kayınvalidemin çarşafımı kullanmasi

elbette öyle ama benim huyumdur carsafimi yastigimi ve yorganımı asla paylasaman esimden başka biriyle sanırım bu bir takıntı bende misafirlige gittiğimde veya gelen bi misafirin yıkanmış dahi olsa daha önceden kullanılmış carsafta ve yatikta yatabilmeyi göze aldığını düşünürüm :halay::halay::halay:
Herkesin farklı huyu var tabii ama çarşaf yıkanıp temizlenebilecek birşey, iç çamaşırı dışında o kadar önemsemem birde kozmetik ürünlerde.

Çok çok artık kullanmak istemiyorsakta anne sen benim çarşafımı beğendin sanırım sana hediyem olsun güle güle kullan dersiniz konu kapanır, beğenmiş olabilir çünkü, benim başıma çok geldi beğenme meselesi, sadece birkaç kere giydirdiğim kıyafetleri bile kızımın üzerinden çıkarıp vermişliğim vardır.

İç çamaşırlarınızı da onun makinesinde mi yıkıyorsunuz??? :işsiz:

Bunda ne gibi bir kötü niyet olabilir valla merak ettim.Amma kıymetli carsaflariniz varmış.
Ya farketmeden yanlislikla sermiştir,yada çok begenmistir düşüncesizlik edip serivermistir.
Sorarsın önce,yanlışlıkla serdiyse yıkar alırsın tekrar,yok begendiyse "Anne senin olsun,ben yine alırım " dersin olur biter.
Sadece biraz hoşgörü,altı üstü çarşaf , dertlenip konu açmaya değecek bir şey mi ?

s
Herkesin farklı huyu var tabii ama çarşaf yıkanıp temizlenebilecek birşey, iç çamaşırı dışında o kadar önemsemem birde kozmetik ürünlerde.

Çok çok artık kullanmak istemiyorsakta anne sen benim çarşafımı beğendin sanırım sana hediyem olsun güle güle kullan dersiniz konu kapanır, beğenmiş olabilir çünkü, benim başıma çok geldi beğenme meselesi, sadece birkaç kere giydirdiğim kıyafetleri bile kızımın üzerinden çıkarıp vermişliğim vardır.
sormayinnn utanıyorum demeye de bir de tarak ve banyo huyum var taragimi asla paylasamam bir de evimizin banyosunda ev halkindan başkası yikanirsa iki gün çamaşır suyuna yatiririm o banyoyu kişisel eşya knusunda extradan takintiliyim herhal

Soramadıysanız, eğer geri verirse Yok anne sağol sen kullan senin olsun dersiniz.
Ama belki de benim annem gibi böyle şeylerin farkına bile varan biri değildir, o zaman da kalp kırmış olursunuz..
bi yandan da ondanda cekiniyorum iste cunku onun icin cok siradan birsey

Ya varya erkek annesiyim
Bende gelinim 10 senelik
Kadın iyilik yapıyo karıştırmıştır yada hoşuna gitmiştir
Ne olcak yani kullansa
Varsın onun olsun
Bu konuyu açmayı geç kafama bile takmam
Onlar bize kocalarımızı verdiler
Çocuklarımızın babasını büyüttüler okuttular.
Biraz empati yapın ya
Ben şunu söyleyeyim
Kv yada kp ya senin yuvanı bozmaya çalışmadığı sürece
Acık alttan alın
Bizde yaşlanıcaz el içine karışıcaz
Herşey böyle kalmıycak.
ya yok ben zaten kotu bisey demiyorum ama kenfi ailemden cevremden boyle bisey gormedigim icin garip geliyo yani benim bildigim carsaf ozeldir kisiseldir

Ya 6 aylık evlisiniz ya illa kayınvalideye takmak için sebep bulmak zorundasınız di mi.. Kadın kötü niyetli olsa alıp senin çamaşırlarını zaten yıkamaz umrunda olmaz yani banane der geçer.. Karıştırmıştır.. Sanki sizin nevresiminize gelene kadar kadının çarşafı yok muydu? Sorun bişe olmaz..
ben kotu niyetli demiyorum ki hem ona takmak gibi bi amacim da yok yani garip geldi sadece yoksa esimin annesi onda emegi cok asla oyle takmak falan dusunmem

selam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
Tuhafsa tuhaf? Ne oldu yani? Etini mi kopardılar?

ya demicektim de sen bir baskasinin uzerinde iliskiye girdigi carsaftan igrenmiyorsan o senin rahatligin olur üslubuna biraz dikkat edersen iyi olur
hay agzin bal yesin ben pek böyle konuları aleni aleni konusamam tam olarak da demek istediğim buydu iğrenç derken bi de bence o yorumu yapan kişi kesinlikle erkek hiçbir bayan hemcinsine bu şekilde hakaretvari ve belden aşağı bi yorum yapmaz ki konu sahibesi bile değil ona göre ne var ki buraya herkes kendi fikrini yazmakta özgür tabii kimseyi rahatsız etmeden çok istiyorsa kendisi istediği şekilde istediği carsafta istediği kadar yatabilir bu beni ilgilendirmez ben tiksinirim yatmam ki kendi annem babam dahi olsa onlar da beni dünyaya getirdi ama huyum bu bu da kimseyi ilgilendirmez ama şunu farkettim kadınlar kulübü dakikasinda hadsize haddini bildiriyormus sekil a gecici olarak hesap pasif tşkler kkEn Büyük KK:duduk:

X