- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- Konu Sahibi karmakarisik56
al allah aşkına al hata paran yoksa ben vereyimGorucez bakalim...bir tane kufur yok.ben alicam o parayi bakin gorun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al allah aşkına al hata paran yoksa ben vereyimGorucez bakalim...bir tane kufur yok.ben alicam o parayi bakin gorun
Ya ben onunla muhatap olmadıkça üzerime gelip duruyor yeter bıktım artikkardeşim madem sen bu insanı beğenmiyorsun kavga edip duruyorsun topiğine ne demeye geliyorsun ?
Bende seni mahkemeye veriyorumBana bak aç insan
seni mahkemeye veriyorum
o ettigin kufurler biri 500 l dan baslar kac tane yazdin say hesapla
parayi odeyince kocan yine dovucek seni hazir ol ama
valla ben anlamam kusura bakmayın sizin de aşağı kalır yanınız yok çok dert oluyorsa mune ve kazenle halledersiniz ama heryerde böyle kavga etmek olmazYa ben onunla muhatap olmadıkça üzerime gelip duruyor yeter bıktım artik
bence de dava açsın bende karşı dava açayım derdi neymiş benimle öğrenelim yeter bıktım Artık konu açamaz oldum ya
madem beni sevmiyor neden her konuma yazıp yazıp duruyor yeter ya
Bende aynen ekran i n resmini çekip kayıt ettimsenin ettiğin küfürler ne olacak cano onları unutma..
Beni kimsenin dovduğu filan yokBana bak aç insan
seni mahkemeye veriyorum
o ettigin kufurler biri 500 l dan baslar kac tane yazdin say hesapla
parayi odeyince kocan yine dovucek seni hazir ol ama
beni ver kaç tlden başlasın istersin ?benimde birini mahkemeye veresim geldi yaw,var mı gönüllü
hakaret başı 100tl den 10 tane küfür alayımbeni ver kaç tlden başlasın istersin ?
Ne olursun ver cok ciddiyimBende seni mahkemeye veriyorum
bi senin mi hakkın var lan mahkemeye gitmeye
Bakin herseyi gectim bir insana kocasini esini karaliyorsunuz..bizim icimizde küçk dusuruyorsunuz..diyelim bu insan sizden etkilendi ve gidip kocasiyla tartisti hic bisey olmasa bile belki problemlerini astigi esnada ona olan bakis acisini degistirdiniz binevi esiyle arasina nifak soktunuz..bunum vebalini nasil ödeyeceksiniz..tazminatla yok ote dünyanin tazminati cok daha farklidir...Ben tek bir kufur etmedim
nerde gostee
zugurt demek kufur degil gercektir
onun dedikleriyle ben guzel bir tazminat alirim..
ay ezik 100 tl mi ? (başlıyoruz)hakaret başı 100tl den 10 tane küfür alayım
Senin ağır tahrik in ne olacakYaratik
Biktiysan okuma
ben ona kufur etmedim
Onun dedikleriyle benimkileri kiyaslama
lanli lunlu konusan ben degilim hadi ordan isine bak.avukatlik yapma
Buda onun avukatial allah aşkına al hata paran yoksa ben vereyim
Çok canım çekti döğüşmeyi de karambole bizi banlıycak Mune.ay ezik 100 tl mi ? (başlıyoruz)
Beni verebilirsiniz evde oturmaktan cok skldim degisiklik olur hembenimde birini mahkemeye veresim geldi yaw,var mı gönüllü
Sen kime aç diyorsun beBuda onun avukati
yada benle sorunlu kisilerden biri
ne oldu cicim
Bence siz o parayla ac karninizi doyurun
benim yerim saglam
Sen başladın ve alaycı tavırların iğnelemelerin.dalga geçer gibi yazmaların..sen başladın ve ben seni başka arkadaşların konularındada görüyorum uslüp aynı alay ,,dalga,ve aşağılayarak.yaptığın yorumlardan.Ben tek bir kufur etmedim
nerde gostee
zugurt demek kufur degil gercektir
onun dedikleriyle ben guzel bir tazminat alirim..
HahaaaSenin ağır tahrik in ne olacak
hiç hesaba katmamissin da
ayrıca ben sana hiç bişey dememisim
ilk sen gelip beni tahrik etmissin
ayrıca zugurt ve çirkin banu alkan vs
daha neler neler
bi oku haberin olsun yazdiklarindan
bunları da koyacagim önüne haberin ola
kiro mu ???Ne olursun ver cok ciddiyim
gorelim bakalim
ezik fakir genci seni
gel az tazminat vereyim de karnin doysun