Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla iyi denk qeldik biz seninlee =)
Benimde kayınvalıde iyide görümcem le durumlar karısık =)
Biz cıkmaya basladık ablası evlenmısdı işde.
Sanki 1aydır cıkıyormuşuz gıbı davranıyo bana =)
Bırlıkte zaman gecırdıgımızdee erkek arkadasımın eskı hıkayelerını anlatıo .
Kızlarla olanları tabıykı =)
Bıraz kıskanıyo sanırsammm =)
Eskiden çok soğuktu ama şu askerlik araya girdi gireli biraz daha samimi =)
benımkı de ucumuz gezmeye gdyoz benı arabanın arkasına yolluo nsanlımın yanına oo oturuyo ewıne gtsem laf sokar ..kaynanamda hep kızar ona:çok üzgünüm:
ben 4 ay sonra ewlenıyom galıba..nesı gelıp gecıcek acaaba..bnce kıskanıyolar .neyse.. kaynannla aran ii heralde ..senın dugun bellımı
Yahu iyiler de hoşlarda kaynanalar işdee =))
Benimkide pek fazla iyi olması qerekenden daha iyi =)
Çok iyi oluncada itici qeliyooo =)kötükedihüso
benim ki oğlunu kıskanmıo benden..hep yanlız bırakmaya çalışıo bizi..ben qidince hemen alıp çantasını qesmeye qidio oturalım beraber desek te yok..yaramazlık yapmayın diip hadi yter gidin odanıza dio kaydirigubbakcemile3oğlunada sanki o damadı ben kızı gibi davranıo..üzme,şöle yap böle yap ... hep ßöle seweris ßirßirimizi inşallah..ama kayınvalidenin anlayışı olması çok önemli...
aa niye itici geliyor ya:) olumsuzluk aramayalım . allah hep iyi etsin. Kayınvalıdenızın oglunu kıskandıgını hisettiğiniz oluyomuyor. ? Ben bazen hiseddiyom. "nesını seviyosun şunun" diyo benım kayınvalıde bazen. Böyle şaka gerçek diyor. anlıyorum. Bozuntuya vermıyorum. Ama bendede kendi annem gibi olmuyor. Samımı davranmaya çalışıyorum ama olmuyor. Sizde böyle hiseddiyor musunuz? .a.s.
Canım yanlış anlama ama ben çok doğru bulmuyorumm şahsen böyle şeyleri.Sen onlara gıdıyosun kayınvalıden hadı odanıza dıyo ve gezmeye gıdıyo.
Ya benim sülalem çevrem tanıdıklarım çok kültürlü medeniyetli insanlar yada tam tersine geri kafalı olan bizleriz.Bu kadar içli dışlı olmak şaşırtıcı qeliyo bana
Katılıyorum canım sana bende samımı olmaya calısıyorum ama olamıyorum.Kendisi benı cok sever öper sarılır koklar .
4.5Yıldır bırlıkteyiz ama evlerine hiç gitmem.Askerlik dolayısıyla izinlerde evlerine yemeğe gitmek zorunda kaldım gözümün içine bakmalarına, memnun kalabılmem ıcın ellerınden gelenı yapmalarına ragmen cok rahatsız oldum.
İçli dışlı olmak ıstemıyorum.Her zaman resmıyetten ve sıcaklıkdan yanayım =)
walla benim cümlemden ne anladıına bağlı senin düşüncelerin odanıza dediyse kendi kendimize takılalım die dio :1hug:kalkıpta başka şeler anlamayalım yanii...kaynanalık yapmak yerine rahat bırakıo anlıcaın.......bunun kültür ve medeniyetle ne alakası war çözemedim -tatlicadiarzu-
benim ki oğlunu kıskanmıo benden..hep yanlız bırakmaya çalışıo bizi..ben qidince hemen alıp çantasını qesmeye qidio oturalım beraber desek te yok..yaramazlık yapmayın diip hadi yter gidin odanıza dio kaydirigubbakcemile3oğlunada sanki o damadı ben kızı gibi davranıo..üzme,şöle yap böle yap ... hep ßöle seweris ßirßirimizi inşallah..ama kayınvalidenin anlayışı olması çok önemli...
oo senınkı pek rahatmış ya :) bende nadırde olsa gıdıyorum. ole yalnız falan bırakmaz. zaten ben istemem ole ben evde kımse yoksa gıtmıyom zaten laf gelır aıleme falan diye. yanı insanların gözünde bunlar nişanlı pek yanlız kalmasın anlayışı var.
Bu konu sinek avlar kıslar, ben sise diyim...
Kayınvalidesiyle ana-kız gibi olanlar, çoookkk nadir... naniknanik naniknanik
Ellerine sağlık canım hislerime tercüman oldun.
Ben dogru cumlelerı bulamamısdım bıraz uzatmışım=)
Ben en son erkek arkadasım izne qeldiğinde evlerine yemeğe gitmişdim.
Sohbet ederken askerde cekındıgım resımlere bakmak ıstermısın dıe sordu erkek arkadasım hemen annesıyle göz göz qeldık gülümsedi bakın kızım ÇEKİNME dedi .Erkek arkadasımın odasına bılgısayara gıttık ben nedense cok utandım gereksızdı belkı ama utandım qenelde odanın kapısı kapalı dururmus rıca ettım erkek arkadasımdan acık bıraktık. Salondan bızı görebılıyorlardı ona ragmen cabuk cabuk baktım ve cıktık.Sözlü olsamda nısanlı olsamda hatta evlı olsamda odaya kapanmakdan hoşlanmam yapı meselesi =)