Kayınvalıdemin beni konuşmadığımız görümcemle bır araya getirme isteği

Valla kaynanan çok iyi biri bence oyun yapmamış sonuçta gel demiş yok deyince eyvallah etmiş.Genelde babası pasif olan kızlar böyle oluyor benim görümcemde aynı utanmasa kendini ilah ilan edecek o derece hiç haksız olamaz hep o en doğru ve yanlış birşey yapmaz kötü olan anneside öyle babası pasif aynı senin kayınpederin gibi.Senin yerinde olsam bu güzel davete icabet ederdim.

Son yorumlarını görüp fikrimi değiştiriyorum kaynanan çok uyanık geçiniyor aşırı itti beni.Ya birazda herkes anasının kızıdır çok zorlamamak lazım.Sen mesafeni koru huzurlu ol.

Son yorumlarını görüp fikrimi değiştiriyorum kaynanan çok uyanık geçiniyor aşırı itti beni.Ya birazda herkes anasının kızıdır çok zorlamamak lazım.Sen mesafeni koru huzurlu ol.
Teşekkür ederim canim basta cok saftim aman herkesle aram iyi olsun deyip kim nereye cektiyse oraya gittim,sonradan uyandim aslinda..Ailem esimle konuştuktan sonra bu konuda rahatladim

Teşekkür ederim canim basta cok saftim aman herkesle aram iyi olsun deyip kim nereye cektiyse oraya gittim,sonradan uyandim aslinda..Ailem esimle konuştuktan sonra bu konuda rahatladim
Başta hemen hemen hepimiz saftık eller gözümüzü açtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…