kayınvalidemin arabama binmesini istemiyorum!

karmakarisik56 karmakarisik56 ve cigdemlik86 cigdemlik86 bu neyin polemiği neyin seviyesizliği her topikte kavga etmek zorunda mısınız? bu tarz benime çevirdiniz buraları çok tartışacaksanız gidin özelinizde tartışın özellikle cigdemlik86 cigdemlik86 madem sevmiyorsun bu insanı zaten sürekli kavga ediyorsunuz neden bu konuya geliyorsun ki? @Mune ve @Kazen derhal müdehale etmeli ikinize de
Ya bi konu açıyorum
başlıyor hakarete
bıktım her konumda böyle olmasindan

hee yakışmamış mı ? Sanki dersin normalde çok seviyeliler

geçen konuda da ana bacı girdiler

ne bekliyordun ki ? : D
Tabi konuscam bu kim ki bana kufur ediyor
ne bu ne
Delinin teki timarhaneden yaziyor belli ciddiye alirsam fena yaparim.ekran ciktisini aldim.avukat arkadasimi ariyacam birazdan .gerci bu deli raporludir cezada almaz simdi.

Ya bi konu açıyorum
başlıyor hakarete
bıktım her konumda böyle olmasindan
siz sürekli kedi köpek gibi dalaşıyorsunuz zaten nereye baksam kavga gürültü o geliyorsa görmezden gel madem sende kible gitsin neden ona uyuyorsun ayrıca ettiğin hakaretler de hiç hoş değil tamam sevmiyor olabilirsin ama hakaret etmen çok yanlıştı

Tabi konuscam bu kim ki bana kufur ediyor
ne bu ne
Delinin teki timarhaneden yaziyor belli ciddiye alirsam fena yaparim.ekran ciktisini aldim.avukat arkadasimi ariyacam birazdan .gerci bu deli raporludir cezada almaz simdi.
kardeşim madem sen bu insanı beğenmiyorsun kavga edip duruyorsun topiğine ne demeye geliyorsun ?

siz sürekli kedi köpek gibi dalaşıyorsunuz zaten nereye baksam kavga gürültü o geliyorsa görmezden gel madem sende kible gitsin neden ona uyuyorsun ayrıca ettiğin hakaretler de hiç hoş değil tamam sevmiyor olabilirsin ama hakaret etmen çok yanlıştı
ilk önce çiğdem başladı alaycı ve hakarete canımcım..

Sadece konuyu okudum, yorumlari okumadim. Bir gelisme var mi bilmiyorum oncelikle.

Sevmemek ve gorusmemekte haklisiniz bence ama istediginiz sey gercek disi.
Araba sizin oldugu kadar esinizin de, ve hic bir sebepten kendi anne ve kardesini arabasina almaktan vazgececegini, bunu herhangi bir sekilde reddedecegini dusunmuyorum. Arabayi gurur meselesi haline getirmezsiniz, ve buyutmezsiniz, olur biter. Alt tarafi araba, ona biniyorlar, tepenize binmiyorlar ya. Sacma bir amac icin enerjinizi harcamayin bence.

Benim topigime girip konumu kapattirdi
ettigi kufurleri gormuyor musun
hala savunmayin su deliyi bana
ben ikinizi de savunmuyorum ikinizde birbirinizden aşağı değilsiniz çünkü kusura bakmayın gerçek bu . dalaşıp durmayın artık kk bıktı usandı ikinizin bu dalaşmalarından

Ben tek bir kufur etmedim
nerde gostee
zugurt demek kufur degil gercektir
onun dedikleriyle ben guzel bir tazminat alirim..
söylediğin sözler tahrik edici o yüzden o bahsettiğin tazminatı alman öyle kolay değil güzelim :KK14:

Yaratik
ben ikinizi de savunmuyorum ikinizde birbirinizden aşağı değilsiniz çünkü kusura bakmayın gerçek bu . dalaşıp durmayın artık kk bıktı usandı ikinizin bu dalaşmalarından
Biktiysan okuma
ben ona kufur etmedim
Onun dedikleriyle benimkileri kiyaslama
lanli lunlu konusan ben degilim hadi ordan isine bak.avukatlik yapma

Arabanın sürücü koltuğu dışındaki yerlerine kaktüs yerlestir oturamasinlar...neyse şaka bi yana canini sıkma arkadasim sen, kınama kınadığın şey başına gelmedikce olmezsin bunu bilsin yeter bazı insanlar...Îlla edep illa edep....

Yaratik

Biktiysan okuma
ben ona kufur etmedim
Onun dedikleriyle benimkileri kiyaslama
lanli lunlu konusan ben degilim hadi ordan isine bak.avukatlik yapma
mahahlle ağızlısın ama önüne gelene bulaşıyorsun ben sana küfür etsin demedim ona yazdığımı da görmüşsündür kimse hakaret ve küfrü haketmez yazdım kocaman :KK14:pardon yaratık derken ? ayrıca nasıl okumayayım her topikte çingene gibi kavga çıkartıyorsunuz cennet mahallesine çevirdiniz ortalığı :cool:ayrıca yaratık lafını bana mı ettin :KK70:

X