- 31 Ocak 2025
- 13
- -18
- 1
- 27
- Konu Sahibi adyaligoktas
Merhaba, maalesef artık bu durumdan çıkış yolu bulamıyorum ve kendimi yalnız hissediyorum eşim ve abla evlenmeden önce köpek almışlar eve daha sonrasında ablası evlenip almanyaya yerleşti şimdi annesi ve babası bakıyor köpeğe, ara ara kayınvalidem emrivaki şekilde oğluyla konuşup köpeği bize bırakıyor veya çaya oturmaya geldiklerinde 14 kilo köpeği kucağında getiriyor. Maalesef bu durumdan çok sıkıldım hayvan sever bi insanım ama artık gerçekten bu mevzudan bayıldım. Köpek her yerde yatakta beraber yatıyorlar mutfakta yemek hazırlarken sürekli ağzına yemek veriyor sonra yemek yapmaya devam ediyor elini yıkamadan ve beraber sofrada yemek yiyoruz. Ben de eşimi kırmamak için birşey söylemiyorum oda farkında artık annesiyle babası bu durumu abarttığını ama onların yaşam tarzına saygı duyuyorum karışmıyorum ama şimdi 2 günlüğüne yazlığa gidicekler benim fikrimi almadan yine emrivaki şekilde köpeği bırakacaklarını söylüyorlar ufak bi köpek olsa neyse de salyası akıyor su içiyo ağzından sular damlıyor parke su oluyor benim hassasiyetlerimi bildikleri halde kayınvalidemin beni üzmek için yaptığını düşünüyorum sizce nasıl bu durumu çözebilirim, daha yeni bebeğimi kaybettim babam covid oldu üstüne zature sürekli yanlarına gidiyorum köpeği şimdi evde bırakırsam aklım evde kalıcak acaba nereye oturdu naptı diye daha sonrasında evdeki bütün halıları yıkmaya gönderip koltukları yıkatmak zorunda kalacağım gerçekten artık çok bunaldım bide zor bu ay geçiriyorum psikolojik olarak zorla sevdirmeye çalıştıkları için artık bende ters tepki olmaya başladı napıcam yani şuan bu problem değil ama bunu nasıl çözebilirim