kayınvalidemin arabama binmesini istemiyorum!

Bırakın binsinler. Neyi kaybettirir size bu? Çok haklısınız hiçbir şey demiyorum ama kendi ruh sağlığınız açısından düşünün ve kendinizi yatıştırın. Binerlerse negatif ne etkisi olabilir size bu durumun? Ne zararı dokunur? Binmezlerse faydası ne size? Ne kazancınız olacak? Boşverin gitsin. Kendinize bu soruları sorun ve cevapladığınızda takılmamanız gerektiğini göreceksiniz.

Eşinizin söz hakkı yok gibi o arabada. Yani eşiniz böyle hisseder ve üzülür.
Eşinizin sevmediği biri o arabaya binse ve bunu istemediğini söylese ve o 40 bin tl. Eşinizin olsa " araba benim" imajını verdiği için üzülmez misiniz?

Onların size yaptıklarıyla araba çok ayrı kulvarlarda. Bunu birleştirip boşuna üzülmeyin.

Aileyle görüşmüyorsunuz, ( sıkıntılı olupta hala görüşmek zorunda olanlar var) eşinizle aranız iyi, arabamız var, maddi durumunuz iyi, işiniz var , inanın değmez.
Bir hafta nedir ki?
...

Birde size olumsuz mesaj yazan biri bile olsa o şekilde cevap vermeniz hiç yakışmamış.
Konu dışı mesaja cevap vermeyeceğim demişsiniz , onada vermezdiniz olur biterdi.

kayınvalide ve görümcenizi kafanızdan atsanız keşke. diğer konularınızdan bazılarını hatırlıyorum ve bana göre insanlara fazla takılıyorsunuz kafanızda büyütüyorsunuz. boşverin onlar yokmuş gibi davranın. umursanmamak ve yok sayılmak öyle insanları daha çok çıldırtıyor (tecrübe ile sabit). kocanızla mutlu olmaya bakın derim ben.

tek çare arabayı satman olacak..bu gibi insanlara faydası dokunacağına arabasız kalırım daha iyi..en azından içinizdeki yağlar erir..

aman allahım yine sen cirkinsin ben güzelim , senin kocan ezik senin kocan bile yok kavgası yeter ya hu!
Onunki gibi kocam olucaksa hic olmasin
adam dayak atiyor
Kadinin parasiyla araba alip annesini gezdiriyor yok ben almayayim
Onun gibileri babam evimizin kapisindan sokmaz zaten..muhattab bile olmam
:KK70:

Kadınların birbiri ile bitmeyen savaşına bakın .Erkekler olsa asla bu şekilde düşünmezlerdi.Tam tersini düşünün .Arabayı kocanız alsa ve siz bir haftalığına kullansanız o annen ve ablan binmesin demezdi.Karışmazdı bile .Erkeklerden çok farklı düşünüyoruz ama yanlış düşünüyoruz bu tip konularda.Ben olsam kocamın hatrı için verirdim arabamı ama bu kadar takıntı yaptıysanız da açık açık derdim kendimi yiyeceğime

Ruh hastasi sensin
doktora gidiyorsin ayol daha ne olsun
raporunda vardir senin
belki de senin kv senden korkuyordur
ben olsam korkatdim neme lazim sinirlenince ne yapicagin belli olmaz..

Onunki gibi kocam olucaksa hic olmasin
adam dayak atiyor
Kadinin parasiyla araba alip annesini gezdiriyor yok ben almayayim
Onun gibileri babam evimizin kapisindan sokmaz zaten..muhattab bile olmam
:KK70:
siz de fazla acımasızsınız .
İnsanların ne yaşadığını bilemezsiniz .
Bu kadar kesin hükümlerde bulunmayın bence .

Arabanı süsle. Kadına ait bir araba olduğu belli olsun. Hatta dikiz aynasına kendi adının yazılı olduğu bir süs tak. "Oğlum bu süsler ne" diyecek olursa kayınvaliden, cevabını alır.

ama hata basta sizde sonucta ya o parayı vericeksin ki nasıl güvenip verdin bence hata etmissin kocan alsın kendş parasıyla ayrıca kaynanan görümcen sorunlu esin yanında ama yinede ailesine 1 hafta gidiyo biraz ara verebilirdi seni korumak amaclı sen simdi adama desen bu arabayla gitme istemiyorum tek senin mi paran var dicek ve ister istemez ailesinne karsı bi sevgi yasatıcaksın icinde suclu psikolojisi bence yaza o arabayı sat al kendi payını biseyi mazeret et

Vermeyeceksin direteceksin .
Zaten eşinin araba bende kalsın demesi de annesini kardeşini gezdirmek için muhtemel .
Bir bahane bulacaksın, gerekirse yalan söyleyeceksin ama vermeyeceksin .
Ya da eşine açıkça söyleyeceksin içinden geçeni, tabi bu sizin aranızı bozmayacaksa .
Ben de senin yerinde olsam ben de aynı hisse kapılırdım açıkçası .
Aynen brnim planım da bu

Ruh hastasi sensin
doktora gidiyorsin ayol daha ne olsun
raporunda vardir senin
belki de senin kv senden korkuyordur
ben olsam korkatdim neme lazim sinirlenince ne yapicagin belli olmaz..

Bu nasıl bir konuşma şeklidir arkadaş?
Hiç yakışıyor mu? Kaç yaşında insanlarsınız. Ayıptır ya..
Birbirinizden hoşlanmıyor olabilirsiniz ama bu kadar da olmaz.
Sevmiyosanız konuya girip saçma sapan yazılar yazmazsınız olur biter.
Gerçekten bazen hem cinslerimi anlayamıyorum. Neyi paylaşamıyosunuz şu sanal ortamda?
Kimsenin kimseye böyle hakaret etmeye hakkı yok. Lütfen ayıp ya.

Kv arabayı çok iyi kullanacak onlar masrafı düşünmez epeyde ev gezmesi akraba gezmesi yaparlar ,eşinide parmağında oynatırlar duygu sömürüsü yaparak bence o arabayı sat sen nasıl olsa gençsin hem benim evliliğimle uğraşacakcak hem arabamlar keyif yapacaklar izin vermezdim ,iyi niyete iyi niyetli olursun yuva yıkana değil şeytana hizmet edene değil

siz de fazla acımasızsınız .
İnsanların ne yaşadığını bilemezsiniz .
Bu kadar kesin hükümlerde bulunmayın bence .
Tabi acimak lazim garibanlara
allah korusun aman
dovulup bide ustune benim paramla araba alip ona buna hava atan kocam yok cok şükür
bide zavalli sen bulamadin ben buldum koca diyor
hayir anlamadigim konu cok guzelmis daha iyisini bulamamis mi koltuk kavgasi yapiyor?bende birsey sanmistim da neyse...

karmakarısık arkadasım senın daha önceki konularından hatırlıyorum ve inan gerek senin kendi ailen ve esinin ailesi olsun kendi durumuma benzetiyorum.kültürel yapı olarak.esimin ailesi hiç bi yardımda bulunmadı maddi anlamda hadi olmayabilir ama manevi anlamda hep köstek oldular onlar çalışmıyor ben çalışıyorum hep kıskandılar hep ara bozdular.onun ailesinin yanına gittiğmde istisnasız hep hakaret yedim.esim hiç karışmadı.bişey diyemedi.ama noldu
10 seneden sonra artık onların yanına kaydı.onlar için beni ezdi.o yuzden hiç karışma binerse binsinler çünkü sen bindirmem desem seni kaale almazlar.sen sinir olursun.bi de sakın ailenin parasını kullanma.kıymetin olmaz unutulur.tecrübeyle sabittir.

X