Cok fazla gereksiz konuları konuşuyorsunuz. Daha çok erken isimleri onlarla konuşmak. Karar verdikten sonra ismini böyle seçtik dersiniz. Eşinizde kendini ezdiriyor bence, izin ister gibi isim zikrediyor. Danışmayın onlara böyle şeyleriSadece saygini yitirme dediklerini bi kac ay duyma gidicez dedi bende ona guvendigim icim ne derlerse desinler gulup tatlilikla alttan aliyorum. esimle kiz olursa erkek olursa karar verdik isimlerine. alistirmak icin esim bi kac kere ismini zikretti hatta geldi ve soyle dedi kayinvalidem ben kiz kardesimle telefonda konustum kiz olursa kogacaginiz ismi oda begenmedi dedi yuzunu eksitti yanimizda bula bula bu ismimi bulmumusuz dedi
Neden iki ciftin birlikte karar verecegi seye karisirlar ki. Ilk mutluluklari ilk heyecanlari biraksalar da o heyecani yasasakKocası karısını pek takmıyordu. Şimdi gidip baska ısım koysa annesı kıyameti koparırdı. Tabıkı benım ismim konacak diyordu
Gitmiştir zaten, anne babamıza vermediğimiz tavizi bunlara veriyoruz neden mi Ortadoğu çünkü kadına değer yok hemen kötü gelin oluyoruz karşılık versek onlara köle olsak bizden iyisi yok. Görüşme bence kendine saygını ve ruh sağlığını yitirmemek için. Ben hala boşanmayı düşünüyorum görüşmesemde. Yarın öbür gün cocugum olunca eminim evimi basarlar torun görücez diyeYa o kadar bensin ki... cok cok iyi anliyorum seni ayni seyleri yasadim yasiyorum. İpleri koparmak istiyorum ben de. Yoksa benim psikoloji elden gidecek
Dedim kayinvalideme anne esiminde benim de aklimiz var bizi kimse doldurmuyor dedim ama karsimda beni anlayacak bir buyuk yokki hayati oglunu kaybetme korkusuyla geciren biri var bende oglunu elinden almis biri gibiyim. Oysaki ben esimi tanimadan once karsima gelip benim oglum seni begenmis bi tanisin diyen kendisiydi simdi cok farkli oldu hersey simdide beni istemiyorhersey onu gosteriyor. Dediginiz gibi surekli kv ve kp nin yaptiklarini dusunup uzuluyorum mutlu olamiyorum suanda bir kac gundur iyiler ama inanmiyorum bu hareketlerine gene huzurumu kaciracaklar biliyorum.Tamam seni dolduruyorlar dediğinde "ne münasebet anne ben birilerinin lafı ile hareket edecek yaşta değilim. Buna sen de dahilsin, ailem de" deyin.
Bakın ben kendi aileme çok fazla düşkün değilim. Hani annesinin prensesi de değilim, hiç olmadım. Ancak buna rağmen kayınvalidem ailemle alakalı tek kelime edemez. Müsaade etmem. Ne haddine seni doldurmuş ailen demek?
Eşiniz müsaade etmiyormuş. Diyelim eşinizi dinlemediniz ve kendinizi savundunuz. Ne olur? Şiddet mi gösterir size? Boşanır mı ya da? Ne kaybedersiniz bu durumda? Bir aile olduğunu hala anlayamamış, eşinin ruh sağlığını zerre umursamayan, annesinin dizinin dibinden ayrılmak istemeyen biri hayatınızdan çıkmış olur. Annesi istedi diye sizi boşayacak adam hiç olmasın hayatınızda zaten.
Farz edelim bunlar hiç olmayacak. Sadece huzursuzluk olacak eşinizle aranızda. E değmez mi? İnsan daimi iç huzura erişmek için ufak pürüzleri göze alabilmeli. Sürekli kayınvalideyi ve yaptıklarını düşünüp huzursuz olacağınıza eşinizle kavga edip Huzursuz olun. En azından huzursuz olan tek kişi siz olmazsınız.
Ben de cocuk düşünmüyorum bi sebep de es ailesi kesinlikle.. simdi huzur vermiyolar cocuk olunca kimbilir ne olacak. Allah vicdan versin ne diyim bize de sabır versin. Mesafe koyuyorm ama karsindaki anlicak insan degil ki tam bir arsiz aile.Gitmiştir zaten, anne babamıza vermediğimiz tavizi bunlara veriyoruz neden mi Ortadoğu çünkü kadına değer yok hemen kötü gelin oluyoruz karşılık versek onlara köle olsak bizden iyisi yok. Görüşme bence kendine saygını ve ruh sağlığını yitirmemek için. Ben hala boşanmayı düşünüyorum görüşmesemde. Yarın öbür gün cocugum olunca eminim evimi basarlar torun görücez diye
Canım sadece anne baba değil oğulları da anlayamamış ne yazık ki.cok dogru malesef oyle hala bizim evli yeni bir yuva kurdugumuz algilayamadilar
Siz aynı binadasınız degil miBen de cocuk düşünmüyorum bi sebep de es ailesi kesinlikle.. simdi huzur vermiyolar cocuk olunca kimbilir ne olacak. Allah vicdan versin ne diyim bize de sabır versin. Mesafe koyuyorm ama karsindaki anlicak insan degil ki tam bir arsiz aile.
Bende gercekten 4 5 sene istemiyorum. Eşime dün dedim ki sen aile oldugu muzu anla o zaman yaparız dedim. Yok ben farkındayım aile oldugumuzun diyorBen de cocuk düşünmüyorum bi sebep de es ailesi kesinlikle.. simdi huzur vermiyolar cocuk olunca kimbilir ne olacak. Allah vicdan versin ne diyim bize de sabır versin. Mesafe koyuyorm ama karsindaki anlicak insan degil ki tam bir arsiz aile.
Cozum uzaklikta evi tasimakta demek ki aile oldugumu evli oldugumu o zaman anlicamBenim arkadasımda kv ıle yan bınalardaydı kadın hıc rahat vermezdi. Arkadaşım sinir krizi gecırıp saçını 0 a vurdu. Evin zilini söktü. Hattını kırdı. Kocasıyla kavgalar yüzünden araları öyle soguktu ki. Sonra dayanamadı ve çocugu ile evi terk etti. Sonra kocası evi taşıdı. Şuan çok rahat.
Yok ayni binada degiliz ayni sehirdeyiz ama farkeden bisey yok ki her yerden yetisiyo benimki.Siz aynı binadasınız degil mi
İyi demissin gerçekten insan güvenemiyo. Esim yanimda duruyo hakkini yiyemem ama annesinin ne yapacağı hic belli olmuyo hastayım ölüyorum der yine dedigini yaptirir öyle inat bi kadın. O yüzden bilmiyorum şu an bide bu karmasaya cocuk istemiyorumBende gercekten 4 5 sene istemiyorum. Eşime dün dedim ki sen aile oldugu muzu anla o zaman yaparız dedim. Yok ben farkındayım aile oldugumuzun diyor
En iyisini yapıyorsun bence. Bende yaparsam zaten karısır lar herseye emınım. Ölürler torun diye. Rahat edememİyi demissin gerçekten insan güvenemiyo. Esim yanimda duruyo hakkini yiyemem ama annesinin ne yapacağı hic belli olmuyo hastayım ölüyorum der yine dedigini yaptirir öyle inat bi kadın. O yüzden bilmiyorum şu an bide bu karmasaya cocuk istemiyorum
Bizde aynı şehirdeyiz de baştaki kadar sıkmıyorlar. Yani sıksada eşim bana baskı yapamıyor artık. En iyisi uzak şehirler. Hatta yurt dışıYok ayni binada degiliz ayni sehirdeyiz ama farkeden bisey yok ki her yerden yetisiyo benimki.
O zaman gercekten rahat edeceksınCozum uzaklikta evi tasimakta demek ki aile oldugumu evli oldugumu o zaman anlicam
Insallah tek istegim mutlu bi aile hayatimin olmasi o mutlu yuvada cocugumu kollarima almak yetistirmek insallahO zaman gercekten rahat edeceksın
Ben yerinizde olsam bırakın 5 ay 3 gün sonunda sağlam bir sinir krizi geçirir, kayınvalideyi bir daha hayatıma sokmamak üzere çıkarırdım. Allah rızası için gitsin memleketine. Ayrıca kendi ailenizde 1 gece kaldınız diye size hangi hakla hizmet surat asarlar? Burda size resmen köle muamelesi yapmışlar, ne kadar kötü bir zihniyet. Ailemin evinde 1 gece kaldım diye bana surat asacak kayınvalide ile kayınpeder daha anasının karnından doğmamıştır. Lütfen kendinize saygınız olsun, oğlunun çüküne tapan bu insanlardan uzak durun.
Elimden geldigince uzak durmaya calisiyorum tasindigim zamanda daha uzaga gidicelim elimden geldigince dediginiz gibi köle gibi yapmaya calistilar evli oldugumu sevdigim adamla evlendigimi unutturdular baska problemler ortaya atarak bundan sonrasina izin vermemeye kendime söz verdim.Ben yerinizde olsam bırakın 5 ay 3 gün sonunda sağlam bir sinir krizi geçirir, kayınvalideyi bir daha hayatıma sokmamak üzere çıkarırdım. Allah rızası için gitsin memleketine. Ayrıca kendi ailenizde 1 gece kaldınız diye size hangi hakla hizmet surat asarlar? Burda size resmen köle muamelesi yapmışlar, ne kadar kötü bir zihniyet. Ailemin evinde 1 gece kaldım diye bana surat asacak kayınvalide ile kayınpeder daha anasının karnından doğmamıştır. Lütfen kendinize saygınız olsun, oğlunun çüküne tapan bu insanlardan uzak durun.
Onu da konsutuk oldu ki hayir derseler direticez guzellikle baska oluru yok dedim cok netim bu konuda sagligimin bozulmasini hergun mutsuz olup dusunmeyi istemiyorum esimde mutsuz ama tek yanlisi pasifligi ama elimden geleni yapicam gitmek icin hayir deseler bile insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?