Kayınvalidenizi ya da kayınpederinizi arar mısınız

Sizinki yine iyi SİZ diyormuş, benim kayınpederim Nasılsın baba dediğimde iyiyim Pınar Hanım diyor. Daha ararmıyım ASLA...

ben valla dilede getiriyorum nişanlıcıma kusura bakmada olmayınca olmuyo diyorum... ama bu yaşam tarzıyla alakalı bence ya adam çocuklarını sevmemiş nişanlımın kafasını okşamamış gelip banamı kızım canım dicek pehhhh.. he yokmu var öyle babalar.ama napakkkkk

Dile getirsen ne olucak, kafa değişmedikten sonra. başta çok üzülmüştüm ama artık yapabileceğim birşey yok. Benden saygı bekleyemez. Aslında evlilik kararı alınmadan önce ailesiyle tanışmak gerekiyormuş. Sanırım ben burada hata yaptım.

Evlenmeden önce de bir durum olmadıkça (kandil, bayram, hastalık vs) pek aramıyordum ki sanırım evlendikten sonra da bu değişmedi :44: Kayınpederim hala her görüşünde sitem eder arayıp sormuyorsun falan diye ama ben pek hoşlanmıyorum. Benim babam özlediğinde yada aklına geldiğimizde kendisi arar bizden beklemez annemde aynı şekilde belki ben de bu yüzden aramıyorumdur kv. ve kp. :100:

Nişanlıyken kayınpederimle haftada bir mutlaka konuşurduk ben aramazsam o arardı o aramazsa ben . Konuştuğumuz zaman da uzun konuşurduk . Şimdi haftada bir yüz yüze görüştüğümüz için telefonla görüşmeyiz . Kayınvalidemi de 3-4 günde formaliteden arardım ama kendisini anlatmaktan benim nasıl olduğumu bile sorma fırsatı bulamadığından telefonda konuşmayı hiç sevmezdim ben aramazsam da o hemen hemen hergün aradığından bu işkenceye çok katlandım. Evlendikten sonrada beni hergün ( zaman sınırlaması olmadan) 5 kez aradı , eşimi 10 kez ben haliyle hiç aramam .

biz tanıştık ama sessiz sakin adam dedik devlet dairesinde çalıştı dedik bilmemne alakası yok adamın tavrı öyle .Öyle diyede oğlunu atamıyorum çünkü çok şükür ki pek babasına çekmemiş ve çok göreceğim insan değil.Annesiyle muhattap olurum napiim

biz hergün konuşuruz annemle (kayınvalidem) :) 1 gün akşam aramazsa ertesi gün gündüz mutlaka arar :) çok özlüyormuş beni :) uzakta olduğumuz için :) kayınbabamla arasıra konuşuruz :)

Nisanlandiktan hemen sonra numaralarini aldim ilk ben aradim ayri ayri iksini de sonra onlar ben kim once davranırsa memlekete gitmeden once haftada bir konuşurduk simdi memleketeler 4 5 gunde bir ya onlar arar yada ben oyle hal hatir sorup selam gonderip kapatiriz 2 3 dk sağolsun kaynanam kontorun gitmesin der:)))ailemlede ayda bi telefonlasirlar

Nişanlım askerdeyken, hafta da bi kere konuşurduk mutlaka ya onlar arardı, ya ben arardım.
Şu son 2 aydır çok sık aramıyorum. İşim düşünce falan Zaten her hafta görüşürüyoruz, dakikalarıma yazık

Nişanlanali 15 gün oldu daha benimde nisandan sonra başladık kayinvalidem ve Kayinpederimle telefonda konusmaya ayri şehirlerdeyiz sagolsun kayinpederim oglunu aramaz oldu beni ariyor surekli kayinvalidemde ayni sekilde.bende onlari aramaya çalışıyorum cok da sıcaklar ayri sehirlerdeyiz zaten yaşlılar nisanlmda bizimkileri arar sağolsun inşallah hep böyle olur soğukluk olmasin istiyorum ama cok da mirc mirc olmak iyi degil tabi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kayınpederimle telde konuşmayız yüz yüze anca.Kaynanamı da aramayı çok tercih etmiyorum çünkü saatlerce anlatabileceği şeyler var ve hiç sonu gelmiyor :) Teli kapatma senfonimiz bile iki saat sürüyor diyebilirim.
Yüz yüze iletişim daha önemli bence

Hiiic arayasim gelmio, yaptiklari ayiplar gelio aklima elime telefonu alnca, onceden 10-15 gunde bir arardim. Sonra baktim yaptiklari ayiplari hic umursamiolar, aramiorum bende annem kizio ara sor die ama onlar arasin hicbir halt yaptiklari yok bari arasinlar yani. Uzakta olup zorlugu ceken benim, umurlarinda olmasa da, arasin sorsunlar var mi bi sıkınti die.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

en sevmediğim konu, çok tartıştık bu yüzden haftada 1 zarla zorla arıyordum,aramıyorsun diyordu hep sonra baya bi sorun oldu bu aramızda,diğer gelinleri hergün arıyormus vs. kaldı ki daha nişanlıydık,zaten sonra ayrıldık. şimdi bunları aştı sağolsun, barıştıkşimdi kimseyi ara demiyor, haftada 1 annelerimizi ziyaret ediyoruz yarımşar saat filan uzatmadan, o kadar

Kızlar merhaba baslıktada belirttiğim gibi ne sıklıkla ararsınız ya da onlar sizi arar

Nisanlimin annesini haftada bi ararim o arar bende ararim kayınpedermde 3 kere felan aradi bende onu en fazla 4 aradim sana şunu diyeyim tatlim ara konusmak iyidir sicaklik olur arada kayinvalidende memnun olur..

ben kayınpederim duymadığı için ben mesaj atıyorum ona. Cuma mesajları ya da nişanlımı ziyarete gittiğimde onu merak etmemesini iyi olduğunu falan söylüyorum. Çok mutlu oluyormuş. Her misafire gelinim bana mesaj attı diye gösteriyormuş. 65 yaşlarında yaşlı bide. Ben de multu olsun diye özen göstermeye çalışıyorum. Kayınvalidem de yaşlı. Ama görümcemden o arar genelde. Ben sadece selam gönderirim. Bir ya da iki kez falan aradım galiba.

bende haftada 1 kere ararım kaynanayı, kayınbabayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…