Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar sevgiliniz evlenince annesiyle yaşamak istediğini onu bırakmak istemediğini söyledi kabul eder misiniz?buarada babası ölmüş sadece annesiyle yaşıcaksınız
asla demicem daha bekarım ve ılerde neyın nolcagın bılmıyorm yaslanınca ıllakı ya kaynımda ya bnde kalıck ama normlde ıstemem oda ıstemz erkek arkadamısın annesıyle konustk bunlar :) ayrıca ılerde bnde oglumun evınde klmak ıstemem kndıne yapılmasnı ıstemedgn seyı baskasına yapma ınsan rahat edemzkı ya kocanla aranda her gecenı kaynanan bılemk zorunda değil
İstisnalar vardır ama ben müstakbel kayınvalideme öcü gibi bakamam.Asla da asla diyemem..
Evlendikten 1-2 sene sonra ev alınacak o süre zarfında aynı evde kalacağım kendi isteğim üzerine..
Şartları zorlayıp ayrı eve de çıkabilirim kiraya ama sıkıntı olacağından eminim.
Benim kayınvalidemin ağzı var dili yok bende bir kayınpeder var 1000 kayınvalideye bedel neyse dağıtmayayım.Ona rağmen kayınvalidemle yaşayamazdım galiba Rabbim kimseye muhtaç etmesin ama belli zaman sonra kendi annenizle bile fikir ayrılığına düşüyorsunuz kayınvalidenizin yaptığı şeyler bile batabilir gözünüze.Tek başına yaşıyosa eğer sevgilinizin babasıda yoksa dublex ev tutar altlı üstlü otururum herkesde düzenini bilir..
Hayır istemem. Bunun sevgiyle bir alakası olduğunu da düşünmüyorum. Kendi annemle de yaşamam evliyken. Bunun hastalığı var, gerginliği var, kavgalı olduğun günü var, romantik geçirmek istediğin günü var. Ne onlar üzülsün gerilsin ne de ben.