canım kayınvalden senınle anan kız olmak istemiş ama bence bu haytatta mümkün olamaz.. belki isitsnalar vardır. ama benim görüşüme göre hiç kimse başkasını evladından çok sevip bağrına basmaz. bu bizim annelerimiz içinde geçerli. bence kayınvaldenle yaşıyacağın huzursuzluk kendi evinede yansır.. alttada kalma evine eşinede yansıtma. sen iyi ol iyi davran ama gerektiği yerde cevabını ver ki içine dert olmasın. eğer cevap vermezsen bu sefer kendi içinde huzursuzlanacaksın.
sorunu anlamadım,eksik kelimeler var
Böyle şeyler söylediğinde hemen mesafeni sizli bizli yap. Sınırları aştığını ve samimiyetini hak etmediğini hissetsin.
sorunu anlamadım,eksik kelimeler var
Canim kusura bakma telefondan giriyorum tam paragrafli ve duzeltmeli yazamadim ve stresliym bunun da etkisi var. Sorun su kayinvalide evlenmeden once daha, bana ana kiz olalim vs dedi hala da soylet ama ne hitap seklinde ne tavirlarinda bu yok bi sorun oldugunda soylemiyor konuyu aciyor devamini getirmiyor bi bakima laf sokuyor. Bense ona anne duyorum samimiyim ve kuzsam kirilsam tatli tatli soyluyorum yeri geldi agladim kollarinda mutlulugumu kederimi cekinmeden paylastim annemden uzaga evlendim esimle cocukluk denecek yastan beri beraberiz benim ilk askim yani kayinvalidemi de o zamandan beri tanirim annem uzak diye onu anne bildim ama benim samimiyetimi haketmiyor sanki( uzuluyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?