:1shok:kaydirigubbakcemile3bir gün aramazsam küsüo..her gün ya gidiorum ya arıorum :):) ya da o bize gelio..özlüo beni
kaydirigubbakcemile3evlenince görcem sizin o iyi kaynanalarınızıhihoyyyt
:1shok:kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
canım ben evliyim,ben hergün aramam ama 3-4 günde bir ararım
Ehehheeh katılıyorum canım sana ölede olması qereklı zaten =))
Bu kaynanama bayılıyorum dıyen arkdaslar 18 19 yaslarındakı arkdaslarımız =)
ben içli dışlı olmaya karşıyım zaten,mesafeliyim,haftada 1-2 gün yemeğe gideriz.geldiğimizde mutlu olurlar,bana laf sokmaya çalışmaz,hep siz mutlu olun yeter der,eşimi benden kıskanmaz.
evett tam 1 ayım kaldıı delikafadulden saoll canımm
ben gelin kaynananın cıvık cıvık olacağını sanmıyorum ya :)
aynen iyi olmak, güler yüzlüyüzdür saygılıyızdır, nişanlımda aram açıksa kayınvalidecim beni tutar hep hihoyyyt az önce aradım hatta napıyosun anne diye kaç günden beri görüşemiyoruz, pek sevindi ben arayınca kayınvalidecim :))
Öle deme canım ya neler okuduk valla =)
Bi arkdasın kayınvalıdesi Yaramazlık yapmayın hadi odanıza deyip komsularına qezmeye gıdıomus =))
aaaa aaa aaa hadi yaa nasıl yanii delikafadulden:uhm:
19 Yaşında sözlü bi arkadasımız var onun kayınvalıdesi öleymiş =)
Hadi siz odanıza deyip ciftleri yalnız bırakıomuss =)
Birde yaramazlık yapmayın diye ekliyomuuş =))
Öle deme canım ya neler okuduk valla =)
Bi arkdasın kayınvalıdesi Yaramazlık yapmayın hadi odanıza deyip komsularına qezmeye gıdıomus =))
ne güzel işte delikafaduldendelikafadulden
sen sözlü müsün canım ?
beyninin hangi noktalara çalıştırdığını burada sunma bence canım..gezmeye gidip odanıza derse senin kayınvaliden senin ne yapacağını buradan anlayabiliyoruz..iyi niyetle söylenmiş bişey oklava: klava: kendi yapacklarını düşünüpte saçma sapan konuşup benim canımı sıkma klava:
kayınvalidemi çOoK SEWİYORUM aLLAH TA BOZMASIN..hihoyyythihoyyyt vıcık vıcık ta deiliz ...o senin düşüncen
- yaşadığım ortamı merak ediosan söliim eskişehir in en saygın ailelerinden biriyiz ama senin gibi durup durp belirtmiorum..
- ki benim yasantımı hayal dahi edemessiiiin
- kayınvalidem gün gün gezen insan deil anadolu üniversitesinde rektör şakkıdı
- eşinin de yine çok saygın bir meslei waar..
bunları kimseye sölemem sen gibi yok görümcem ajansta kaynım ajansta ben beeniliorum die...gerçek zenginlik gönüldedir yawrum..bunları sölemessen bişe kaybetmessin ..sonradan görme insanların yaptığı seyi yapma sengözlerimebaksanab Dost tavsiesi
bu arada erkek arkadsım deil...sözlüm canım..
topiğimi gereksiz yere dolduruosun..bizim kayınvalidelerimizi anlatmak için açtıımız yere gelip kayınvalide aday adayını anLatma bayıosun -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?