- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi karmakarisik56
ne dertleri var bunların merak ettim şimdi nasıl hakaretler bunlarr..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bi konu açıyorumkarmakarisik56 ve cigdemlik86 bu neyin polemiği neyin seviyesizliği her topikte kavga etmek zorunda mısınız? bu tarz benime çevirdiniz buraları çok tartışacaksanız gidin özelinizde tartışın özellikle cigdemlik86 madem sevmiyorsun bu insanı zaten sürekli kavga ediyorsunuz neden bu konuya geliyorsun ki? @Mune ve @Kazen derhal müdehale etmeli ikinize de
Tabi konuscam bu kim ki bana kufur ediyorhee yakışmamış mı ? Sanki dersin normalde çok seviyeliler
geçen konuda da ana bacı girdiler
ne bekliyordun ki ? : D
siz sürekli kedi köpek gibi dalaşıyorsunuz zaten nereye baksam kavga gürültü o geliyorsa görmezden gel madem sende kible gitsin neden ona uyuyorsun ayrıca ettiğin hakaretler de hiç hoş değil tamam sevmiyor olabilirsin ama hakaret etmen çok yanlıştıYa bi konu açıyorum
başlıyor hakarete
bıktım her konumda böyle olmasindan
Şikayet et canım mune halleder .bu küfürleri affetmicek mune ve kazen.Ya bi konu açıyorum
başlıyor hakarete
kardeşim madem sen bu insanı beğenmiyorsun kavga edip duruyorsun topiğine ne demeye geliyorsun ?Tabi konuscam bu kim ki bana kufur ediyor
ne bu ne
Delinin teki timarhaneden yaziyor belli ciddiye alirsam fena yaparim.ekran ciktisini aldim.avukat arkadasimi ariyacam birazdan .gerci bu deli raporludir cezada almaz simdi.
Bana bak aç insanYa bi konu açıyorum
başlıyor hakarete
ilk önce çiğdem başladı alaycı ve hakarete canımcım..siz sürekli kedi köpek gibi dalaşıyorsunuz zaten nereye baksam kavga gürültü o geliyorsa görmezden gel madem sende kible gitsin neden ona uyuyorsun ayrıca ettiğin hakaretler de hiç hoş değil tamam sevmiyor olabilirsin ama hakaret etmen çok yanlıştı
Ya iste ben bilmiyorum, gercekten ilk kez kkda boyle kufurler gordum. Saskinim hos gor pontim
senin ettiğin küfürler ne olacak cano onları unutma..Bana bak aç insan
seni mahkemeye veriyorum
o ettigin kufurler biri 500 l dan baslar kac tane yazdin say hesapla
parayi odeyince kocan yine dovucek seni hazir ol ama
Benim topigime girip konumu kapattirdikardeşim madem sen bu insanı beğenmiyorsun kavga edip duruyorsun topiğine ne demeye geliyorsun ?
Ben tek bir kufur etmedimsenin ettiğin küfürler ne olacak cano onları unutma..
ben ikinizi de savunmuyorum ikinizde birbirinizden aşağı değilsiniz çünkü kusura bakmayın gerçek bu . dalaşıp durmayın artık kk bıktı usandı ikinizin bu dalaşmalarındanBenim topigime girip konumu kapattirdi
ettigi kufurleri gormuyor musun
hala savunmayin su deliyi bana
söylediğin sözler tahrik edici o yüzden o bahsettiğin tazminatı alman öyle kolay değil güzelimBen tek bir kufur etmedim
nerde gostee
zugurt demek kufur degil gercektir
onun dedikleriyle ben guzel bir tazminat alirim..
Biktiysan okumaben ikinizi de savunmuyorum ikinizde birbirinizden aşağı değilsiniz çünkü kusura bakmayın gerçek bu . dalaşıp durmayın artık kk bıktı usandı ikinizin bu dalaşmalarından
Gorucez bakalim...bir tane kufur yok.ben alicam o parayi bakin gorunsöylediğin sözler tahrik edici o yüzden o bahsettiğin tazminatı alman öyle kolay değil güzelim
mahahlle ağızlısın ama önüne gelene bulaşıyorsun ben sana küfür etsin demedim ona yazdığımı da görmüşsündür kimse hakaret ve küfrü haketmez yazdım kocaman pardon yaratık derken ? ayrıca nasıl okumayayım her topikte çingene gibi kavga çıkartıyorsunuz cennet mahallesine çevirdiniz ortalığı ayrıca yaratık lafını bana mı ettinYaratik
Biktiysan okuma
ben ona kufur etmedim
Onun dedikleriyle benimkileri kiyaslama
lanli lunlu konusan ben degilim hadi ordan isine bak.avukatlik yapma