- Konu Sahibi esraylmz03
-
Kızlar merhaba baslıktada belirttiğim gibi ne sıklıkla ararsınız ya da onlar sizi arar
Eşimin babasını hiç aramadım, annesini de 2-3 kere en çok. Arada bir soğukluk falan yok yanlış anlaşılmasın, çok severim kendilerini ama çokça telefonda görüşmenin doğru olmadığına inanıyorum özellikle nişanlılık döneminde.
Kızlar merhaba baslıktada belirttiğim gibi ne sıklıkla ararsınız ya da onlar sizi arar
Bende aramadım çok ayda 1 yani ama sitem ediyorlarmış arkamdan hiç aramıyo etmiyo anlamadım bende
Diyorum ya bi yerde karşılıklı olan birşey normalde erkek tarafının kız evini araması lazım derler ama eskiden kalmış herhalde aranızdaki samimiyetle de alakali herhalde canım sen takma kafana yinede çok aradan bu seferde sık sık arıyor denirdi
Diyorum ya bi yerde karşılıklı olan birşey normalde erkek tarafının kız evini araması lazım derler ama eskiden kalmış herhalde aranızdaki samimiyetle de alakali herhalde canım sen takma kafana yinede çok aradan bu seferde sık sık arıyor denirdi
kesinlikle karşılıklı ama genelde büyüklerin yapması daha önemli mesela benim durumum da. ben kaç kere aradım adam bir tane gelinim deyip bir kere aramadı eee ben daha niye arayım ki öyle değil mi? yoksa yanlış mı düşünüyorum onuda bilmiyorumm
Sen aramissin canım , ne sebeple olursa olsun karsiligini bulamayinca insan kendini geri ceker
en az 5-6 defa aradım ama o hiç aramadı annesiyle de pek konuşmuyoruz düşün daha yeni düşük yaptım bir hafta oldu en son düşük yaptığım gün aradı ve dedi ki annen niye gelip bakmadı sana lafa bakve dahada aramadı öldün mü kaldın mı diye ben hayatımda böyle sorumsuz insanlar görmedim. benim annem babam ise hergün arar
merak etme canım seni çok iyi anlıyorum fakat oğullarıyla her gün saatlerce konuşuyorlardır hiç merak etme. beni de aramıyor ama telefona bakıyorum oğlunu aramış epey sohbet edilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?