdı okumaya yetişemiorum :içelim:ßeğenmenize çOk sewindim hihoyyythihoyyyt

bızde boyle bsey beklıyomusuz ya .zannettgmden cokmus gercekten kaynanasını sewen ...ben herseyın karsılıklı oldguna ınanıyorum sonucta onlar bıze ıyı oldugu surece ,problem yartmadıkları surece bızde onları sewer sayarız..yoksa kımsye rahat batmıyoa.s.a.s.

yaa eskide^n warmış ' k a y n a n a ' şimdikiler genelde anlayışlı oluo..biz gelinler biraz sımarık serbest büyüoruz,haliyle hal hareketlerimize anlayış göstermeyip kızınca kaynana diorus gamyoncuiremsu annemler anlatır eskiden ooOo ne kıskançlıklar kavgalar...şimdikiler çok ii kızlar..sadece biraz suyuna gitces yeni dönem kayınvalidelerin..tek sorun oğullarını kıskanmaları oluo,o konuda da ben olsm ben de öle yapardım kaydirigubbakcemile3

bende severim kayınvalidemi. annem neyse kayınvalidem de odur diyemem elbetteki asla annem gibi olamaz.
ama hiçbir kötülüğünü kötü sözünü görmedim. hakkını yiyemem, allah razı olsun.

ama sonra değişirse bilemem tabiii.

teyzemin kızı 2 seneelik ewli..ewlenmeden önce asırı derecede sewiorlardı birbirlerini.. hep anlatıodu..ne olduysa şimdide ewlende gör bak nasıl deişiyorlar dio we mümkün olduğunca az görüşüyorlar :kızgın:
ßizimkiler değişmezler inşallah ..benim kayınvalidem kendi kayınvalidesinin annesinden daha yakın olduğunu söyler we ben kaynanalık görmedim ben de kaynana olmayaca ım der hep..seni gelinim deil kızım görücem der.. inşallah ßöle kalır :içelim:

benim kayınvalidemde iyi sayılır,en azından çok yüz göz olmadım,herşeyimi paylaşmıyorum,aradığımda anne nasılsın iyimisin,babam nasıl,oturmaya gittiğmizdede öyle,güleryüz gösteriyorumbeni çok seviyorlarmış :utangac:eşimin akrabalarıda öyle
ufak tefek şeyler oluyor tabi,ama görmezden geliyoruz
kızlar siz kayınvalidenize kaç günde bir gidersiniz,telefonla ararmısınz?

bir gün aramazsam küsüo..her gün ya gidiorum ya arıorum :):) ya da o bize gelio..özlüo beni

evlenince görcem sizin o iyi kaynanalarınızıhihoyyyt

Back