Zaten yapmadim Gulsumum biliyorum onlar anne - ogul barisilir.Bana soyledikleri benimle olan sorunu ,ev konusunda esime cok konustum ama nafile onu cok kararli gordum.Bu konuda benide azarlar tutumda konusturmuyor bile,esimi severim sayarim cocugumun babasidir, yol arkadasimdir ama bunlar annesinin yaptiklarini unutturmaz insanin gururu herseyden once gelir.Bu konuda yorumuna ne eklenir ki,Asya ya gelince cikarmadigi ne dis varsa cikardi zaten sagolsun hemde oyle bir zamanda tuz biber eker gibi hava degisiminden gripte olunca zehir etti tatili simdi cok iyi sukurler olsun
Cocuk nuraycim, böyle böyle büyüyorlar, diste cikartacak, ateslencekte, düsecekte kalkacakta, isthasiz oldugu dönemlerde olucak, birde aksi gibi hep böyle izinlerde sanki daha cok hassaslasiyor cocuklar, hava degisiminden galiba.
Kaynananda bunu biliyordur, neticede koskoca kadin, kac tane cocuk büyütü, ama iste onun niyeti farkliydi, o tamamen seni huzursuz etmek icin sürekli bunu dile getiriyordu.
Halbuki onunla gecirecegniz zaman sayili, senede bir geliyorsunuz, bu zamani güzel güzel kavgasiz tartismamiz gecirmek varken, ne diye huzursuzluk kavga olsun.....degermi?
Ne oldu? Kendine yapti....hem seninle hemde oglu ile kötü oldu!
Sen yine cok sakin kalmissin, baskasi olsaydi belki cok daha fevri cikisabilirdi, Annenide senide taktir ettim....!
Suan icin esin cok kararli gözüküyor olabilir, bakma daha sinirli ve olay taze sayilir, biraz daha zaman gecsin, annesi ile yine yüz yüze gelsin yatisir merak etme.
Fazlada düsünüp kafana takma bu olayi, dedigim gibi insan ne yapiyorsa kendine yapiyor....kaynananda kendine yapti!
Ne demisler eline beline diline sahip cik....karsindaki oglun ve gelininde olsa agzina gelen herseyi söyleyemesin.....
Umarim kaynanan bu olaydan sonra biraz düsünür....ve yaptignin bir Anneye bir Büyüye hicte yakismadigni anlar....