Kayınvalidemin Söylediğine Bir Bakarmısınız??

Teşekkür ederim

Tabiki kırmadım bağırmadım paylamadım sonuçta benım gerçekten buyuklerıme sevgım saygım sonsuzdur.Ama bu karşılıklı olursa...Ben nasılsa onun şahsına bir kelime bile etmıyorsam aynı şeyı oda bana yapması lazım.

İnsan kendısıne ıstemedıği bır seyı başkasına yapmamalı diye üşünüyorum...

Sizi kayınvalideme benzettim bi an...Ne demeliydim acaba ahh evet anneciğim teyzem buyucudur benım haklısın mı??
Bence sız benım açtığım konuya yorum yazmasanız çok sevınırım...

Bak sakin halinle bile "saçmalama" sözünü makul karşılıyorsun,kayınvalideniz bana benziyorsa herşey daha anlaşılır oldu şimdi:)
"saçmalama" demek yerine " yok canım teyzem neden olsun ki" gibi bir şey diyebilirdin.
Ayrıca bir hatırlatma: ben dahil foruma üye olan tüm kişiler her konuya yorum yazabilirler.Kimse kimseye sen yaz sen yazma diyemez.

Son düzenleme:

Evlimisiniz bilemiyorum ama inş benım ki gibi küçük düşürücü bir olayla karşılaşmazsınız!!!

He karşılaşırsanız tepkiniz nasıl olur onu merak ediyorum işte

Siz günlük hayatınızda saçmalama kelimesini argo falan zannettiniz sanırım

Birisi kalksın aile fertlerinden birine laf etsin normallik mi sizce??

bazı tavizler verilmiş baştan evin anahtarının kayınvalidende olması gibi...baştan içli dışlı olmak arada mesafe olmaması böyle sorunlar doğuruyor
çevremden gözlemlediğim hep böyle sonuç yüz göz olunup el etek çekilmesi bekleniyor ,sanırım biraz geç kalınmış bir serzeniş sizinki
kayınvaliden teyzeni suçlayacak kadar yüz göz olmuşsa biraz zor elini eteğini çeker üstelik aynı apartmandasınız...

canım ilk başlarda bilemezsiniz ki o şekilde davranılacağını??? evet taviz verdim ama istemeyerek verdim eşimin isteği üzerine verdim ust katımıza gelene kadar herşey çok ıyıydı
ama geldıklerı zaman değişti ben de kukla değilim bır yerde...

darisi basimiza
gercekten benide oyle sindirmiski
icime ata ata hasta oluyorum bazen
o gun soylenecek bi ortam degildi bu hafta sonu gidicez
onu oyle bi uyaricam ki bir daha kasitli degil agzindan yanlislikla bile bi laf kaciramiycak

hayret ya benımkı hayatta annesıne laf ettırmez naıl oluyorda bu kadar arkanızda duruyorlr bır sırrı varsa banada söyleyın

benim kayınvalide de böyle dengesiz bence muhattap olma zaten eşin gerekeni yapmış

Eşinin arkanda durması senin için avantaj... ehh işte gelin kayınvalide geleneği bozulmadn olmuyor :) takma kafana önemli olan eşine karşı senin haklı durumda olman ve onunda senin arkanda olması ayrıca annesi ve senin aranda dengeyi sağlaması. Herşeyin hayırlısı olsun dilerimmm :)

ilk başta okurken ne güzel,ibadet etmişler.allah dualarını kabul etsin.dedim
hadi kahve içtiniz,niye fal baktırıp o gün yaptığınız ibadeti titretirsiniz?
hadi baktırdınız,en azından günün anlam ve önemine istinaden hem bakana
hem de bu falı yorumlayana(kim olursa olsun)her şeyi Allah bilir diyip kestirip atmazsınız.
boşverseydiniz,bir fal yüzünden eşinizin annesi ile tartışmasaydınız.
ya da bir yaşlının kalbini(en azından)kırmasaydınız.
bu arada ben de evliyim.

bazı arkadaşların da dediği gibi(her zaman söylediğim ve yaptığım )mesafeli olmak.
gereksiz sinir harplerini ortadan kaldırır atar.

İlk başlarda yazdıklarınıza mütamadiyennn katılıyorum sonuna kadar destekliyorum sizi fakatt gel gelelim kii buyuklerıme saygıda kusur etmediğimi daha önceki sayfalarda belirttim bellıkı okumamışsınız

O yaşlı kadın dediğiniz bayan Neden gelininin kalbini kırıyo peki??
Neden kırılan ben olayım?

Falcı Kudret amacına ulaşmış, ortalığı fena karıştırmış. Kayınvalidenizle altlı üstlü oturduğunuzu bildiği halde böyle bir fesatça laf edip, kayınvalidenizi köşeye sıkıştırıp saçmalamasına neden olmuş.

Tüm suç Kudret'e ağzının payını veremeyen gelin ve kaynanada.

tatlım kocan seden yana ya...sen ona bak
karısını savunan ezdirmeyen erkeklere helal olsun valla..
düşük yaptım 2 gün önce yatıyorum eşim annem diyo haklı diyo sen küçüksün diyo da başka bişey demiyo..
ben napayım bilemedimki
ben bu adamı nası yola getircem

Önceki konularınızı bilmem, sizi bu noktaya getirecek neler yaşandı bilmem.
Ama bu konu çok basit geldi bana.
Bu arada tam bir kaynana düşmanıyımdır , kendi kayınvalidemle görüşmüyorum şuan.
Buna rağmen bu olay tek başına çok basit geldi bana.
Teyzen mi diye birden lafa karışması ve zan altında bırakması, saçma ve gereksiz olmuş evet.
Ama buna eğer sinirlendiyseniz, gerekiyorsa orada cevap vermeyip, eşinize yansıtmanız ve eşinizinde
hemen gidip annesine söylemesi, bu kadar basit bir konudan benim yuva mı mı bozmak istiyorsun diye annesine
yüklenmesini doğru bulmadım ben kendi adıma.
Bir erkeğin yeri geldiğinde kesinlikle eşini korumasını taraftarıyım, ama bence bu konu konu değil.
Benim için konu da diyebilirsiniz, birşey diyemem.
Dolmuş dolmuş, boş bir konu için patlamışsınız heralde.

anahtar konusunu bir an önce çöz bence,
bu arada seni diğer gelinlere karşı kıyaslamasına karşılık seninde onu x hala ile kıyaslaman 10 numara olmuş bayıldım o lafına
Allah yar ve yardımcın olsun, umarım elini eteğii çeker ama altlı üstlü oturuyormuşsunuz nekadar çekecekki ?
Allah gerçekten yardımcın olsun canım.

Son düzenleme:
ayyyy kızlar teşekkür ederimmmmmmmmmm olumluda olumsuzda olsa eleştirileriniz gerçekten onemlı

doğruyu yanlışı 3. bır goz açısından bakmak ıyı gelıyor bana aslında düşman gibi değildik iyidik başlarda taaa kiii üst katıma taşınana kadar

uzak olunacakmış ailelerden bunu anladım...

Anahtar mevzusu çözüldü çok şükürrr kendi verdi anahtarımızı :)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn ınsssss

o cevaba gelince ne yapayım dayanamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…