kayınvalidemin çarşafımı kullanmasi

bence olmasi gereken de bu ancak burdan biri çıkıp dese ki yok arkadaş ben yatarım fark etmez benim için dese ben saygı duyarım bana ne ki niye hakaret edeyim ki
bu arada konuyla ilgili değil ama nickinizin altindaki sözü çok beğen yorum geçmiş yorumlarima bakarsaniz bi konuda sizden bahsetmistim bi üyeden vardı böyle bir yazı diye paylaşayım dedim hazır knusuyorken
Onun gibi saygısızlar her daim hayatımızda malesef. Şikayet edip geçin cevap dahi vermeyin.

O sözü yıllar önce bir reklamda kullanmışlardı. Çok seviyorum ben de. Beğenmenize sevindim :KK19:

Kayınvalidelerin yaptıklarını
ben de kV onu doğurdu mesajı var ya onu dedin sandim
Onun gibi saygısızlar her daim hayatımızda malesef. Şikayet edip geçin cevap dahi vermeyin.

O sözü yıllar önce bir reklamda kullanmışlardı. Çok seviyorum ben de. Beğenmenize sevindim :KK19:
öyleymiş ama ben ilk defa sizde gördüm bu sözü yaşım küçük biraz ondan midir nedir o reklamı hiç hatırlamıyorum

Ya ne alakası var? Ne saçma şey? İyi o zaman kocamız burdan çıktı diyerek kv nin bir yerlerini öpelim
bir de bu yorumun sahibi gorumcesiyle gorusmuyor eski konularina bi göz gezdirdim çünkü erkek olduğunu dusunmustum bi bayanin bu kadar argo konusabilecegini tahmin edememistim ama gorumcemizde esimizle aynı karindan çıkmadı mi onunla da gorusmessek olmaz ki biz gorusmeyelim de demiyoruz carsafimizi paylasmayalim diyoruz

dont worry be happy dont worry be happy bak sana bi anımı anlatayım iyice ifrit ol :KK70:

Yeni evliyim o zamanlar kaynıma akşam yemeğine gittik. Neyse yedik içtik illa burada kalın diye ısırar kıyamet. İyi hadi kalalım dedik. Benim sevgili elticiğim çarşafları kendi yatağından söküp bizim yatacağımız kanepeye serdi :KK70:

Sabaha kadar koltukta mı yattım diken üzerinde mi bilmiyorum vallahi :kusmuk:

dont worry be happy dont worry be happy bak sana bi anımı anlatayım iyice ifrit ol :KK70:

Yeni evliyim o zamanlar kaynıma akşam yemeğine gittik. Neyse yedik içtik illa burada kalın diye ısırar kıyamet. İyi hadi kalalım dedik. Benim sevgili elticiğim çarşafları kendi yatağından söküp bizim yatacağımız kanepeye serdi :KK70:

işte fikir ayrımı tam olarak da bu işte o bir sakınca görmüyor sen goruyorsun
o carsafin üstünde yatarken de doooon dur ben eve gider bir kirklanirdim herhall hem de yatağından söküp vermis:KK53::KK53::KK53:
baska çarşaf yoktu da verdiyse hiç hor görmem ayiplamam üzülürüm durumuna ama yine de kirklanirim

Kendisi çarşafsız mı yattı?

işte fikir ayrımı tam olarak da bu işte o bir sakınca görmüyor sen goruyorsun
o carsafin üstünde yatarken de doooon dur ben eve gider bir kirklanirdim herhall hem de yatağından söküp vermis:KK53::KK53::KK53:
baska çarşaf yoktu da verdiyse hiç hor görmem ayiplamam üzülürüm durumuna ama yine de kirklanirim
Çarşafı olmaz mı canım dolu var biliyorum ama hangi akla hizmet yaptı anlayamadım.

Çarşaf bahane maksat muhabbet olsun bizimki :)

Konusunu bile yapmak gereksiz, alti ustu carsaf, tekrar yikanir tertemiz de olur. Begendiyse alsin kullansin ne olcak sanki.

Yokluktan yapmadiysa zaten ben artik eltinin evinde her şeyden suphelenirdim. Paranoya işte Hayir yani kendi nevresimini size serdiyse kendileri o gece neyde uyudular merak ettim.

Yokluktan yapmadiysa zaten ben artik eltinin evinde her şeyden suphelenirdim. Paranoya işte Hayir yani kendi nevresimini size serdiyse kendileri o gece neyde uyudular merak ettim.
Kendi yatağında yattı ama ben nevresimi alıp çıktığım için görmedim yeni takım serip sermedğini. İllaki sermiştir alezin üzerinde yatılmaz ki.

Belki de yeni sermeyip sabah aynı nevresimi bir daha sermiştir :KK70:

Simdi eski jenerasyonun insanlari icin boyle seyler normal gelebilir.
Belki kv bu kafa yapisinda bir insan - ayni evin icinde yasasaydiniz- derdim. Ama eviniz barkiniz ayriyken boyle birsey yapmasi sasirtici. Evlerimiz yakin dediniz belki ayrim yapmiyor olabilir sizin bizim diye.. Keske sorup cevabini ogrenseydiniz.
Kv siz bizden daha iyi bilirsiniz..niyetinin ne yonde oldugunu kestirebilirsiniz.

Ya varya erkek annesiyim
Bende gelinim 10 senelik
Kadın iyilik yapıyo karıştırmıştır yada hoşuna gitmiştir
Ne olcak yani kullansa
Varsın onun olsun
Bu konuyu açmayı geç kafama bile takmam
Onlar bize kocalarımızı verdiler
Çocuklarımızın babasını büyüttüler okuttular.
Biraz empati yapın ya
Ben şunu söyleyeyim
Kv yada kp ya senin yuvanı bozmaya çalışmadığı sürece
Acık alttan alın
Bizde yaşlanıcaz el içine karışıcaz
Herşey böyle kalmıycak.

Ne alaka canım başkasının malı sormadan kullanılır mı? Komşu o sebeple getirmiş olsa onun çarşafını mi serecek. Kabul edilebilir bişey mi bu?

Bu da komşu değil ama gelinin çarşafı. Sanki oğlu gitti çarşafı seçti beğendi aldı da mağazadan, üzerine yatayım kendine gitsin yenisini aldın diyor.

Bunlar karşısındaki insanı psikolojik olarak sindirmeye yutmaya yönelik hareketler aslında. Sınır tanımamazlıktan kaynaklı. Rahatlık değil yani. İyi niyet hiç değil. Doğurduğumdan izin mi alacağım mantığı. Oğlanı ben doğurdum bana tabi, sen de onun karısı olarak bana tabisin olayı. Hiç normal değil. Saygılı insan böyle davranmaz.

X