• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemlerin üst katından taşınmak istiyorum

Istemedigim halde tasidilar eski evimden memnundum koronadan dolayi dugunum ertelendi oturamadik orda esyalari yerlestirdik sadece begenerek kiralamistik. Bir gun kv ve kp bize geldi ust katlari bosalmis ben istemedim annemde evdeydi oda istemedi ama sonra ne yaptilar ettiler tasidilar tasindik bende kabul ettim en son boyle olduklarini bilsem asla gelmezdim. Evde zaten bu kisi cok zor gecirdik yuksek yakmama ragmen kv dedigim halde isinmiyoruz diye bi oda bos gelin dedi kabul etmedim isinan nasil isinmis zamaninda sizin evde dedi ne desem anlamiyor beni yeter ki yanindan ayrilmayalim diye binsekilde kendine bagliyor. Esimde bana yapilanlari anlattikca ve gordukce oda artik doldu tek istegim bian once gittmek esim kararli olurda dimdik durursa sozunun arkasinda bende direnirim kararli olmasa bile direnicem tek basima

Çok pasifsiniz.
Naptılar? Siz evdr yokken eşyaları kolileyip nakliye firması mı çağırdılar?
Siz istemeden nasıl sizi taşıdılar?

İnsan gerçekten hayret ediyor.

Ben niye direteceğinizi, onların evet demesine bağlı olduğunuzu anlamadım.
Biz taşınıyoruz. Bitti.
Hayır deseler ne olacak? Eve mi kilitleyecekler sizi.

Tüm yorumlara baktım neredeyse. Sizde o ışık yok maalesef. Siz taşınamazsınız
Oyle demeyin lutfen bende kendimde o isigi goremiyordum. ama bi kac gundur hele yazilan yorumlara vs. baktim inanin kendime geldim daha kararliyim insallah

Çok pasifsiniz.
Naptılar? Siz evdr yokken eşyaları kolileyip nakliye firması mı çağırdılar?
Siz istemeden nasıl sizi taşıdılar?

İnsan gerçekten hayret ediyor.
Korona zamaniydi dugunum iptal oldu sadece eve esyalari yerlestirdik temizlik vs yapildi. aradan bir iki ay gecti bi gun annemle oturuyorux geldiler ust katimiz bosaldi tasimak istiyoruz diye emrivaki konustular ben istemedim sozlu olarakta ifade ettim ama bana kira vermiceksiniz dedi once sonra 700 tl vericeksiniz dedi bina sahibi kv min yegeninin binasi. Ama isler oyle olmadi bizimde ilk evimiz sitededi biraz yuklu ucret oduyorduk cazip geldi bian bide boyle olduklarini bilmiyordum ki kv ve kp nin gayet modern insan gibi hissettirdiler kendilerini. Suanki aklim olsa asla cikmam baktim gecinemiyorum maddi durumuma gore farkli bir ev arardim genede kv nin ust katina gelmezdim

Arkadaslar merhaba. Evleneli 5 ay oldu kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyoruz evliligin ilk aylari gayet mutlu mesuttuk. Daha sonra evime evimin duzenine yaptigim yemege karismaya basladilar. surekli bir yiyelim diye tutturdular. Ama benim yaptigim yemekleri yemiyolar. Esim sagolsun ayirdi yemekleri. Arada bir gonulleri olsun diye iniyoruz. Ama benim yaptiklarimi yemiyolar esime de dedim olsun ben senin yaptiklarini yiyorum gerisi onemli degil diyor. esim babama söz vermis bir gun yatmaya gittik annemlere kayinpederim ve kayinvalidem surat yapti esimle 1 ay konusmadi sonra gelip ozur diledi evinizin suyumu cikti deyip yuzumuze kapiyi carpti kayinpederim biz annemlere giderken. kayinvalidemle bu konuyu konusunca kayinpederimi hakli buldu. Kayinvalidem esime cok duskun bundan muzdarip degilim ama. Surekli oglum beni birakmaz oglum ben ne dersem onu yapar bize ilerde bakmak zorundasiniz deyip oratada hic bir problem yokken mutsuzluk saciyor. Yemek yaparim sulu yemek yapmiyosun galiba oglum tuvaletten gec cikiyor. aksam ustunu ort usumesin vs vs. sanki ben cocuk yetistiriyorum gibi.Yoksa biz gayet iyiydik simdi 1 aylik hamileyim kayinvalidem yakinda asermelerin baslar oglum iste yoruluyor yorma onu dedi. ne diyecegimi bilemedim. Gene iyi davraniyorum ama evimden sogudum burda oturmak istemuyorum esim sabret diyor. icime ata ata sinir krizi gecirdim gecen gun uzak olsak daha kiymetli oluruz diye. esim o halimi gorunce uzuldu yakin zamanda aileme soyleyip tasinalim dedi bu arada cati katinda oturuyoruz ve evimiz isinmiyor buz gibi. Aile binasi degil kira oduyoruz ve isinamiyoruz cocugumuz oluncada isinmadan yana sıkinti olur diye cikacagiz insallah. suan kayinvalidemlerle iyiyiz bi kac gundur kisaca ama hala kirginim annemlere yatiya gidince bize kustukleri icin. Allah buyuktur. Esim sadece aileme saygini yitirme iyi ol guzellikle cikip gidelim dedi bende o kanattayim gene yakinlarina tasincaz uzaga degil ama en azindan hem isinan bir ev hemde bu kadar uzulmem kafama takmam olanlari. sizce tasinma mevzusunu nasil acalim cunku bizim gitmemizi istemicekler biliyorum
Utanmasa oğlum çok yoruluyor gece tuvalete uyanmasın bez bağla diyecek.
Her konuda olduğu gibi bu konuda da sorun eşte.
Eşinize iyi niyetli diyorsunuz ama iyi niyetli olan herkese karşı olur,karısını neden savunamayıp üzüyor?
İnşAllah kararlı olup ev taşıma işini sizin üzerinize yıkmaz.

Utanmasa oğlum çok yoruluyor gece tuvalete uyanmasın bez bağla diyecek.
Her konuda olduğu gibi bu konuda da sorun eşte.
Eşinize iyi niyetli diyorsunuz ama iyi niyetli olan herkese karşı olur,karısını neden savunamayıp üzüyor?
İnşAllah kararlı olup ev taşıma işini sizin üzerinize yıkmaz.
Cok ama cok duskun oldugunu her firsatta dile getiriyor. Kopamam ayrilamam ben birakamaz sol kolum her firsatta. Sanki ben elinden calmisim oglunu gibi. Esim eger ev meselesinde dediginiz gibi benim uzerime yikarsa zaten evliligimide esimide sorgulamaya baslicam insallah oyle olmazda cikip giderim

Ben niye direteceğinizi, onların evet demesine bağlı olduğunuzu anlamadım.
Biz taşınıyoruz. Bitti.
Hayır deseler ne olacak? Eve mi kilitleyecekler sizi.

Tüm yorumlara baktım neredeyse. Sizde o ışık yok maalesef. Siz taşınamazsınız
Aynı şekilde düşünüyorum bu iş yaş. Adam habire bahane bulup erteleyecek, konu sahibi de siniriyle oturacak o evde.
Şu an bile soğuk evde iki battaniye ile otururum yine her gün aşağıya inmem.
Saygısızlık yapmak istemiyormuş, onlar alasını yapıyor. Saygı karşılıklıdır, onlar bana nasıl ise ben de onlara öyle cevap veririm. Sizin canınız yok mu, hem de iki cansınız şu an. Adam hala erteliyor, sizi böyle görünce hemen taşımalı.
Sonunda daha büyük bir kavga kopacak, daha mı iyi olacak ???

Aynı şekilde düşünüyorum bu iş yaş. Adam habire bahane bulup erteleyecek, konu sahibi de siniriyle oturacak o evde.
Şu an bile soğuk evde iki battaniye ile otururum yine her gün aşağıya inmem.
Saygısızlık yapmak istemiyormuş, onlar alasını yapıyor. Saygı karşılıklıdır, onlar bana nasıl ise ben de onlara öyle cevap veririm. Sizin canınız yok mu, hem de iki cansınız şu an. Adam hala erteliyor, sizi böyle görünce hemen ertelemeli.
Sonunda daha büyük bir kavga kopacak, daha mı iyi olacak ???
Butun mesele esimde basindan beri oyleydi net olamiyor bi turlu ama ben gercekten bir kac gundur cok kararliyim en kisa zamanda hemde gitmeye kararliyim

Cok ama cok duskun oldugunu her firsatta dile getiriyor. Kopamam ayrilamam ben birakamaz sol kolum her firsatta. Sanki ben elinden calmisim oglunu gibi. Esim eger ev meselesinde dediginiz gibi benim uzerime yikarsa zaten evliligimide esimide sorgulamaya baslicam insallah oyle olmazda cikip giderim
Her anne çocuğuna düşkündür. Ama sizinki abartmış. Eşiniz de o şekilde davranıyor annesine sanırım.
İnşAllah yapmaz öyle bişey. Ama siz yine de uyarsanız iyi olur çünkü yıkacakmış gibi duruyor.

Her anne çocuğuna düşkündür. Ama sizinki abartmış. Eşiniz de o şekilde davranıyor annesine sanırım.
İnşAllah yapmaz öyle bişey. Ama siz yine de uyarsanız iyi olur çünkü yıkacakmış gibi duruyor.
Kayinvalidemin bu duskunlugu gostermelik gibi geliyor bana abartarak anlatmalari vs. cunku esime nisanliyken sevgiliyken kac kez ailesiyle annesiyle kavga edip evine aksam saati donerdi ise giderken esim evden yemek goturur yemek bile koymaz sen koy dermis esime esim anlatti hep bunlari bana nisanliyken simdi gosterdigi duskunluk nedir anlamadim neden yaptigini cozemedim ben inanim gosteris ten baska degil. yoksa eskiden boyle duskun olmadigini esim dedi bana.

Kayinvalidemin bu duskunlugu gostermelik gibi geliyor bana abartarak anlatmalari vs. cunku esime nisanliyken sevgiliyken kac kez ailesiyle annesiyle kavga edip evine aksam saati donerdi ise giderken esim evden yemek goturur yemek bile koymaz sen koy dermis esime esim anlatti hep bunlari bana nisanliyken simdi gosterdigi duskunluk nedir anlamadim neden yaptigini cozemedim ben inanim gosteris ten baska degil. yoksa eskiden boyle duskun olmadigini esim dedi bana.
Çünkü evlenince kıymete binilir bu şaşmaz.
Eşiniz de bu durumdan rahatsız olduğunu göstermezse yıllarca devam eder.
Ama yazdıklarınızdan eşinizin çokta rahatsız olmadığı belli oluyor.

Arkadaslar merhaba. Evleneli 5 ay oldu kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyoruz evliligin ilk aylari gayet mutlu mesuttuk. Daha sonra evime evimin duzenine yaptigim yemege karismaya basladilar. surekli bir yiyelim diye tutturdular. Ama benim yaptigim yemekleri yemiyolar. Esim sagolsun ayirdi yemekleri. Arada bir gonulleri olsun diye iniyoruz. Ama benim yaptiklarimi yemiyolar esime de dedim olsun ben senin yaptiklarini yiyorum gerisi onemli degil diyor. esim babama söz vermis bir gun yatmaya gittik annemlere kayinpederim ve kayinvalidem surat yapti esimle 1 ay konusmadi sonra gelip ozur diledi evinizin suyumu cikti deyip yuzumuze kapiyi carpti kayinpederim biz annemlere giderken. kayinvalidemle bu konuyu konusunca kayinpederimi hakli buldu. Kayinvalidem esime cok duskun bundan muzdarip degilim ama. Surekli oglum beni birakmaz oglum ben ne dersem onu yapar bize ilerde bakmak zorundasiniz deyip oratada hic bir problem yokken mutsuzluk saciyor. Yemek yaparim sulu yemek yapmiyosun galiba oglum tuvaletten gec cikiyor. aksam ustunu ort usumesin vs vs. sanki ben cocuk yetistiriyorum gibi.Yoksa biz gayet iyiydik simdi 1 aylik hamileyim kayinvalidem yakinda asermelerin baslar oglum iste yoruluyor yorma onu dedi. ne diyecegimi bilemedim. Gene iyi davraniyorum ama evimden sogudum burda oturmak istemuyorum esim sabret diyor. icime ata ata sinir krizi gecirdim gecen gun uzak olsak daha kiymetli oluruz diye. esim o halimi gorunce uzuldu yakin zamanda aileme soyleyip tasinalim dedi bu arada cati katinda oturuyoruz ve evimiz isinmiyor buz gibi. Aile binasi degil kira oduyoruz ve isinamiyoruz cocugumuz oluncada isinmadan yana sıkinti olur diye cikacagiz insallah. suan kayinvalidemlerle iyiyiz bi kac gundur kisaca ama hala kirginim annemlere yatiya gidince bize kustukleri icin. Allah buyuktur. Esim sadece aileme saygini yitirme iyi ol guzellikle cikip gidelim dedi bende o kanattayim gene yakinlarina tasincaz uzaga degil ama en azindan hem isinan bir ev hemde bu kadar uzulmem kafama takmam olanlari. sizce tasinma mevzusunu nasil acalim cunku bizim gitmemizi istemicekler biliyorum
Bak canım kesinlikle tartışmaya girmeden açın konuyu eşin açsın sende destekle evin soğukluğunu bahane edin ve bebeği ister kussunler ister konuşsunlar tavizde vermeyin. Hemde kirami alıyorlar o zaman karışmaya hakları yok orada oturacagina sıcak evinde oturursun. Kuserlersede zmanla duzelir

Cok inmiyorum asagiya aslinda inersem bi kahvaltiya yada aksamlari caya ki her aksam caya ordayizdir sasmaz ust uste 1 hafta boyunca esime mesaj atti kv cay hazir bekliyoruz diye. bugunde esiyle icssin demek yok. belki rahatsiz olurlar hergun hergun demek yok. En son baktim olmuyor ben mesaj attim trip atti kv. sabahta niye gitmedik diye sorar bidaha aciklama ister. Bu sekilde hic olmuyor ama hem kisin cok soguk oluyor ev ondan dolayida gitmek istiyorum isinmamamiza ragmen yuklu fatura oduyoruz onada uzuluyorum en azinan ara katlardan bulup cikip gitmek istiyorum.
Her aksam gidiyorsanız en azından gündüzleri gitmeyin. Oraya gideceginize teyzenize gidin (hamileliğin ilk zamanlari zor gecer ilk aylar benim hep tansiyonum düştüğü için evde yatardım ).siz de sorarlarsa halsizim evimde yatıyorum deyin

O zaman oglu evlenince birden kiymetli olmus fesatligundan kiskancligindan napacagini sasirmis. Onun gozunde kiymetli oglunu elinden alan dusmansin

O zaman oglu evlenince birden kiymetli olmus fesatligundan kiskancligindan napacagini sasirmis. Onun gozunde kiymetli oglunu elinden alan dusmansin
Evet tam anlamiyla katiliyorum cunku insan neden birden degissin. Rabbim boyle insanlari islah etsin cok kotuler

Her aksam gidiyorsanız en azından gündüzleri gitmeyin. Oraya gideceginize teyzenize gidin (hamileliğin ilk zamanlari zor gecer ilk aylar benim hep tansiyonum düştüğü için evde yatardım ).siz de sorarlarsa halsizim evimde yatıyorum deyin
Gunduzleri gitmeyi azalttim daha dogrusu cok inmiyorum kirginligimdan dolayi. Bende mide bulanti ve uyku halim oldugundan aradiklarinda boyle diyorum evimde tek basima daha huzurluyum

şu olanları okuyunca kayınvalidemin üst katında oturucam bende gerçekten gerildim

Bak canım kesinlikle tartışmaya girmeden açın konuyu eşin açsın sende destekle evin soğukluğunu bahane edin ve bebeği ister kussunler ister konuşsunlar tavizde vermeyin. Hemde kirami alıyorlar o zaman karışmaya hakları yok orada oturacagina sıcak evinde oturursun. Kuserlersede zmanla duzelir
Evet bende tam bu sekilde dusundum. Esim onden acsin konuyu sonrasinda bu sekilde devam edecegim. Torunlari olacagindan isterse kussunler umrumda degil torun sevgisi baskadir dayanamaz barisirlar diye dusundum

şu olanları okuyunca kayınvalidemin üst katında oturucam bende gerçekten gerildim
Senin kayinvaliden nasil biri bilemem ama benim ki cok iyiydi hele kayinpederim melek gibiydi evlendikten 2 ay sonra hersey tam tersine dondu nere gitsen sorgularlar yaptigin yemege kadar karisirlar ve hergun inmek zorundasin yoksa kuserler lutfen beni ornek al iyiligin sagligin rahatligin icin ayni binaya tasinma iyiyken kotu oluyosun her yaptigin batiyor sonucta her ne kadar kizim deselerde el kizisin kendi kizi gormezler. Bak ben simdi cikmaya calisiyorum sen tasinmadan esinle konus ve yol yakindayken uzak git daha degerli daha ozgur olursun inan bana

Back