• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemlerin üst katından taşınmak istiyorum

Senin kayinvaliden nasil biri bilemem ama benim ki cok iyiydi hele kayinpederim melek gibiydi evlendikten 2 ay sonra hersey tam tersine dondu nere gitsen sorgularlar yaptigin yemege kadar karisirlar ve hergun inmek zorundasin yoksa kuserler lutfen beni ornek al iyiligin sagligin rahatligin icin ayni binaya tasinma iyiyken kotu oluyosun her yaptigin batiyor sonucta her ne kadar kizim deselerde el kizisin kendi kizi gormezler. Bak ben simdi cikmaya calisiyorum sen tasinmadan esinle konus ve yol yakindayken uzak git daha degerli daha ozgur olursun inan bana
keşke seçeneğim olsa ikiside çok yaşlı ve evet şuanda bile çok şeye karışıyorlar ama kayınpeder daha iyi

Çünkü evlenince kıymete binilir bu şaşmaz.
Eşiniz de bu durumdan rahatsız olduğunu göstermezse yıllarca devam eder.
Ama yazdıklarınızdan eşinizin çokta rahatsız olmadığı belli oluyor.
Esim rahatsiz olsa bile erkek iste aman sorun cikmasin da ustu kapanmasin olaylarin hemen diye ses cikarmaz bu huyundan nefret ediyorum yuzlesmiyor hakli oldugu konularda

Evet bende tam bu sekilde dusundum. Esim onden acsin konuyu sonrasinda bu sekilde devam edecegim. Torunlari olacagindan isterse kussunler umrumda degil torun sevgisi baskadir dayanamaz barisirlar diye dusundum
Aynen öyle çocuğu ve evin sogununu bahane edin

keşke seçeneğim olsa ikiside çok yaşlı ve evet şuanda bile çok şeye karışıyorlar ama kayınpeder daha iyi
O zaman sinirlarini belirle herseye karismalarina izin verme ben ilk zamanlar bilemedigim icin iyi niyetlidir diye ses cikarmadim olaylar daha farkli oldu psikolojim bozuldu bu yasimda. Insanin evligligin en guzel zamanlari heba olup gidiyor. Benim kayinpederimde cok iyiydi taki aileme esimle yatiya giderken evinizin suyumu cikti deyip kapiyi yuzumuze kapatana kadar o gun bitti benim icin ondan oncekileri umursamamistim ama boyle iste. Sinirlarini ciz agirligini koy esinle mutlu olmaya bak. Ama benim ki gibi olurlarsa ki simdiden karismaya basladilar diyosun olan sana olucak

Eşi bilinçli değil bence
Düpedüz korkak
Nisan ayında söyleyecekmiş taşınacaklarını. Nisan olur mayısa erteler. Sonra bebek doğsun öyle der.

Buraya da yazıyorum
Ailesinden korkuyor esim haklisiniz. Daha dogrusu ailesi hep hastayiz rolu yapiyor kac kere doktora goturduk sapasaglam diyorlar kp icin kv basliyor hayir iyi degil iyi degil diye.

Ailesinden korkuyor esim haklisiniz. Daha dogrusu ailesi hep hastayiz rolu yapiyor kac kere doktora goturduk sapasaglam diyorlar kp icin kv basliyor hayir iyi degil iyi degil diye.
O zaman yapacak bişey yok. Zaten önceden de sinir krizi geçirdim yazmışsınız. Bi cinnet geçirip taşınıyoruz dayanamıyorum artık diyip üste çıkacaksınız.
İleride daha fazla ağırlaşacaksınız ve bu şekilde taşınamayız doğumdan sonra bakarız diyecek eşiniz.

O zaman yapacak bişey yok. Zaten önceden de sinir krizi geçirdim yazmışsınız. Bi cinnet geçirip taşınıyoruz dayanamıyorum artık diyip üste çıkacaksınız.
İleride daha fazla ağırlaşacaksınız ve bu şekilde taşınamayız doğumdan sonra bakarız diyecek eşiniz.
Dogumdan sonra cikmam imkansiz ve bebegim bu soguk evde bakmak istemiyorum. En kisa yoldan gerekirse cinnet gecirip cikacagim

Herkes ayni degil eminim ama benim kv ve kp bu sekilde en iyisi uzaklasmak yoksa daha kotu olucaz o sekildede cikmak istemiyorum guzellikle uzaklasip gitmek istiyorum
Sen yinede çok gaza gelme güzellikle çıkıcaksan çık iyi düşündün, nede olsa aile kol kırılır yen içinde kalır. Politikacı ol biraz :)

Sen yinede çok gaza gelme güzellikle çıkıcaksan çık iyi düşündün, nede olsa aile kol kırılır yen içinde kalır. Politikacı ol biraz :)
Bende o kanatten yanayim guzellikle cikmak istiyorum o yuzden suan ne derlerse duymuyorum icimde gidecegimin rahatligi var ya o yuzden iyiyiyim suan.

Evin tek oğlu oldugu icin kayinvalidem uzerimize cok baski yapiyor oglum benden uzaklasirsa ben ölürüm diyor gecen gun tasinma mevzusunu oylesine bi actik isinamiyoruz dedik eger aklinizda tasinma isi varsa bende burayi terkeder memelektime yerlesirim diyor tehtit ediyor.
iyi ya kız daha ne istiyorsun gitsin aman gözlerden ırak öylesi boş boş konuşuyor dinleme hiç herkes haddini bilsin sende cefa cekmek icin evlenmedin soncta

Bİz ısınamıyoruz bebekte olacak vs gerekçeleri sunun ve kaç bacım kaç oradan.eşinle de kavga etmeden güzellikle konuşarak ikna et. Zaten ikna olmuşa benziyor ama..olsun güzel hayaller kur ona bahset.kv bir küser iki küser mecbur alışacak.

Arkadaslar merhaba. Evleneli 5 ay oldu kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyoruz evliligin ilk aylari gayet mutlu mesuttuk. Daha sonra evime evimin duzenine yaptigim yemege karismaya basladilar. surekli bir yiyelim diye tutturdular. Ama benim yaptigim yemekleri yemiyolar. Esim sagolsun ayirdi yemekleri. Arada bir gonulleri olsun diye iniyoruz. Ama benim yaptiklarimi yemiyolar esime de dedim olsun ben senin yaptiklarini yiyorum gerisi onemli degil diyor. esim babama söz vermis bir gun yatmaya gittik annemlere kayinpederim ve kayinvalidem surat yapti esimle 1 ay konusmadi sonra gelip ozur diledi evinizin suyumu cikti deyip yuzumuze kapiyi carpti kayinpederim biz annemlere giderken. kayinvalidemle bu konuyu konusunca kayinpederimi hakli buldu. Kayinvalidem esime cok duskun bundan muzdarip degilim ama. Surekli oglum beni birakmaz oglum ben ne dersem onu yapar bize ilerde bakmak zorundasiniz deyip oratada hic bir problem yokken mutsuzluk saciyor. Yemek yaparim sulu yemek yapmiyosun galiba oglum tuvaletten gec cikiyor. aksam ustunu ort usumesin vs vs. sanki ben cocuk yetistiriyorum gibi.Yoksa biz gayet iyiydik simdi 1 aylik hamileyim kayinvalidem yakinda asermelerin baslar oglum iste yoruluyor yorma onu dedi. ne diyecegimi bilemedim. Gene iyi davraniyorum ama evimden sogudum burda oturmak istemuyorum esim sabret diyor. icime ata ata sinir krizi gecirdim gecen gun uzak olsak daha kiymetli oluruz diye. esim o halimi gorunce uzuldu yakin zamanda aileme soyleyip tasinalim dedi bu arada cati katinda oturuyoruz ve evimiz isinmiyor buz gibi. Aile binasi degil kira oduyoruz ve isinamiyoruz cocugumuz oluncada isinmadan yana sıkinti olur diye cikacagiz insallah. suan kayinvalidemlerle iyiyiz bi kac gundur kisaca ama hala kirginim annemlere yatiya gidince bize kustukleri icin. Allah buyuktur. Esim sadece aileme saygini yitirme iyi ol guzellikle cikip gidelim dedi bende o kanattayim gene yakinlarina tasincaz uzaga degil ama en azindan hem isinan bir ev hemde bu kadar uzulmem kafama takmam olanlari. sizce tasinma mevzusunu nasil acalim cunku bizim gitmemizi istemicekler biliyorum
Bende kayınvalidemle karşılıklı oturuyorum. Evet sana söylenenler biraz ağır gerçekten ne demek gidemez oğlum, ben 5 yıldır oturuyorum ama evi artık beğenmiyorum taşınmak istiyorum kv söylüyorum kadın dul olmasına rağmen siz bilirsiniz kızım ama çok uzağa gitmeyin diyor. Haklı kadın aslında evim içime sinse bırakıp gitmem bile bana bariz bi zararı yok çünkü. Benim eşim de tek erkek üstelik annesi dul bu lafları duymadım hiç kv demden. Ne insanlar var ya. Bence siz çok gidip gelmeyin laf işitmemek için yakın bir zamanda taşınırsınız zaten evde kiraymış. Kv den de zamanla anlar çocuğu onu bırakıp gidebilir herkes gider bi gün çünkü. Bunun farkına varınca da laf sokmalaro azalır. Bu arada annenizle aynı memlekette yaşadığınız halde eşinizle gidip orda kalmanız,üstelik 5 aylık evlisiniz, Garip geldi bana saçma yani. Akşama kadar otur ama gel evinde kal ne gerek var ki. Ama kv denin de buna yorum yapması karışması onun hakkı değil. Ama herşeye karışan kadın buna da karışır😅😅😅

Bende kayınvalidemle karşılıklı oturuyorum. Evet sana söylenenler biraz ağır gerçekten ne demek gidemez oğlum, ben 5 yıldır oturuyorum ama evi artık beğenmiyorum taşınmak istiyorum kv söylüyorum kadın dul olmasına rağmen siz bilirsiniz kızım ama çok uzağa gitmeyin diyor. Haklı kadın aslında evim içime sinse bırakıp gitmem bile bana bariz bi zararı yok çünkü. Benim eşim de tek erkek üstelik annesi dul bu lafları duymadım hiç kv demden. Ne insanlar var ya. Bence siz çok gidip gelmeyin laf işitmemek için yakın bir zamanda taşınırsınız zaten evde kiraymış. Kv den de zamanla anlar çocuğu onu bırakıp gidebilir herkes gider bi gün çünkü. Bunun farkına varınca da laf sokmalaro azalır. Bu arada annenizle aynı memlekette yaşadığınız halde eşinizle gidip orda kalmanız,üstelik 5 aylık evlisiniz, Garip geldi bana saçma yani. Akşama kadar otur ama gel evinde kal ne gerek var ki. Ama kv denin de buna yorum yapması karışması onun hakkı değil. Ama herşeye karışan kadın buna da karışır😅😅😅
Degisiklik olsun istedik gorumcemde kalir hatta 1 hafta kalir esiyle cocuklariyla onunda evi yakin ama benim sıkintim kendi kizlarina laf soylemeyipte benim 1 gunlugune gitmemde laf soyleyip 1 ay konusmamalari bence hic mantikli degil. Benim kv ve kp degisik insanlar keske sizin kv gibi olsa nerdeee :)

Degisiklik olsun istedik gorumcemde kalir hatta 1 hafta kalir esiyle cocuklariyla onunda evi yakin ama benim sıkintim kendi kizlarina laf soylemeyipte benim 1 gunlugune gitmemde laf soyleyip 1 ay konusmamalari bence hic mantikli degil. Benim kv ve kp degisik insanlar keske sizin kv gibi olsa nerdeee :)
Aboo bir hafta nedir yaa ben ailemle farklı şehirdehim ona rağmen gittiğimde bir hafta kalıyorum😂 kendi düzenim ayrı ya rahat edemiyorum insanlar ne kadar değişik gerçekten😅 sen yine sessizmişsin ben olsam bu uygulamayı kızınıza da yapın bir hafta kalınır mı hiç filan derdim yani😂

Aboo bir hafta nedir yaa ben ailemle farklı şehirdehim ona rağmen gittiğimde bir hafta kalıyorum😂 kendi düzenim ayrı ya rahat edemiyorum insanlar ne kadar değişik gerçekten😅 sen yine sessizmişsin ben olsam bu uygulamayı kızınıza da yapın bir hafta kalınır mı hiç filan derdim yani😂
Cunku o kizlari ona laf yok :)

Cunku o kizlari ona laf yok :)
Ay evet o durum herkeste aynı ilerde bizde de olacak sanırm o durum😂 sizde bence kendinizden taviz vermeyin saygısızlık ta yapmayın ama sadece bildiğinizi okuyun ne zaman derlerse desinler. Baştan tavrınızı nasıl koyarsanız öyle gider. Ama baştan çok taviz verirseniz aradı arkası kesilmez şiddetini de giderek arttırır😅

Back