- Konu Sahibi anatolia35
Bende kesinlikle katiliyorum gitme diyenlere. Gitmemi hic bi sekilde haketmiyolar cünkü. Ayni tartismayi 5 ay icinde 5 defa yapmisiz, o yüzden beyfendinin huzuru kacmis.. Babasinin dogumgününde face'den msj atmistim, esim aramami istedi, bende aramak istemedim sen benim kardesleriminkini bile kutlamadin diye, kiyamet orda koptu, neymis efendim "sen babami bile aramiyosan biz nasil devam edelim seninle. Bittik biz artik. Seni en cok koruyan adami bile aramiyosun sen" vs.. Park yerinde 1 saat bagiris cagiris, gelen gecen bize bakiyordu. Sonra hafiften bi sinir patlamasi gecirdim galiba, orda esim ciddiyeti anladi, gir iceri arabayi park edip geliyorum dedi. Sakin sakin konustuk sonra, aradim babasini acmadi, msj yazdim, 2 gün sonra cvp yazdi "merhaba anatolia, msj'in icin tesekkür ederim, ama sen önce dagittigini topla" diye.. GERCEKTENDE BENI TUTUYOMUS BABASI! Cok sinirlendim, esimde birsey diyemedi artik..
Esim öyle bi karakter ki, yaptigim iyiligi görünce benim arkamda duruyor. Eger hic birsey yapmayip uzaktan bakarsam, "nasil olsa istemiyor, niye koruyayim onu" diye düsünüyor bence. O yüzden sürekli cabaliyorum iyi olsun diye. Ben birseyler yapiyim ki o da yapsin istiyorum. Hem hep denmez mi, yuvayi disi kus yapar diye. Yuvami kurtarmaya yardim olcaksa birazcik taviz vermekten incilerim dökülmez sanirim. Ayrica ben, ailem ve arkadaslarim benim oldugumu bildigimiz sürece ben her zaman ayni kisiyim, hic bi zaman degismem..
ayy nekadar basit amaa ya kpederin kaç yaşında da doğum günü kutlaması beklıo eşin ve onun yazdığı cevaba ne demelii