- 29 Aralık 2012
- 1.733
- 429
- 173
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Hem kayınvalıdemı hem kayınpederımı ararım. Ikısınıde cok severim. Özellikle kayınpederım bana bayılır bende ona:))) canım babam :)) baba sızı cok özledim derim ertesi gunu bize gelirler canım kızım bızde seni cok özledik der :)) allah bozmasın :)) bugun aradım hatta babam napıon dııye :) annem napıon diye :))))
Cok seker oluyolar gercekten. 3 oğlu var ben 3. Ve en kuçuk gelinlerıyım adam gelinlerı dıye ölecek. :))) bı ara bayrama memlekete gittiler sonra geldiklerinde gittim adamın boynuuna atladım resmen babam hoş geldin dıye :)))) ay ıns hepimizin boyle gider canım yaaaakayınpederler pek seviliyo ya beni kendi öz kızlarından ayırmaz hatta daha çok üstüme düşerler umarım hep bole dewam eder canım
Cok seker oluyolar gercekten. 3 oğlu var ben 3. Ve en kuçuk gelinlerıyım adam gelinlerı dıye ölecek. :))) bı ara bayrama memlekete gittiler sonra geldiklerinde gittim adamın boynuuna atladım resmen babam hoş geldin dıye :)))) ay ıns hepimizin boyle gider canım yaaaa
6 aydır nişanlıyım kayınpederimi hiç aramadım diyebilirim :) o da hiç aramadı bu zamana kadar arasada ne konuşuruz bilmiyorum :) Kayınvalidemi de genelde ben ararım haftada 1 falan o pek aramaz bazen nişanlıma söyler ara konuşayım diye o da heralde bu zamana kadar 4 kere falandır aslında telefonla konuşmayı çok seviyo kv ben onlara ne zaman gitsem mutlaka birileriyle telefonda uzun uzun konuşur ama beni pek aramıyo aramızda iyi bu zamana kadar hiç bi problem yaşamadık ama aramıyo işte
senden bekliyodur belki canım ilk adımı sen at ara bakalım dewamını onlar getiriyor zaten
Canım zaten kayınvalidemi haftada 1 ben arıyorum nişanlandığımdan beri ama onlarda hiç tepki yok :)
oooo öyleyse durum değişir :) sen küçük olarak gereğini yapmışsın zaten canım boşwer o zaman
:) öyle valla napalım canım zorla aratamam ya kendimi haftada 2 kere mi arasam acaba belki arar :)
bence 1 hafta arama bakalım anlasınlar birazayy gelin olmaktazor wallahi ararsın makbule geçemz aramazsın bu sefer nie aramadın derler :) en iiyisi sen yine aramaya dewam et napalım
Bende bazen öyle diyorum aramıyım napıcak acaba diye belki de sıkılıyo ne çok arıyo gelin de diyodur :) Gerçekten de canım gelin olmak ne zormuş yaa ama aramaya devam aramıyo sormuyo demesin ben üzerime düşeni yapıyım da gerisini onlar düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?