Kayınvalidemin beni telefonundan engellemesi

Hem tavır koyuyorsunuz Hem de engelledi diye kocanızla kavga ediyorsunuz. Adamın ne suçu var? Ne güzel engellemiş işte. Siz de kaostan besleniyorsunuz herhalde.
Yok beslenmiyorum tabiki de ne bileyim gurbette yalnız olunca bir de onlar öyle yapınca üzüldüm ama tabi onlara belli etmedim üzülmemin sebebi benim onlara başta iyi niyetli yaklaşıp onlardan karşılık alamayınca mesafe koymamdı böyle olmasını kimse istemez emin olun

Yok beslenmiyorum tabiki de ne bileyim gurbette yalnız olunca bir de onlar öyle yapınca üzüldüm ama tabi onlara belli etmedim üzülmemin sebebi benim onlara başta iyi niyetli yaklaşıp onlardan karşılık alamayınca mesafe koymamdı böyle olmasını kimse istemez emin olun
Ay ben isterim. Keşke benimki de engellese görüşmek istemediğimi anlayıp. Israrla arıyor, açmıyorum 😄 Kimseyi eşinle arana sokma.

Kızlar merhaba. Eş ailesinden dolayı sıkıntılarım var. 1 yıldır evliyim ve eşimin ailesine geçen yazdan beri mesafe koydum özellikle kayınvalideme. Çünkü çok patavatsız ve kıskanç laf sokmayı da çok sever. İki eltiyiz bizi birbirimize düşürmeye çalışıyordu fark edip oyununa gelmedim şükür. Farklı şehirlerdeyiz onlardan döndüğümüzden beri çok arayıp sormadım çünkü bana yanlışları da olduğu için farkındaydı aslında. Geçen gün onu aramadığımız için engellemiş bende eşime tepki gösterdim insan gelinini engeller mi bu ne saçmalık diye ? Ne bileyim tuhaf bir durumun içindeyim ne yapacağımı bilmiyorum
Ne güzel işte kafanız rahatlar. Nasıl olsa konuşmuyorsunuz zaten. Ama engellemek çok ergence hareket ya :)

Mesafe çok güzel bir şey. Eğer başında koysaydınız bu kadar uçlarda ilişkiniz olmazdı. Boşverin engellediyse engelledi daha hiç dillendirmeyin. Suçlu siz olursunuz. Ne yaparsa yapsın görmezden gelirseniz farkında değilmişsiniz gibi davranırsanız. Kvniz de bir süre sonra duracaktır.

Mesafe çok güzel bir şey. Eğer başında koysaydınız bu kadar uçlarda ilişkiniz olmazdı. Boşverin engellediyse engelledi daha hiç dillendirmeyin. Suçlu siz olursunuz. Ne yaparsa yapsın görmezden gelirseniz farkında değilmişsiniz gibi davranırsanız. Kvniz de bir süre sonra duracaktır.
Siz ne kadar mesafe ayarlasanız da karşınızdaki o mesafeyi anlamıyorsa yapacak pek bir şey kalmıyor

Kızlar merhaba. Eş ailesinden dolayı sıkıntılarım var. 1 yıldır evliyim ve eşimin ailesine geçen yazdan beri mesafe koydum özellikle kayınvalideme. Çünkü çok patavatsız ve kıskanç laf sokmayı da çok sever. İki eltiyiz bizi birbirimize düşürmeye çalışıyordu fark edip oyununa gelmedim şükür. Farklı şehirlerdeyiz onlardan döndüğümüzden beri çok arayıp sormadım çünkü bana yanlışları da olduğu için farkındaydı aslında. Geçen gün onu aramadığımız için engellemiş bende eşime tepki gösterdim insan gelinini engeller mi bu ne saçmalık diye ? Ne bileyim tuhaf bir durumun içindeyim ne yapacağımı bilmiyorum
Ne güzel daha ne istiyorsunuz..

Çokta önemli değil bence zaten sende mesafe koymussun engellemesine takılma :)

Bu hikayede yanan koca olmuş. Adamın ne suçu var yahu.

Engellemesi sorun değil siz yanlış anladınız herhalde. Sadece ben o kişiyi aramak zorunda değilim ki her gün her saniye. Yani aramadığım için de engellemesi bana çok saçma geldi neye kızdı bozuldu anlamadım ama bana sadece kıskançlıktan başka bir şey gibi gelmiyor
Kıskançlık değil yahu,emin olun kimse kıskançlığından ölüp bitmiyor bizler için.
Biz iletişim kurmadığımız için bu şekilde davranıyorlar.Başıma geldi oradan biliyorum ama kafam inanılmaz rahat.

Back
X