hayır kaçılacak bir yer değil tabiki,fakat nezih bir semtte oturuyorum burda evimin çevresinde 4 adet bakım evi var ve ikisi skandala karıştı ,yani huzur evine giderken kutuda ne çıkar bilemeyiz,orasını geçtim muhtemel çok lüks kameralarla kontrol edilen yerler vardır ,bende çevremde yaşıtlarım olsun isterim yaşlanınca fakat evlatlarım da beni terketmesin çevremde olsunlar her gün olmasada iki güne bir göreyim isterim..ben nasıl evladımı uyumadan gece gündüz üzerine titreyerek hiç of demeyerek büyütüyorsam evlatlarımda birer yetişkin olduklarında ben yaşlandığımda aynı hürmeti bana göstersinler isterim.günümüzde bizler belki bende dahil tahammülsüz bireyleriz..ölümn eskiden yatağında huzur içinde olurken şimdi hastanelerin belkide sokakların soğukluğuyla olunca insanlar olarak ölümdenve yalnızlıktan da korkuyoruz.ne bileyim ben evlatlarımın torunlarımın çevresinde huzur içinde ölmek isterim.
ay ne yazdım ben sabah sabah
tamam bakın yanlış anlaşılmak istemem bu yazdıklarınız güzel şeyler bunları ben de isterim
pekala cocuklarım gelip beni huzur evınde ziyaret edebilir
yanı dıyorum ki yaşlanınca mesela evinizin işini artık kendiniz göremiyorsunuz diyelim
ne olacak cocukalrınız da sıra ile mi kalacaksınız hep etrafınızda olsunlar dıye
işte sıra ile kalınsa bile cok kötü
aydan aya bile olsa o bir ay öle cabuk gecer ki yine bana sıra geldi of diyen evlatlar mı istiyorsunuz ?
zaten bu sıra işini evlatlar kabul edıyor ama hiç gördünüz mü evlatların kendine sıra ile bakmasını isteyen yaşlı ? basbaya benciller işte ordan oraya gitmek zor geliyor onun yerine bir çocugun üstüne yıkılmak istioyorlar istiflerini düşünüyorlar
yaşlı büyük olarak madem onların da yardımcı olması gerekmiyor mu ? A çocugum da daha raht edıyorum ama B cocugumda rahat edemıyorum demek nasıl bır bencıllık ?
mesela Zeynep hanımın konusunu gördünüz heralde burda degil mi ?
kadın öldü ama mesela her türlü çözümü sundular , sıra ile bakma teklifine olmaz dedi kadın kapı kapı dolaşacak mıymış , ee dolaş biraz da sen rahatını boz , hep bi evlanının başına yıkılıp sıkıp boğacagına biraz da diğer çocuguna gidince öbürü rahat etsin değil mi ? ama yok varsa yoksa kendi istifleri , böyle şey olur mu ya
diğer cocukların da kesinlikle ben bıktım artık , cok baktım gibi bir bahanesi olamaz
haa eğer maddi imkan yoksa çözüm yoksa sokağa atılsınlar demıyorum ama bütün cocuklar esit sorumlu olmalı ben bıktım dıye bır acıklama olamaz
ben bunları yaşamak istemiyorum cocuklarım tatlı tatlı gıtsın gelsın yanıma ıstıyoum
yanlıs anlasılcagımı da bılıyordum zaten ama ben böle dusunuyorum