- Konu Sahibi xxxDizZyxxx
siizn de ilerde nasıl bir yaşlı olacagınız göründüSana da ilerde huzurevi göründü tatlım. Bunu çocuklarına anlatsan muhtemelen 50'nden sonra bile seni yerleştirirler. Yeterki sen mutlu ol bebem.
Aslında, doğru da diyorsun. Doğurduğumuz çocukları da çocuk yetiştirme çiftliklerine bırakıp iyi bir eğitim aldıktan ve büyüdüklerinden sonra gidip teslim almak lazım.
Oysa, ben huzurevinde millete çomak sokuyorlar demiyorum. Fakirlerin atıldığı yerde demiyorum. Sen olaya bambaşka bir pencereden bakıyorsun.
Huzurevinde benim önüme altın tepside sunulacak kahvaltıdansa, evde küçük bir sahanda önüme konulacak yemeği tercih ederim. Heleki bu getiren kişi birde çocuğum olsa dünyalara bedel. Sıcak bir yuva, güzel mutlu bir aile olmak varken...
illa da cocuklarım baksın bana deyıp herkese sıkıntı vereceksınız
erkek cocuklarınız evde eslerı ıle sorun yaşayacak kızlarınız damatlar ıle sorun yaşayacak anam mı eşim mi deyip çözüm yolu bulamayıp bunalıma girecekler , oğullarınız belki de o benım anammm garip anam diyerek gelileriniz bakmaya mecbur edcekler evde huzursuzluk cıkacak falann...
sizde gitmem işte gitmem ben yalnız kalamam hzuru evıne de gıtmem dıyen agzında dişi dökülmüş bir yaşlı olacaksınız :)