İnşallah çeker.
Kocanın arkanda olması güzel birşey.
Sorunlu kayınvaliden.
diğer anahtar konusunuda biliyorum.
dilerim çeker...
iyi yapmışsın..
güzel bi konuşma olmuş..
madem eşinde arkanda sorun yok..
rahat olabilirsin...
Ne kadar yüzgöz olmuşsunuz kayınvalidenizle.
Keşke önceden konuşabilseydiniz.
Bu kadar biriktirip de karşılıklı bu konuşmaları yapmasaydınız.
bence gayet iyi bi konuşma olmuş umarım bundan sonra oda durması gereken yeri bilir.
bu kaynanalar neden böyle kendilerini bişi sanırlar anlamam konuşmakla iyi yapmışsın..anahtar mevzusunuda okumuştum sorunlu bi kayınvaliden var ben gibi :)
Kesinlikle bende olabildiğince az görüşmeyi düşünüyorummOlabildiğince az görüşün. Eşiniz de bu konuda size anlayış gösterecektir zaten.
hem sinirleriniz bozulmaz hem de onunla aynı seviyeye düşmezsiniz
keşke bu tartışmalara gerek kalmasa. sonuçta karşındaki insanda yaşlı bir hanım. eminim ki patavatsızsa çevresindekilerde bunu zaten biliyordur. eğer anlattığın gibiyse biraz sert olmuş. benim eşimin aileside eşime çok bağlıdır. hergün annesini arar. arada böyle patavatsızlıkları oluyor bende kızıyordum. ama anne olunca farklı oldu duygularım. öyle sahipleniyorsunki çocuğunu insan kimseyle fazla paylaşmak istemiyor. çocuğunun en özel ilişkisi sen olsun istiyorsn. bence eşini katma o her nekadar senin yanında olsada çok üzülüyordur. benim abimin hanımıyla benim aramda problem oldu. 2 sene söylemedim sonra bi şekilde ortaya çıktı. oda eşini koruyordu haliyle eşi yani ama üzüntüden ülser oldu saçları beyazladı daha 32 yaşında. yani beni yanlış anlama sadece öneri. sonuçta ne zaman öleceğimiz belli değil. herzaman olumlu düşünmeye çalışalım.
eşin güzel denge kurmuş. annesini tabi ki kırmayacak ama kırmamak için de senin ezilmeni sineye çekmemeli.. takdir ettim eşini. sen de içini dökmüşsün. kayınvalide ile küslük olmaz. olsa da belli süre sonra evde huzursuzluk çıkar. en güzeli böyle böyle konuşmak. sen şimdi küslük yapma çok da sıkı fıkı olma... arada hatrını sor yeter. o da bu konuşmadan sonra anlamıştır.
bence fala baktırınca direkt kaynanan üstüne alınmış çünkü fala bakan kadın aynen onu tarif etmiş siz yokken eve gelip okuyup üflüyo demiş, napsın kadında gocunmuş garibim :)
yani bende sırf yanlış anlaşılma olmasın ve ağzımdan laf almaya çalışmasınlar diye (kimseye laf vermemde olsun yinede ) eşimin ailesinin yanında falıma baktırmam.
eşininde senin yanında olması takdire şayan,ama bu sizin okudugum 2. vukuat, valla siz onlarla aynı kattayken çooookk şeyler yaşayacaksınız gibime geliyo
Evet sayemde yüz göz olduk bayagı bayagı ama herzaman mesafemi koruduğumu düşünürken meğersem bazen saygımın dozajını kaçırmışım.
Meğersem ne kadar da kötü yapmışım...
Tanımak lazım bazen insanları tanıyamamışım yeni yeni tanıyorum...
Bence kayınvaliden falda çıkanın kendisi olduğunu düşünüp üstünden atmak istediÇok iyi yapmışsın aslında her şeyi açık açık konuşmak lazım.Ben hiçbir şey yapmıyorum laf söylemiyorum ayaklarına yatıp her şeyi de yapıyorlar.Mesafe koymak en iyisi ama becerebilene.Bir de karşındaki mesafeli olmak istemiyorsa ne yaparsan yap olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?