Kayınvalidemin beni telefonundan engellemesi

Eşiniz annesine sorabilir durum dallanıp budaklanabilir sizin istediğiniz olmuş aslında keşke dillendirmeseydiniz.

Bende ilgisizim hemde çok da işte yaz tatilimiz uzun maalesef ve ben onun suratını görmek istemiyorum
Sende onu engelle ben olsam ilk yapacağım şey bu olurdu ben psikopata bağlar numarasını silerdim abartma seviyem 🙈 Kendini sıkıntıya sokma onlarla oyna umursamaz ol ki değerli olasın

Sende onu engelle ben olsam ilk yapacağım şey bu olurdu ben psikopata bağlar numarasını silerdim abartma seviyem 🙈 Kendini sıkıntıya sokma onlarla oyna umursamaz ol ki değerli olasın
Benim için zaten sadece önemli olan şey eşim gerisi hiç önemli değil de insanların saçma sapan tripleri hoşuma gitmiyor

Gitmek için can atmıyorum zaten pek de umrumda değil olsa da olur olmasa da olur ama eşim arada kalacağı için düşünceliyim
Eşinize trip atmışsınız engelledi annen diyem çok düşünüyorsanız trip atmayın.

Şahsen böyle durumlarda politik olunmasından yanayım. Teste rest tarzı değil de. Nihayetinde düğün olur doğum olur vs vs aile bu yani illa görüşülecek. Eş ailesiyle iyi anlaşan duymadım ama gidersin bayramına iki gün vs herneyse . Gelirlerse ağırlarsın bir hafta. O yani. Karşıdan çok çirkeflik iftira ne bileyim başka ağır şeyler hakaret vs görmediysem çok da takmam. İletişimi tamamen kesince birşey var gibi oluyor. Okul arkadasın değilki görüşmeyince hayatından çıksın.

Hem tavır koyuyorsunuz Hem de engelledi diye kocanızla kavga ediyorsunuz. Adamın ne suçu var? Ne güzel engellemiş işte. Siz de kaostan besleniyorsunuz herhalde.

Back
X