Kayınvalidemin beni telefonundan engellemesi

Ama kurmak zorunda değilim ki o da değil istemiyorum zaten kurmasını ben eşimle mutlu mesut kimse karışmadan yaşamak istiyorum

Arayıp sormadığınız için aklınca tepkisini koymuş oda işte. Her şey normalken ufacık bir olay sonrası böyle yapsa abartmış diyeceğim ama adam yerine koyulmuyorsam engeller geçerim diye düşünmüş işte. Ha gerekli mi? Hayır. Çok mantık aramamak lazım. Zaten kıskanç, ara bozmaya çalışan biri demişsiniz. Birde böyle deneyim diyordur. Kv için eşinizle aranızı bozmayın tepki gösterip.

Ama kurmak zorunda değilim ki o da değil istemiyorum zaten kurmasını ben eşimle mutlu mesut kimse karışmadan yaşamak istiyorum
Değilsin,değiliz.
Kafasına estikçe beni silen görümcelerim vardı.Hiç önemsemez,dururdu rehberimde.
Bir gün eh ben sizin dengesizliğinizle mi uğraşacağım diye düşünüp sildim hepsini.
Şu an kıyamet kopsa tekrar ellerimi yorup numaralarını kaydetmem.
Hayat böyle şeyleri dert edecek kadar uzun değil.

Sanırım yeni evli olduğum için takıyorum da bir kaç seneye bende takmam herhalde

Wp gurubuna mesaj atmış arayıp sormayanı engelledim diye. Eşim aradı bana da diyor ki sen gelinisin seni engellemez shshsh tamam benden ara dedim aradı beni de engellemiş eşim bozuldu da bir şey diyemedi garibim
Bende hiç kaynanamı senelerdir aramam o beni arada arar, alistrdim ben hiç aramamaya. Ama benimki çocuk gibi engelleme falan yapmaz , 11 yaşındaki kızım arkadaşı cvp yaazmayinca sinirlenip engelliyorum seni yazmış

11 yaşındaki yeğenim onun mesajına geç cevap verdiğim için beni engelledi hala kaldırmadı engeli.En azından istikrarlı

Neyi kıskanacak tam olarak? Karşılıklı bi yanlış anlaşılma vardır belki.. Tatlı dille net bi şekilde konuşmayı deneyin

İstemiyorsanız telefon engeli neden sorun oluyor? Benim iletişim kurmak istemedigim biri beni engellese farkına varmam bile çok uzun süre alır. Birde eşinize insan gelinini engeller deyip tepki göstermişsiniz. Ben onun geliniyim muhabbetleri için arada bir yakınlıgın olması gerekir. Kayınvalide sizce haksız da olsa tepkinize tepkiyle karşılık vermiş. Çokta umrumda değilsiniz demiş yani kısaca. Sizin de umrunuzda değilse komik bile bulurdunuz yaptığını, kızmak yerine.

Ben aslında onun engellemesine kızmadım sorun kayınpederime doğum günü mesajı attığımda görüldü yapması. Burada patlak verdi benim için. Ondan etkileniyor diye. Yoksa cehennemin dibine kadar engelleyebilir sorun değil

Kayınpederin doğum günü mesajla kutlanır mı ki? Ya ararsınız ya da hiç kutlamayabilirsiniz.
Eşiniz sizden hiç etkilenmiyor mu ailesine karşı? Kayınpederde de eşinden etkilenebilir gayet. Bundan sonra doğum günü mesajı da atmazsınız. İyice azalır iletişim. Sonuç oalrka istenen buysa gerisi çokta önemli değil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…