- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi karamelizeee
Ne lokması bu tatlı lokması mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır büyük tuzlu olanlardanNe lokması bu tatlı lokması mı?
Ama bunu normal standartlarda bi kv gözünden düşünBana gore olur ben gayet mutlu olurdum bana gelme dense.
Ha gider miydim giderdim o ayri.
Ama bunu normal standartlarda bi kv gözünden düşün
mevlüt bu ama.. hemde eşimin babasının. neden çağırılmıyorum. ben gelicem diyorum gelme diyor. köyde merkeze 15dk uzaklıkta. hatta eşime arabayı bana bırak dedim o gun icin daha rahat gidip gelirim yasin kuran falan olur arabaya koyarız dedim. şok oldum
Çok fenasın niçin uğraştırıyosun beniIste benim isime gelecegi icin dusunemiyorum
Çok fenasın niçin uğraştırıyosun beni
+1000Heheh :)
Ne bileyim. Beni dusunerek veya dusunmeyerek boyle bir sey soylense ben mutlu olurum.
Mevlut, dugun dernek vs aile toplantilarini sevmiyorum cunku.
Caninizi sikmayin vardir belki bi bildigi gitmemen konusunda da acilmasini yapmis kafaya takma ALLAH gönlünüze genişlik versin canimmmerhabalar. olayı en basından uzatmadan anlatmak istiyorum cook kırgınım sabahtan beri aglıyorum
bu cuma günü kayınpederimin yıl mevlüdü var.
biz evde yapalım mevlüdü diye konusmustuk ama kv kayınpederin koyunde olsun diye tutundu. anlamıyorum 40 yıl gitmemiş akrabalarına adam vefat edince ordan cıkmıyor..gösteriş hep..
neyse 2 gündür harıl harıl lokmacı arıyorum ben cuma günü de hıdırallez oldugu icin 3 aylar girdigi icin hep dolu.. cumartesi yapalım o zaman dedi kv. hem bende çalışmıyorum bende gelirim dedim kv deye, lokmacıyla anlastım cumartesi günü 12de gelecek köye.
kv aradım dedim böyle böyle diye bana dedigi şey ;
AAA SENİN GELMENE GEREK YOK ORDA İNSANA GEREK YOK BEN DURURUM BAŞLARINDA!
neden böyle dedi anlamadım bile.. ben lokmacının başında durmaya gelmeyeceğim ki, mevlüde gelicem..
sinirden ölüyorum böyle insanı bisey yaptıgına pişman ediyorlar!!
çok bozuldum sesimden de anladı aa yok alınma kızım ben sen yorulma diye diyorum dedi. Sanki hergün olan birşey bu.. başka zaman oraya buraya gidelim demesini biliyor.. haksızmıyım kızlar?
kv o kadar gösterişi seven bir insandır ki tanısanız bana hak verirsiniz. eşimde anlam veremiyor köyde yapmasına cunku köyde sadece 1 kişiyle görüşüyor, eltileri görümceleriyle kavgalı.. hayatta gitmez. beni düsünüyo madem her pazar arıyor beni köye gitcez mi mezarlıga diye.. pazarları niye arıyor beni pazar sabahı uyandırıyor? ben cocugum oldugunda mevlüt yapsam senin gelmene gerek yok desem iyi mi olur ona.. eşimin babasının mevlütü işim olsa bile ertelerim, komsunun degil cunku. kendisi dedi cumartesi olsun diye cunku cuma gnü bos lokmacı yok. kendi yaptırdıgım hayra ben davet edilmiyorum en cok buna bozuldum. eltimle arası iyi degil eltim cocukları göstermiyor ama en ufak biseyde olsa arar davet eder. öyle olmak gerekiyor sanırmAllah aşkına neden bu kadar bozuluyorsunuz ki eşinin mevlidini köyde yapmasına bile bozulmuşsunuz istediği yerde yapar akrabalar oradaymış insanlar gelsin diye istemiş. Sana uzak yorulma diye demiştir cuma günü yapmak istiyordur belki. Ayrıca önceden sipariş verildiği zaman cuma da yaparlardı lokmayı Sana iş yaptırmak istememiş yoksa kötü niyetli olsa sabahtan git yardım et isterdi ki sesinin bozulduğunu anlayınca açıklamasını da yapmış bence erken gelmene gerek yok biz hallederiz demek istemiştir.
Uzulme sen bin git kalbini bozma insanlar degismiyor yipraniyoruzmevlüt bu ama.. hemde eşimin babasının. neden çağırılmıyorum. ben gelicem diyorum gelme diyor. köyde merkeze 15dk uzaklıkta. hatta eşime arabayı bana bırak dedim o gun icin daha rahat gidip gelirim yasin kuran falan olur arabaya koyarız dedim. şok oldum