- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
- Konu Sahibi esraylmz03
-
en az 5-6 defa aradım ama o hiç aramadı annesiyle de pek konuşmuyoruz düşün daha yeni düşük yaptım bir hafta oldu en son düşük yaptığım gün aradı ve dedi ki annen niye gelip bakmadı sana lafa bakve dahada aramadı öldün mü kaldın mı diye ben hayatımda böyle sorumsuz insanlar görmedim. benim annem babam ise hergün arar
yok ya onuda aramıyorlar ayda yılda bi bizimkiler bayağı soğuk ki ben hep kayınvalidem le çok iyi anlaşacağım dedim şans bu ya bana çattı bu insanlar. ben yeterince sıcak davrandım ama yok olmuyor ne yapsam da
Boşver canım hiç üstüne düşme , senin kötü gününde aramamışlarsa sende Arama, bak Allaha Şükür ailen hep yanında
bende aynını düşündüm hep sıcak oldum ama kanımız kaynamadı. ama konuşuyorlar canım hatta günde bir kaç kez konuşuyorlardır. telefondan hiç kontrol ettin mi?
kontrol etmedim ama sıksık soruyorum konuştunuz mu hiç yok diyo
öyle derler canım fakat öyle olmaz. bende başta sordum yok yada evet bir iki dakika dedi. ama sonra baktım verilen cevapla gerçek aynı değildi. sen yinede kontrol et en azından ara sıra bir bak boş bırakmaya gelmez bunları.
demi erkek milleti sonuçtaa
aynen canım hatta kız kardeşiyle 3 öğün konuşurlar çok kavgasını yaptım ama boşuna
ay bizde de kavga sebebi hep onun ailesi ben niye aramıyorlar niye ilgilenmiyorlar diyorum oda boşver aramasınlar diyo bu dahada canımı sıkıyor
Kızlar merhaba baslıktada belirttiğim gibi ne sıklıkla ararsınız ya da onlar sizi arar
Bn 1.5 yıllık niaşnlıyım temmuzda iki olucaz tam , yani ararım yirmi günde bir kaynvalidemi de kayınpederimide ikisini de çok severim ayrılar o yüzden ayrı ayrı ararım onlarda beni arar ailemi ararlar nişanlımda annemleri arar onbes günde bir
bende çok sık görüşüyorum kayınvalidemle ve kayınpederimle ben aramasam onlar arar merak ederler özellikle kayınpederim çok düşkündür bana ben çok seviyorum bi sıkıntımız yok ara ara kv gıcıklıkları dışında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?