Kayınvalidemlerin üst katından taşınmak istiyorum

ben 7 senedir evliyim ama şimdiden her gördüğü şeye bişeyler bulmaya başladi...
komşumun bebegi sevdim. kendi çocuğumla ilgilenmemişim...
geçen gün siz bakamiyorsunuz biz baktık dedi kaynanam. çalışıyordum nabim..
bide çocuğa hep bişiler yedir makarna pilav yap....
ben hep hiç alinmadim söyledikleri. ama son zamanlarda çok karışmaya başladi. çildiriyorum.
hiç muhabbet sohbet edesim gelmiyor.. hep asıt suratlılar...
görümcem abisine gelince vay bi muhabbet. ben bozuyorummuhabbeti surati binbir düşüyor
üçüncü kat yapacaktım böle olunca üçüncü kat olani sildim...
başka yerden ev alicam daha iyi .. öle planim var.

ama şu ki gelinle kaynanasi arasi içli canimlı şeylere çok imreniyorum biz baştan beri olmadik. hep asık surat.. nabim ben bölelere..

Cok fazla gereksiz konuları konuşuyorsunuz. Daha çok erken isimleri onlarla konuşmak. Karar verdikten sonra ismini böyle seçtik dersiniz. Eşinizde kendini ezdiriyor bence, izin ister gibi isim zikrediyor. Danışmayın onlara böyle şeyleri

Ya o kadar bensin ki... cok cok iyi anliyorum seni ayni seyleri yasadim yasiyorum. İpleri koparmak istiyorum ben de. Yoksa benim psikoloji elden gidecek
Gitmiştir zaten, anne babamıza vermediğimiz tavizi bunlara veriyoruz neden mi Ortadoğu çünkü kadına değer yok hemen kötü gelin oluyoruz karşılık versek onlara köle olsak bizden iyisi yok. Görüşme bence kendine saygını ve ruh sağlığını yitirmemek için. Ben hala boşanmayı düşünüyorum görüşmesemde. Yarın öbür gün cocugum olunca eminim evimi basarlar torun görücez diye

Dedim kayinvalideme anne esiminde benim de aklimiz var bizi kimse doldurmuyor dedim ama karsimda beni anlayacak bir buyuk yokki hayati oglunu kaybetme korkusuyla geciren biri var bende oglunu elinden almis biri gibiyim. Oysaki ben esimi tanimadan once karsima gelip benim oglum seni begenmis bi tanisin diyen kendisiydi simdi cok farkli oldu hersey simdide beni istemiyorhersey onu gosteriyor. Dediginiz gibi surekli kv ve kp nin yaptiklarini dusunup uzuluyorum mutlu olamiyorum suanda bir kac gundur iyiler ama inanmiyorum bu hareketlerine gene huzurumu kaciracaklar biliyorum.

Ben de cocuk düşünmüyorum bi sebep de es ailesi kesinlikle.. simdi huzur vermiyolar cocuk olunca kimbilir ne olacak. Allah vicdan versin ne diyim bize de sabır versin. Mesafe koyuyorm ama karsindaki anlicak insan degil ki tam bir arsiz aile.

Siz aynı binadasınız degil mi

Bende gercekten 4 5 sene istemiyorum. Eşime dün dedim ki sen aile oldugu muzu anla o zaman yaparız dedim. Yok ben farkındayım aile oldugumuzun diyor

Cozum uzaklikta evi tasimakta demek ki aile oldugumu evli oldugumu o zaman anlicam

Bende gercekten 4 5 sene istemiyorum. Eşime dün dedim ki sen aile oldugu muzu anla o zaman yaparız dedim. Yok ben farkındayım aile oldugumuzun diyor
İyi demissin gerçekten insan güvenemiyo. Esim yanimda duruyo hakkini yiyemem ama annesinin ne yapacağı hic belli olmuyo hastayım ölüyorum der yine dedigini yaptirir öyle inat bi kadın. O yüzden bilmiyorum şu an bide bu karmasaya cocuk istemiyorum

En iyisini yapıyorsun bence. Bende yaparsam zaten karısır lar herseye emınım. Ölürler torun diye. Rahat edemem

Yok ayni binada degiliz ayni sehirdeyiz ama farkeden bisey yok ki her yerden yetisiyo benimki.
Bizde aynı şehirdeyiz de baştaki kadar sıkmıyorlar. Yani sıksada eşim bana baskı yapamıyor artık. En iyisi uzak şehirler. Hatta yurt dışı

Ben yerinizde olsam bırakın 5 ay 3 gün sonunda sağlam bir sinir krizi geçirir, kayınvalideyi bir daha hayatıma sokmamak üzere çıkarırdım. Allah rızası için gitsin memleketine. Ayrıca kendi ailenizde 1 gece kaldınız diye size hangi hakla hizmet surat asarlar? Burda size resmen köle muamelesi yapmışlar, ne kadar kötü bir zihniyet. Ailemin evinde 1 gece kaldım diye bana surat asacak kayınvalide ile kayınpeder daha anasının karnından doğmamıştır. Lütfen kendinize saygınız olsun, oğlunun çüküne tapan bu insanlardan uzak durun.

Elimden geldigince uzak durmaya calisiyorum tasindigim zamanda daha uzaga gidicelim elimden geldigince dediginiz gibi köle gibi yapmaya calistilar evli oldugumu sevdigim adamla evlendigimi unutturdular baska problemler ortaya atarak bundan sonrasina izin vermemeye kendime söz verdim.

Ben niye direteceğinizi, onların evet demesine bağlı olduğunuzu anlamadım.
Biz taşınıyoruz. Bitti.
Hayır deseler ne olacak? Eve mi kilitleyecekler sizi.

Tüm yorumlara baktım neredeyse. Sizde o ışık yok maalesef. Siz taşınamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…