Başkalarını övmek derken şey gibi eşimin yanında şöyle yapıyor işte süt gibi bacakları var şöyle güzel kalçası var falan öyle Bi övmek yani
Ben onlardan çıkınca eşimle kavga ettim oda diyor ki annem o niyetle dememiştir şöyle böyle beni yolun ortasında bıraktı sen anne kuzusu sun dedim diye ben yolun ortasında artık sinirden düşmüş bayılmışımÇüş. Bu ne iğrençliktir ya. Gözlerim yerinden fırlayacaktı. Bunu diyen kaynanaya da sessizce dinleyen eşe de Allah akıl fikir versin. Siz ne hissediyorsunuz yanınızda kocanıza başka kadınların bacağı,kalçası övülünce?
Bence kvnin amacı dedikodu değil. Oğlunun aklıyla oynuyor gibi geldi bana.Ayy ne enteresan kadinmiş.Eşiniz bozsa keşke bize anne milletin poposundan diye. Eşim dedikodu hiç sevmez, şu soyle yapmis boyle yapmis diye ya da cok alakasiz insanlarin boş muhabbetlerini dinlemeyi de sevmez.
Kv ne zaman baskalariyla ilgili konu açsa uyarir hemen "anne bize ne benim yanimda anlatma" der. Ki benim kv oyle milletin bacagini, poposunu övmez anlatmaz.
Bence kvnin amacı dedikodu değil. Oğlunun aklıyla oynuyor gibi geldi bana.
Eşim hiç bişey demedi annesine hiç Bi zamanda diyebilen Bi adam değil kavga ettik 5 ay ailesi ile konuşmadım gelip gitmedim eşime karşı suçlu yine ben oldum bana yapmadığını bırakmadı sadece bu değil bana eşimin eski sevgilisinden bile bahsetti durdu ben herşeyi anlattım ama cahil diyip durdu o o niyetle söylememiştir falan deyip duruyor iyice gıcık oluyorumAyy ne enteresan kadinmiş.Eşiniz bozsa keşke bize anne milletin poposundan diye. Eşim dedikodu hiç sevmez, şu soyle yapmis boyle yapmis diye ya da cok alakasiz insanlarin boş muhabbetlerini dinlemeyi de sevmez.
Kv ne zaman baskalariyla ilgili konu açsa uyarir hemen "anne bize ne benim yanimda anlatma" der. Ki benim kv oyle milletin bacagini, poposunu övmez anlatmaz.
Böyle diyen erkeklerin ağzı kırılsın istiyorum.Ben onlardan çıkınca eşimle kavga ettim oda diyor ki annem o niyetle dememiştir şöyle böyle beni yolun ortasında bıraktı sen anne kuzusu sun dedim diye ben yolun ortasında artık sinirden düşmüş bayılmışım
Öyle zaten ama ben hakkımı helal etmiyorum gelip gitmek istemiyorum ne yapacağım bilmiyorumBence kvnin amacı dedikodu değil. Oğlunun aklıyla oynuyor gibi geldi bana.
Gerçekten evlendiğim için pişmanım keşke eşimi değiştirme şansım olsaydı başta hiç böyle değildiBöyle diyen erkeklerin ağzı kırılsın istiyorum.
Allah kolaylık versin. İnşallah kalıcı bir çözüm bulabilirsiniz.Öyle zaten ama ben hakkımı helal etmiyorum gelip gitmek istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum
Ben gitmek istemediğimi söylüyorum eşim surat yapıyor annem seni de bekliyor ben onlara ne diycem diyip duruyor Bi ara küstüm ayağımı çektim Görümcem aramış şey demiş abi ben seni babam gibi görüyorum bu arada kayın pederim yaşıyor Görümcem 32 yaşında 12-13 yaşında Bi kız çocuğu değil sonuçta neymiş neden bize gelmiyorsun diye küsmüş değişik şeyler anlattıkça bile sinirleniyorum bende kızdım yine yaptıklarınaayağınız kesildiğinde sizi geçmiş olsun diye aramayan insanların evine gitmeseydiniz bu kadar düşünmenize gerek kalmazdı
koca bir elden gider diye kv ye sesinizi çıkarmazsanız daha çok düşünürsünüz
Eşim hiç bişey demedi annesine hiç Bi zamanda diyebilen Bi adam değil kavga ettik 5 ay ailesi ile konuşmadım gelip gitmedim eşime karşı suçlu yine ben oldum bana yapmadığını bırakmadı sadece bu değil bana eşimin eski sevgilisinden bile bahsetti durdu ben herşeyi anlattım ama cahil diyip durdu o o niyetle söylememiştir falan deyip duruyor iyice gıcık oluyorum
Galiba dediğiniz gibi ayrılmaya varıcak sonuna kadar savunup kendimi bekliycem bakalım ne oluyor inceldiği yerden kopsun artık 2 senede mahvoldum bu arada eşimde birde panik atak var 2 senedir de yanında oldum eğer gerçekten o raddeye gelirse zaten boşanırım çünkü ben o geceleri atak geçirirken her zaman yanında oldum durdum artık yapacağım bişey kalmaz ben 24 yaşındayım hayatıma bakarım o 37 yaşında o düşünsünSize kotu bir haberim var esiniz sizi sizin onu sevdiginiz kadar sevmiyor. Ailesini sizden daha cok seviyor birde cocuk yaptiniz gecmis olsum bundan sonra zor. Rest cekip herseyi goze alcaksiniz ya duzelir ya duzelmez ayrilirsiniz ya da boyle boyun egip yasamaya devam edersiniz
Herkese ayni seyi soruyoruz ama bu kadar anneciyse sizin yaninizda durmuyosa ailesi size ozensiz davraniyosa ve esiniz buna destekciyse hamile kalma motivasyonunu nerden buldunuz. Ben battim bi b.ka bari tek batmayim bi de cocuk olsun yanimda demek bu resmenArkadaşlar merhaba 2 senelik evliyim eşimi seviyorum gerek nişan zamanında gerekse evlendikten sonra eşimin ailesi ile başım dertte gerçekten bundan 6 ay önce ayağım kesildi ayakta duramıyordum 41 tane dikiş atıldı kaynanam Görümcem kimse arayıp sormadı bile ne zaman onlara gitsek geçmiş olsun bile demediler yani ne zaman gitsek kaynanam eşimin yanında onun bunun gelinlerini övüp övüp durdu salak Bi yapıda ve kendimi savunamadığım için hep susup kaldım şimdi de hamileyim sürekli arıyor yaptıkları yetti artık gerçekten uzak kalmak istiyorum çocuğum doğunca da sadece korkuyorum sürekli gelmek isterse diye hani gelsin çocuğu sevsin gitsin ama eşim hiç Bi zaman benden yana olan Bi adam değil hep ailesinden yana napıcam bilmiyorum annesi eşimin yanında kadınları överken bile sustu kaldı ve ben korkuyorum evime gelip yerleşmesine hiç bişeyini istemiyorum en fazla gelsin torununu sevsin gitsin ama ne yapacağım bilmiyorum ne yapabilirim artık kadının yaptıklarının hepsini anlatsam gerçekten şaşar kalırsınız
Yok çalışmıyorum benim Bi sıkıntım var ben insanların yüzüne bişey söyleyince elim ayağım titriyoreşin seni savunamıyorsa sen kendini savunacak laf söyletmeyeceksin ,
sanıırm çalışmıyorsun
Benim ailem de pek arkamda değil ama artık bazı şeylere gücüm kalmadıÇok geçmiş olsun. Bu insanlara ne denir ki? Ayağınız kesilmiş yani onda arayıp insan geçmiş olsun demez mi? Eşinizin yanında terbiyesizce milletin vücudunu övmesi zaten karaktersiz olduğunu gösteriyor kvnin. Eşiniz da tabi keşke “bize ne anne başkasından” deseydi. Eşiniz sizi değil, ailesini tutuyorsa değişeceğini sanmıyorum. Kendi aileniz arkanızdadır inşallah
Yas farkinizda cokmus sizi kaybetme korkusu baslarsa hersey yoluna girer umarik hayirlisi olur hakkinda. Kimseye fazla fedakarlik yapmicaksin her zaman bir korkusu olcak kaybedersem diye o zaman el ustunde tutar bu es milletiGaliba dediğiniz gibi ayrılmaya varıcak sonuna kadar savunup kendimi bekliycem bakalım ne oluyor inceldiği yerden kopsun artık 2 senede mahvoldum bu arada eşimde birde panik atak var 2 senedir de yanında oldum eğer gerçekten o raddeye gelirse zaten boşanırım çünkü ben o geceleri atak geçirirken her zaman yanında oldum durdum artık yapacağım bişey kalmaz ben 24 yaşındayım hayatıma bakarım o 37 yaşında o düşünsün
Bende polikistik over vardı hamile kalma ihtimalim yoktu şansa kaldımHerkese ayni seyi soruyoruz ama bu kadar anneciyse sizin yaninizda durmuyosa ailesi size ozensiz davraniyosa ve esiniz buna destekciyse hamile kalma motivasyonunu nerden buldunuz. Ben battim bi b.ka bari tek batmayim bi de cocuk olsun yanimda demek bu resmen
Başta böyle değildi evlendikten sonra birden değere binmeye başladı ailesi ya tabiki herkes ailesini sever sayar ama bu kadarı çok fazla yani bunlar sadece inanın birazı anlatsam bitmez yaptıkları evlendikten sonra böyle oldu evlenmeden önce fark etseydim inanın evlenmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?