- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
-
- Konu Sahibi uykusuzgibi
Sizin bozulduğunu zu anladığı için yapıyor olabilir bazılarını. Ama ben bir çok çocuğu annemmm diye severim. Hatta çoğu hayvanı bile. Bide bebek yeni sesler cikarınca herkes bilir bir anlamı yok ama üzerine alinmayı sever.
Sen onun annesisin kimse senin yerini alamaz emin ol. O cocuk se ninnnn. Alinsin kirilsin bosverrrrrr. Sen bebegini sev onu da gorme duyma
Sen de ben istemiyorum demeyecek diyeceksin. Sen esinden güclusun emin ol. Hoşlanmiyorsan katlanmak zorunda degilsin. Tam tersini düşün. Sen kayinvalideciginin hoslanmadigi bir seyi yapsan nolur? Hemen uyari alirsin degil mi? Ayni sey, sen de onun kadar degerlisinEşimle aramız bozulmasa uyaricam zaten ama eşim arkamda değil. Ne ve bunda desin noluyo diyor.
Al küreği vur ağzınin ortasına tövbe tövbe yaCok haklisin.kiskanan sen degilsin kayinvaliden.benimde kv dem bebegimizi esimin zannediyo.bebegim onlarin sulaleden didinin didisina bile benziyoda bi bana benzetemiyolar.he bide sut veriyosun ya ondan sana gelmek istiyo sutu kesince bakalim gelicekmi demesi var.vermesem gelmicek yani
Aman boyle babanneleri kullanin diyorum gonder onunla iki gece baksin birak kuafore git birak alisverise git birak temizlik yap benden cok seni seviyo de bosver evlat senin sen boyle yaparsan rahatlarsin
Torununu çok sevdiği için size çok abartı geliyor. Benimki nin yaptığını anlatsam kv ni omzunda gezdirirsinYa biliyorum biraz abartılı gibi geliyor kulağa. Kayınvalidemi sevmediğim için daha bi itici geliyor bana bu tavirlar
Cok haklisin.kiskanan sen degilsin kayinvaliden.benimde kv dem bebegimizi esimin zannediyo.bebegim onlarin sulaleden didinin didisina bile benziyoda bi bana benzetemiyolar.he bide sut veriyosun ya ondan sana gelmek istiyo sutu kesince bakalim gelicekmi demesi var.vermesem gelmicek yani
Bana karşı da aynilar. Aynı laflar. Geçen gün görümcemi yollamak istemiş git torunumu getir özledim. Azıcık seveyim geri götür demiş. Allahtan gorumcem ozlediysen git kendin sev demiş. Sanki gelse ben gondericem cocugumu
Canım haklisin birde hanı ayağında sallıyor diyorsun o da bebekler için çok sakincaliymis onu da yaptırma benceBakamaz ki ve benim asla içim almaz. Kızımda gıda alerjisi var. Titiz bi beslenme yani. Kaynanam inanmıyor anlamıyor. Bide çok umarsız pis. Geçenlerde gittik kucaginda oynattı sonra bir oyuncak robot çıkardı eline verdi. Meğer kayinpederim BULMUŞ !! getirmiş. Ağzımı acamadim kalabalık diye ama sinir krizi geçirdim içten içe. Elin attığı pis oyuncağı kızıma sürüyor nasıl bırakırım kızımı bu insanlara ben?
Kuzum iste tutma icinde soyle. Pis o bu kadar dusuncesiz olmayin deBakamaz ki ve benim asla içim almaz. Kızımda gıda alerjisi var. Titiz bi beslenme yani. Kaynanam inanmıyor anlamıyor. Bide çok umarsız pis. Geçenlerde gittik kucaginda oynattı sonra bir oyuncak robot çıkardı eline verdi. Meğer kayinpederim BULMUŞ !! getirmiş. Ağzımı acamadim kalabalık diye ama sinir krizi geçirdim içten içe. Elin attığı pis oyuncağı kızıma sürüyor nasıl bırakırım kızımı bu insanlara ben?
Sen de ben istemiyorum demeyecek diyeceksin. Sen esinden güclusun emin ol. Hoşlanmiyorsan katlanmak zorunda degilsin. Tam tersini düşün. Sen kayinvalideciginin hoslanmadigi bir seyi yapsan nolur? Hemen uyari alirsin degil mi? Ayni sey, sen de onun kadar degerlisin