- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi fionawoody
-
Şimdi öncelikle çocuklar annesini karıştırmaz.
Ha ama babanneye daha düşkün olabilir hatta size hırçınlık yapabilir sonuçta tüm gün onunla geçirecek sizi özleyecek gittiğiniz için ve sizi özlediğinden size şımaracak bu davranışları görünce de çocuğum beni sevmiyor diye düşünmeyin.
Diğer bir durum da şu olacak: siz ve eşiniz evde kv nize anne diyeceğiniz için çocuğunuz ona anne diyecektir çünkü onun gözünde kv nizin adı anne olacak. Benim oğlum 14 aylıktı babannesine anne demeye babasıyla bana ismimizle hitap etmeye başlamıştı ama kv o her anne dediğinde anne değil babanne diyerek söndürmüştü davranışını.
Takılmanız gereken bir şey değil bence :)
Yok canım çocuğun anne der diyor bence konuşmalısın diyorYani hiç konuşmaya bile gerek yok mu diyorsunuz?
İlerleyen aylarda anlayacaksınız ki değil annem diye sevmesi, bir başkası sizin maskenizi yaptırıp da kendi yüzüne taksa, yavrunuz yine sizi annesi bilecek11.aydan bildiriyorum. İlk aylarda kızım herkese gülücükler saçardı, nasıl bir ruha bürüyorsa insanı şu lohusalık, gizli gizli ağlardım kızım beni sevmiyor diye İlk haftadan beri sabah akşam garibime annem kelimesini öğretmeye çalıştım Şimdi önüne dünyayı da serseler, beni göremezse Çocuklar Duymasın'daki Çaycı Hüseyin'in gırtlak yapısıyla "annnnnnneemmmmmm" diye inletiyor ortalığı. Endişeleriniz tamamen hormonlardan, geçecek Yavrunuzla nice güzel günler görün inşallah
dikkatimi çeken tek şey '' Kayınvalidemi çok seviyorum dünya iyisi bir kadın '' demeniz. böyle kayınvalideler neden bize de denk gelmiyor
Rica ederimBuda ayrı güzel bir örnek. Teşekkür ederim paylaştığınız için
Büyüyünce dediğimde 3 4 yaş yani öyle çok uzak bir zaman değilSonuç; Büyüyünce nasılsa öğrenecek ve bilecek o yüzden bende takmayayım diyorum umarım bu düşünceyi yenebilirim
Bilimsel bir şey bulup açıklayın. İşte adıyla seslenmek gerekiyormuş gibisinden falanKonuşup söyleyeceğim büyük ihtimal ya da kırılır diye cesaret edemeyeceğim kendi içimde bu düşünceyi yenmeye çalışacağım artık bakalım
Evet bu fikir çok güzel büyük ihtimal böyle yaptırırımbence büyütülecek bir durum yok. çocuk annesini tanır. eşinize söyleyin o uyarsın olmadı siz asla bir şey demeyin. eşiniz de sizi söyleyerek uyarmasın yani anne dedirttirme babaannesin desin
Yok canım çocuğun anne der diyor bence konuşmalısın diyorne yalan soylim bende hoşlanmam böyle seylerden annesi benim sonuçta babaannem desin
Abartiyosun.. keske butun kv ler cocugu gibi baksada annem deseKendi annem dese onuda uyarırım ama sorun şurdaki onu uyarırım o yüzden takmam kafama ama kayınvalidem şimdi ne desem alınır diye düşündüğüm için, istemediğimi ona belirtemediğim için içime dert oldu sanırım. Abartıyorum diye kendi kendimi telkin edicem sanırım konuşamayacağım için
Bebeklere annecim , babacım , teyzecim vb. şekilde konuşulmamalı diye okumuştum . Ben de pek hoşlanmıyorum , kendim bile demem annecim diye .
Bu kıskançlık ileride geçer merak etmeyin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?