kayınvalidemin arabama binmesini istemiyorum!

kardeşim madem sen bu insanı beğenmiyorsun kavga edip duruyorsun topiğine ne demeye geliyorsun ?
Ya ben onunla muhatap olmadıkça üzerime gelip duruyor yeter bıktım artik
bence de dava açsın bende karşı dava açayım derdi neymiş benimle öğrenelim yeter bıktım Artık konu açamaz oldum ya
madem beni sevmiyor neden her konuma yazıp yazıp duruyor yeter ya

Ya ben onunla muhatap olmadıkça üzerime gelip duruyor yeter bıktım artik
bence de dava açsın bende karşı dava açayım derdi neymiş benimle öğrenelim yeter bıktım Artık konu açamaz oldum ya
madem beni sevmiyor neden her konuma yazıp yazıp duruyor yeter ya
valla ben anlamam kusura bakmayın sizin de aşağı kalır yanınız yok çok dert oluyorsa mune ve kazenle halledersiniz ama heryerde böyle kavga etmek olmaz

Ben tek bir kufur etmedim
nerde gostee
zugurt demek kufur degil gercektir
onun dedikleriyle ben guzel bir tazminat alirim..
Bakin herseyi gectim bir insana kocasini esini karaliyorsunuz..bizim icimizde küçk dusuruyorsunuz..diyelim bu insan sizden etkilendi ve gidip kocasiyla tartisti hic bisey olmasa bile belki problemlerini astigi esnada ona olan bakis acisini degistirdiniz binevi esiyle arasina nifak soktunuz..bunum vebalini nasil ödeyeceksiniz..tazminatla yok ote dünyanin tazminati cok daha farklidir...
Keske 500 tl odeyebilsek her bi gunahimiz vebalimiz icin..iki insanin arasina sokulan bu nefret tohumu inanin karsiliksiz kalmaz...siz esini taniyrmusunuz belki bu arkads haksizdi konularinda belki ayni durumda siz olsaydiniz siz yasasaydiniz sizinde psikolojiniz bozulabilirdi..ki psikolaga gitmek bi ruh hastaligi degildir degl mi? Normalde size biri yasadigi bu durumu anlatsa belki gecip guzellikle konusucaksiniz ama burda yazdiklariniz evet küfur degil ama bin kufurden beter..insanin canini acıtan bi durum...
Benden size tek tavsiye bi daha evli insanlarin hayatlarina yorum yaparken lutfen evlenmeden once yapmayin cunku inaninki isler sizin bakis aciniz kadr basit degil...
Ben arkadasin size ettigi kufurleri savunmuyorum ama karsinizda ztn bu durumlardn dolayi yipranmis bi cok gecesini gözyasiyla geciren bi insan var yipranmisligin ne oldugunu bilmeden ltfen yorum yapmayin bu sekilde gercekten cok daha uzucu sizin bu yaptiginiz..
Siddeti kinarken yaptiginiz da psikolojik siddet degil mi ne farki var?

Yaratik

Biktiysan okuma
ben ona kufur etmedim
Onun dedikleriyle benimkileri kiyaslama
lanli lunlu konusan ben degilim hadi ordan isine bak.avukatlik yapma
Senin ağır tahrik in ne olacak
hiç hesaba katmamissin da
ayrıca ben sana hiç bişey dememisim
ilk sen gelip beni tahrik etmissin
ayrıca zugurt ve çirkin banu alkan vs
daha neler neler
bi oku haberin olsun yazdiklarindan
bunları da koyacagim önüne haberin ola

Ben tek bir kufur etmedim
nerde gostee
zugurt demek kufur degil gercektir
onun dedikleriyle ben guzel bir tazminat alirim..
Sen başladın ve alaycı tavırların iğnelemelerin.dalga geçer gibi yazmaların..sen başladın ve ben seni başka arkadaşların konularındada görüyorum uslüp aynı alay ,,dalga,ve aşağılayarak.yaptığın yorumlardan.

Senin ağır tahrik in ne olacak
hiç hesaba katmamissin da
ayrıca ben sana hiç bişey dememisim
ilk sen gelip beni tahrik etmissin
ayrıca zugurt ve çirkin banu alkan vs
daha neler neler
bi oku haberin olsun yazdiklarindan
bunları da koyacagim önüne haberin ola
Hahaaa
senin dediklerinin yaninda hic kalir
banu alkan olmak kotu degil tirnagi olamazsin zatwn.banu lanli konusmaz.
laf sokamadin siye bastin kufuru ekran ciktusini aldim zugurt
hangi parayla ödeyeceksin bakalim
gecenlerde arkadasin biri birini mahkemeye verdi kufur yüzünden 15000lira aldi haberin ola
tahrik etnissem senin bana dediklerin ortada ki sana kufur etmedim
ama sen kasindim kizim bak gor ne yapicam sana

X