- 16 Eylül 2022
- 256
- 227
- 33
- Konu Sahibi QueenElizabeth1
-
Ee nasilsa aramiyorsunuz birakin engellesin ne onemi var?Kızlar merhaba. Eş ailesinden dolayı sıkıntılarım var. 1 yıldır evliyim ve eşimin ailesine geçen yazdan beri mesafe koydum özellikle kayınvalideme. Çünkü çok patavatsız ve kıskanç laf sokmayı da çok sever. İki eltiyiz bizi birbirimize düşürmeye çalışıyordu fark edip oyununa gelmedim şükür. Farklı şehirlerdeyiz onlardan döndüğümüzden beri çok arayıp sormadım çünkü bana yanlışları da olduğu için farkındaydı aslında. Geçen gün onu aramadığımız için engellemiş bende eşime tepki gösterdim insan gelinini engeller mi bu ne saçmalık diye ? Ne bileyim tuhaf bir durumun içindeyim ne yapacağımı bilmiyorum
Tabi yok ama bu davranışından dolayı artık eşimin memleketine gitmek istemiyorum sorunlar başlayacak diye düşünüyorumEe nasilsa aramiyorsunuz birakin engellesin ne onemi var?
Sen aramazkenniyi de o engelleyince mı problem anlamadım. İyi işte karşılıklı iletişimsiz oturun.Kızlar merhaba. Eş ailesinden dolayı sıkıntılarım var. 1 yıldır evliyim ve eşimin ailesine geçen yazdan beri mesafe koydum özellikle kayınvalideme. Çünkü çok patavatsız ve kıskanç laf sokmayı da çok sever. İki eltiyiz bizi birbirimize düşürmeye çalışıyordu fark edip oyununa gelmedim şükür. Farklı şehirlerdeyiz onlardan döndüğümüzden beri çok arayıp sormadım çünkü bana yanlışları da olduğu için farkındaydı aslında. Geçen gün onu aramadığımız için engellemiş bende eşime tepki gösterdim insan gelinini engeller mi bu ne saçmalık diye ? Ne bileyim tuhaf bir durumun içindeyim ne yapacağımı bilmiyorum
Eee mesafe koymuş konusmuyormussun engellesin neyin kavgasini ediyorsun ? Bahanen temellendi işte annen beni engelledi hayatım artık aramam der ömür boyu yoluna bakarsin!Kızlar merhaba. Eş ailesinden dolayı sıkıntılarım var. 1 yıldır evliyim ve eşimin ailesine geçen yazdan beri mesafe koydum özellikle kayınvalideme. Çünkü çok patavatsız ve kıskanç laf sokmayı da çok sever. İki eltiyiz bizi birbirimize düşürmeye çalışıyordu fark edip oyununa gelmedim şükür. Farklı şehirlerdeyiz onlardan döndüğümüzden beri çok arayıp sormadım çünkü bana yanlışları da olduğu için farkındaydı aslında. Geçen gün onu aramadığımız için engellemiş bende eşime tepki gösterdim insan gelinini engeller mi bu ne saçmalık diye ? Ne bileyim tuhaf bir durumun içindeyim ne yapacağımı bilmiyorum
E zaten kadına soğuk yapıyorsunuz. Haklı haksız orası ayrı. Sonuçta zaten soğuk yaptığınız kadının evine de gitmeyin bir zahmet. Hem kibirlenip oturayım hem bana kul olsunlar olmuyor.Tabi yok ama bu davranışından dolayı artık eşimin memleketine gitmek istemiyorum sorunlar başlayacak diye düşünüyorum
İyide sorun kendisi zaten her şeye müdahale etmesini kimse istemez ki bende o sebeple mesafe koydum sanırım arayıp sormadığım için de dayanamayıp engellediSen aramazkenniyi de o engelleyince mı problem anlamadım. İyi işte karşılıklı iletişimsiz oturun.
Aramıyormuşsunuz sınır koymuşsunuz yani çok önemli olmamalı sizin için. Bu arada ben da kaynanamı engelledimKızlar merhaba. Eş ailesinden dolayı sıkıntılarım var. 1 yıldır evliyim ve eşimin ailesine geçen yazdan beri mesafe koydum özellikle kayınvalideme. Çünkü çok patavatsız ve kıskanç laf sokmayı da çok sever. İki eltiyiz bizi birbirimize düşürmeye çalışıyordu fark edip oyununa gelmedim şükür. Farklı şehirlerdeyiz onlardan döndüğümüzden beri çok arayıp sormadım çünkü bana yanlışları da olduğu için farkındaydı aslında. Geçen gün onu aramadığımız için engellemiş bende eşime tepki gösterdim insan gelinini engeller mi bu ne saçmalık diye ? Ne bileyim tuhaf bir durumun içindeyim ne yapacağımı bilmiyorum
Öyle söyledim zaten ama bana engellemesi ergence geldiEee mesafe koymuş konusmuyormussun engellesin neyin kavgasini ediyorsun ? Bahanen temellendi işte annen beni engelledi hayatım artık aramam der ömür boyu yoluna bakarsin!
Etkiye tepki.Öyle söyledim zaten ama bana engellemesi ergence geldi
Gitmek için can atmıyorum zaten pek de umrumda değil olsa da olur olmasa da olur ama eşim arada kalacağı için düşünceliyimE zaten kadına soğuk yapıyorsunuz. Haklı haksız orası ayrı. Sonuçta zaten soğuk yaptığınız kadının evine de gitmeyin bir zahmet. Hem kibirlenip oturayım hem bana kul olsunlar olmuyor.
Valla hiç önemli değil benim için ama sanki ben eşimi aklına girmişim de onları aramıyoruz gibi bir havaya girdiler bu sebeple kayınpederim de tavır almışAramıyormuşsunuz sınır koymuşsunuz yani çok önemli olmamalı sizin için. Bu arada ben da kaynanamı engelledim
Eşin o kadar düşünmüyordur emin olGitmek için can atmıyorum zaten pek de umrumda değil olsa da olur olmasa da olur ama eşim arada kalacağı için düşünceliyim
İnşallah engellerler diyeceğim de bu sefer de insta hikayelerin de neler paylaşılıyor neler aman AllahımKeşke bizimkiler de kocamla beni engellese
Yani ama nasıl yüzyüze bakacak utanmadan ben onu merak ediyorum aslındaKeşke benim kaynana da engellese yahu hiç dert edinmem sevinirimAma engelleyen gelin ben olmuştum sonra engellediğimi unutmuştum gelin meşgul çalıyor hep diye şikayet etmişti meğerse engellemişim o kadar umursamıyorum
Bakar onlar kaynanalar utanmazdır bakar bakar merak etmeYani ama nasıl yüzyüze bakacak utanmadan ben onu merak ediyorum aslında
BilememEşin o kadar düşünmüyordur emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?