tebrik ederim arkadasim
hem acik sozlu hemde zeki bi insansin
ne guzel icindekileri guzelce dokmussun
bizdede iki ay oncesi buna benzer olaylar yasanmisti
halamin esini toplum icinde oyle bir kotulediki (enistemide zerre kadar sevmem, ailecek sevmeyiz babamlarla filanda arasi iyi degil)
hemde tanimayan insanlara bizim gelinin halasigil dedi
agzimi acip cvp veremedim, enistemi sevmesemde benim uzerimden ozellikle akrabam olarak belirtip kotulemesi beni illet etti
ama hala sinirimide atamadim
en kisa zamanda kenara cekip icimdekileri bosalticam
en azından içinde olanları demişsin,,korksun kaynana artık senden
kuzum önce eyüp sultan sonra fal pek olmamaış
Ne kadar yüzgöz olmuşsunuz kayınvalidenizle.
Keşke önceden konuşabilseydiniz.
Bu kadar biriktirip de karşılıklı bu konuşmaları yapmasaydınız.
Benzemeyeceksiniz...siz farklı bir tutumda olursanız bir zaman sonra onlar size uyacaktıkesınlıkle olmadı hanı bı laf vardır önce allah allahh sonra yallah yallahh tobe estğ... Benıde kendılerıne benzettıler
Güzel bir tesbit "yüz göz olmak"..önce buna izin vermemek gerek,yüz göz olduktan sonra dertte bitmez huzursuzlukta..o söylüyorsa sen susacaksın,duymazdan geleceksin..yok çatır çatır sende aynı karşılığı verirsen bu durum ortaya çıkar.Eşine söyledin maden onun annesine söylemesine engel olmalıydın,işler dahada karışmış böylece :)
yüz göz olmamaya çalışıpta buna izin verilememek bide bu yandan düşünün başta eşimizin annesi dedik saygıda kusur etmedik sırf bu yuzdendı şımarıklıklar...
Ahh bu tablo o kadar tanıdık ki.Şükür kızım sayesinde kurtuldum evimdeyim her akşam ayda bir gidiyorum mutluyum .Bunlar neden anlamıyor ki artık siz ayrı onlar ayrı bir aile.Sürekli beraber olmak neden isterler ki?Sen gitmesen onlar gelir, bir de surat asarlar.YOKK İSTEMİYOR MESAFELİ olmak her an braber olmamız lazım onlara gore işten gelınce muhakkak bır merhaba dememı gerekırmıs sonra yemeğe oturmamız lazımmış sonra ça içmemiz lazımmış 12 olunca eve kalktığımızda aaaa nereyeeeeeeeee ??? oluyorrr
Kusura bakma ama bence sende yüz göz olma eğilimindesin,bir kere kayınvaliden "teyzen mi" dediğinde kadına "saçmala lütfen" demişsin.Kayınvalideye veya her hangi bir büyüğüne "saçmalama" demek çok abes bir durum bana göre.Önce bunlara dikkat etmelisin.
Kusura bakma ama bence sende yüz göz olma eğilimindesin,bir kere kayınvaliden "teyzen mi" dediğinde kadına "saçmala lütfen" demişsin.Kayınvalideye veya her hangi bir büyüğüne "saçmalama" demek çok abes bir durum bana göre.Önce bunlara dikkat etmelisin.
Sizi kayınvalideme benzettim bi an...Ne demeliydim acaba ahh evet anneciğim teyzem buyucudur benım haklısın mı??
Bence sız benım açtığım konuya yorum yazmasanız çok sevınırım...
Evet sorunlu oğluşunu paylaşamıyor :))
ama paylaşmak zorunda olması gerektiğinin farkına varması lazım artıkk..
ben ölürüm de eşime anlatmam seni annnen şöyle böyle diye...
erkekler için ister okumuşu olsun, ister okumamışı, ister genci ister deneyimlisi olsun,
anne ve kız kardeş kutsal...
en kötü anne bile en iyi eşe yeğdir onların gözünde..
o yüzden kayınvalide ile aranda geçen hiçbirşeyi anlatmayacaksın.
ayrıca bugün annesine gidip hesap soran ,
yarın gelip annesinin dolduruşuyla sana da hesap sorar...
yüz göz olmamak bence de en iyisi
"ne ilgisi var Allah aşkına" yeterli bir cümle olur.
Yaşca küçüklerimize bile "saçmala" demek krize neden olur. Karşımızdakinin düşünmek icin beyni olmadığını söylemek gibi birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?