- 16 Eylül 2022
- 256
- 227
- 33
- Konu Sahibi QueenElizabeth1
Bir de hamileyim onu da pek söylemek istemiyorum cinsiyete kadar ne bileyim her şey birbirine girdiBakar onlar kaynanalar utanmazdır bakar bakar merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de hamileyim onu da pek söylemek istemiyorum cinsiyete kadar ne bileyim her şey birbirine girdiBakar onlar kaynanalar utanmazdır bakar bakar merak etme
Boşver akışına bırak beni engelleseydi hiç konuşmaz hatta bahane oldu diye sevinirdim vallahi sanki çok mu önemli biri boşver seni önemseseydi arardı sorardı ne olursa olsunBir de hamileyim onu da pek söylemek istemiyorum cinsiyete kadar ne bileyim her şey birbirine girdi
Yok kendisi bekliyor onu yüceltmemi şımartmamı ama ben öyle bir insan değilim yaniBoşver akışına bırak beni engelleseydi hiç konuşmaz hatta bahane oldu diye sevinirdim vallahi sanki çok mu önemli biri boşver seni önemseseydi arardı sorardı ne olursa olsun
Onlara yansıtmadım zaten de eşim gece nöbetteydi bende ailemden uzaktım birden duygusal anıma denk gelince döküldü içimdekilerFark etmemiş gibi davranmalıydın
Benimki de öyle boşver kız önemseme bu kadar o nasıl ilgisizse sende ilgisiz ol aaaaaYok kendisi bekliyor onu yüceltmemi şımartmamı ama ben öyle bir insan değilim yani
Aralarında ki bağ kuvvetli ise kimse aralarına giremez boşversene.Valla hiç önemli değil benim için ama sanki ben eşimi aklına girmişim de onları aramıyoruz gibi bir havaya girdiler bu sebeple kayınpederim de tavır almış
Onu da engellemiş eşim de pek takmadı zaten ama benim asıl sorunum yaz tatilinde onun yüzünü görmek istemememEşiniz annesine sorabilir durum dallanıp budaklanabilir sizin istediğiniz olmuş aslında keşke dillendirmeseydiniz.
Çok kuvvetli çok. Oğlu evlenince kıymete binenlerdenAralarında ki bağ kuvvetli ise kimse aralarına giremez boşversene.
Bende ilgisizim hemde çok da işte yaz tatilimiz uzun maalesef ve ben onun suratını görmek istemiyorumBenimki de öyle boşver kız önemseme bu kadar o nasıl ilgisizse sende ilgisiz ol aaaaa
Sende onu engelle ben olsam ilk yapacağım şey bu olurdu ben psikopata bağlar numarasını silerdim abartma seviyemBende ilgisizim hemde çok da işte yaz tatilimiz uzun maalesef ve ben onun suratını görmek istemiyorum
eltiye tepkiEtkiye tepki.
Ha ha ha ne kadar hoşuna gitmiş öyle kadın kadının düşmanı diye boşuna demiyorlarHa ha haaaaa kim kime mesafe koymuş acaba
Mesafe öyle değil böyle koyulur demiş
Benim için zaten sadece önemli olan şey eşim gerisi hiç önemli değil de insanların saçma sapan tripleri hoşuma gitmiyorSende onu engelle ben olsam ilk yapacağım şey bu olurdu ben psikopata bağlar numarasını silerdim abartma seviyemKendini sıkıntıya sokma onlarla oyna umursamaz ol ki değerli olasın
Eşinize trip atmışsınız engelledi annen diyem çok düşünüyorsanız trip atmayın.Gitmek için can atmıyorum zaten pek de umrumda değil olsa da olur olmasa da olur ama eşim arada kalacağı için düşünceliyim