Kayınvalidesini Çok Sevenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kusura bakma nadya çok çirkin konuşuyorsun

biraz daha talı dilli ılımlı olabilirsin

ben kayınvaldemi hiç sevmem fkt bu tarz konuşmaları duyunca üzüldüm.
kimsenin giyimini yargılayamayız.
öyle giyiniyordur öyledir.temizlikçi gibi benzetmeler olmaz.
temizlikçi olsaydı ne değişicekti hayatınızda.???????
belki günün birinde bizde kayınvalide olucaz ve giyim tarzları hakkında yorum yapılması hoş değil.
beğenmiyor olabilirsiniz ama o sizin nişanlınızın eşinizin sözlünüzün ya da sevgilinizin annesi.
bence sınırları geçmemek lazım

kimse kimsyi üstüyle başıyla eleştiremez

kabul ettiysen kabul etmişsindir...

benim annanemi görseniz askılı mini giyer saçlar platin sarı her dem makyak

kokoşlukta bir numara zira annem desen öyle... kayınvalideme bakarsanız çarşaflı

hiçde beni ilgilendirmez giyiöi kuşamı... eleştircekseniz huylarından eleştirin kıyafetinden eleştirmeniz

gerçekten çok kırıcı... eşiniz nişanlınız herneyse duymasın çok kırılır eminim

köpeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı var..

sizde ozaman kendi ailenize yaşantınıza uygun bir aile bulup birleşseydiniz ailesinden utanmaya hakkınız yok

dediğim gibi siz şimdi konuyu istediğiniz en uç kısma çekebilirsiniz sorun değil
burda dert yanabilirsiniz kızabilirsinin hayrkırabilirsiniz içinizi dökebilirsiniz
ama kılık kıayfet ise konu çok basit ve çirkin

ama biraz dikkat etmeleride lazım değilmi..mahsus yapar gibi yapıyorlar..bir insan toplumda özelliikle kız tarafına giderken çeki düzen wermwli kendineee..ya akıl etmio ya da öle sewio onu ben bilmem ama böle olmasından hoşlanmıorum..

öyle tabı karsıyı da bılerek kabullenıyorsan o sekılde kabul edıcen ve ses etmıycen şöyleydı böyleydı dıye,
konusmayacaksın ama işte hepten kendını salıp kendıne bıle gereklı özenı gostermıyorsa karsı taraf o zaman ay bu ne der ınsan ıcınden. yani kendıne saygısı olmalı ki gıyımıne kusamına bıraz olsun ozen gostermelı ama işte demek oyle alısmıslar dogal olmaları da guzel nıhayetınde.

Ben daha tam gelin değilim nişanlıyız henüz fakat 2 senelik ilişkimiz boyunca daha birkere kırmadı beni şimdiden kayınvalidemi çookk seviyorum :kedi:

Ben daha tam gelin değilim nişanlıyız henüz fakat 2 senelik ilişkimiz boyunca daha birkere kırmadı beni şimdiden kayınvalidemi çookk seviyorum :kedi:

baştan nasıl alışırsan öle gider cnm ben 3 senelik ama kaynanamla tanışıklığım 6 sene falan biz baştan o sewgiyi saygıyı oluşturduk sewmesen bile saygı göstermek zorundasın ben hep şöyle düşünürüm kocamı sewiyorum ya olmasaydı we her zaman kayınwalideme minnettarımdır oğlunu dünyaya getirdi die ben böle düşünüyorum belki size yanlış gelebilir düşüncem ama böle

wala bierde anne önemli hep bizmi saygı duyucaz yaa

tabiki karşılıklı olmalı sen ona saygı gösterirsen o seni sewer zaten

cnm arkadasa gülmedim..yazılanları okuyuncaaaa.biz fazla yargılanmışız gibi geldi.. yukarıdaki arkadaslaraydı o gülücük :)

bende 1.5 senelik evliyim beni hiç kırmadı eleştirmedi ne dediysem yaptı hiç bişe mi eksik etmedi saolsun benide cocuklarından ayırt etmez dügün alışverişimde ne dediysem fazla fazla yaptı cok sükür aramı cok iyi allah bozmasın

sewgide sorun yok ama dış görünüşüde öenmli olmalı dediğim gibi..kendine saygı duymalı..ilk gidilen kız tarafının tanışma amaçlı ewinede yalınaykak gidildiği görülmemiş bişe..şakur şukur eli boş

bizmki yapmk deil nişanlı oduğum halde her seimi ben alıorum nası işseee..söz alıwerişinde hep kesti her istediimden..hep sunu alamayız bunu alamayız yok die sömürü..

iyiliğine cok iyi ama huyu kötü

herkes annesiyle babasıyla kavga etmiyomu aynı sekilde eşinin ailesidede yanlış yaptıgın seyler olabiliyo önemli olan cok agır ithamlarda bulunmamak nasılki anemiz bize emek verip büyütüyosa eslerimizide anneleri emek verip yetiştryo ve bu durumda gelinlere biraz caba birazda saygılı olmak düsüyoo

cnm öle söylüyorsun ama her insantını yaşam ve görgü anlayışı farklıdır bence nasıl gördülerse öle dewam eder kimi insan bilmedikleri yerdede uyarmak bizim görewimiz açıkça söyliyemiyosan bile bi şekilde anlatırsın mesela bende kayınvalidemin giyinişişni beyenmem ama yargılamam onu çünkü yaşadığı yerde herkez öle ama her gitttiğim de değişik kıyafetler götürürüm 3 senede baya düzeltti giyim tarzını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…