Bence hepiniz halinize şükretmelisiniz, çünkü hepiniz kv kp lerinize kırılmışsınız benim durumum hepinizden üzücü ne yazık ki çünkü benim sizin gibi yanımda olan dertleşebileceğim gurur duyabileceğim bir annem yok. Aslında var ama keyfini bozmuyor diyeyim. Hamileliğime kadar hep kıymetli olan ben onu her gittiğim yere götüren hatta yanında olayım diye memuriyetten istifa edip onun şehrine yerleşen ben gezip tozarken kıymetli olan ben hamileliğimde kanamam olması ve yatağa bağımlı olduğum anda biricik annem tarafından terk edildim hemde saçmasapan bahanelerle.... hiç beklemezdim canım annem bana nasıl böyle yapabilir... ablam içinde aynı şey geçerlli tabi.
Annem dul ablamında çok ama çok ilgisiz bir eşi var. Bizde eşimle sürekli birlikte vakit geçirmekten hoşlanıyoruz. annem ilk başlarda eşin gitsin biz kız kıza daha rahat takılırız gezeriz vs diye başladı. Sonra bak enişten ne güzel ablanı rahat bırakıyor ,siz niye hep yapış yapışsınız dedi. annemle ablam sabah kahvaltıda buluşup gece yatmaya kadar beraberler, ablamın ne bir ev düzeni var ne eşiyle ortak bir olayı. Eniştem çakal tek başına gezer tozar ablam annemlere yiğenime bakar. Anneminde umrunda değil tabi ablam torunu hep onun yanında, umurunda değil ablamın evliliği nereye gidiyor..
hastalandığımda ablam 3 gün ilgilendi benimle üçüncü gün çekti gitti. Küsme nedeni ise nedeni de,nedeni demeyeyim bahanesi; doğum günü mesajı atmamam daha öğlen vakti ama!!
yataklara düştüm annem kardeşim karşı sokakta kendime bakıcı tutmak zorunda kaldım.
annemin benimle ilgilendiği birkaç günse bana laf sokmakla geçti. yükseğe uzanmamam gerekirken (düşük tehlikesi olduğu için) annem tavana kadar olan gömme dolabın en üst rafını verdi bana bu arada misafir odasındaki şifonyer boştu, ablamlar gelebilir diye boş kalacakmış. yıllardır kaldığımız evde annem yastık bitti dedi taş gibi bişeyde yatırdı bizi, hamile halimle ne sıkıntılar çektim bir bilseniz, şuraya hepsini yazıp içimi dökmek isterdim ama sayfalara sığmaz.
sonra ikizlerim doğdu 2-3 hafta annem hemen geldi elaleme rezil olmayayım diye, ardından yardım lazım ya hemen bi bahane bi kavga yine çekip gitti. kızlarım 4 aylık oldular dayanamadım yine gittim anneme dedim anne kızlar gündüz bakıcıda beni görmek istemeyebilirsin 2 sokak arkan git torunlarını gör bari dedim daha hiç onların bile yanına gitmedi. hadi ben bilmeden bi hata yaptım diyelim (ki hamileyken insan hoşgörmeli bence,ama inanın hiçbir saygısızlık yapmamıştım) o kızcağızların ne suçu vardı....
neyse arkadaşlar diyeceğim o ki bunları hiç mi hiç kafanıza takmayın, esas insanı gerçekten değer verdiği kişiler üzüyor...
oh ya hiç kimseyle paylaşamamıştım bu zamandır, buraya yazınca bile sanki ferahladım biraz...