kayınvalidemin arabama binmesini istemiyorum!

Arabalara takilan dikkat bebek var, arabada prenses var yazilari var ya onlarin kaynanalar binemez yazili olanindan yaptirip cama yapistir.
Sende kalmasi mantikli aslinda boyle bir durumda ama bu sefer esin cok mu zorlanir arabasiz. O zorlanmayacaksa hic gerek yok onun arabayla gitmesine. Esine annenlerin binmesisni istemiyorum diye degil de ben arabayla gideyim bende kalsin. Ben de babamlar da mutlu olur benim araba kullaniyor olammafilan desen duygusala baglasan yer mi ki :)
yaww bu arada ben senin samimiyetini yorumlardan bildigim icin soylemeden gecemeyecem. Son cumlende yazdigin seye cok irrite oluyorum ben yaw. Soyle diyecek olan demesin. Boyle yapacak olan soylemesin. Gerek yok bence

Ya sen niye bu kadar kafa yoruyorsun ki
bindirmek istemiyorum de gitsin kocana.kocandan niye cekiniyorsun?bosar beni diye mi korkuyorsun?
Bosarsa bosar sana koca mi yok?
95 65 95 sarisin vir hatuna koca mi yok?

seninle asla muhatap olmadim ve olmayacagim . Sen böyle benim Konularıma yorum yazıp yazıp ezik olduğunu belli etmeye devam et olur mu teyze.
Daha da seni kaale alıp cevap yazmayacagim hadi Güle güle evde kalmis ruh hastası. Sen şimdi yaz yaz yirt kicini dur
keşke alan olsa da evlensen ama nerdeeee:))
Millet o kadar enayi değil Allah tan
yazdiklarini okumuyorum artık
:KK57::KK57::KK57::KK57: nettinn arkadaşım...

Bırak kendileri utansınlar .Bindikçe sana olan kıskançlıkları artar daha fazla çatlarlar .Bir de bu açıdan bak .Uyuz etmiş olursun onları . Bazı kazanımlar kapanıp evde oturma ile olmuyor .Bunu anlamış olurlar belki .

Haklısınız öfkelenmekte onlara. Ancak eşinizle aranız düzelmişken böyle bir mesele için tekrar bozulmasına izin vermeyin.
Eşinizle ortak bir arabamız var ve bir süre o kullanacak, öne kim oturuyor, arabaya kim binecek falan hiç düşünmeyin.
Bir haftayı ailenizle güzelce geçirin.
Boşverin, yaptıkları yanlarına kâr kalmayacak.
Bu öfke ve bu düşünceler sadece size zarar verir başkasına değil.

Eşimde bende memuruz. benim cok agir bir isim var. Canim cikiyor desem yeridir neyse. babam daha önceden bi arsa satmisti ve benim payıma da 40 bin TL kadar bi para düştü 20 de biz ekledik . Bi araba aldık.
benim kv ve görümcem eski konularıma bakabilirsiniz. Bana yapmadıklari eziyet , atmadiklari iftira, basim acik diye soylemedikleri hakaret kalmadı. . Acigim ve çalışıyorum diye beni asla kabullenmediler kendileri tamamen kapalı ve ev hanımı bir aile.. Sürekli ayırmaya çalıştılar 2 yıllık evliliğim boyunca.. Kv demin on koltuk kavgaları , kendi bacini elin kızından üstün tut laflari, arayip arayip onun terbiyesini ver laflari ile kavga gürültü geçti. . Eşim son an uyandi evliligimiz kurtuldu.. her gece rüyamda görüyorum ikisini..
Artik psikolojim bozuldu kv ve görümcem yüzünden . Psikolojik tedavi görüyorum. .
Şimdi sorun şu : esimle izne gideceğiz ben onlarla gorusmuyorum (yanlış anlaşılma olmasın sadece kv ve görümce ile görüşmem onun disinda ailesi nin diğer üyeleri ile çok iyiyim beni çok severler)
Eşim arabamizla gitmek istiyo ben kendi ailem de kalacağım 1 hafta o kendi ailesinde..... ben arabamiza asla kv görüMCE binmesini istemiyorum bana neler ettiler şimdi ben yokken on koltuğa kurulup benimde emeğim param olan biseyden faydalansinlar gezsinler istemiyorum. .
Bana fikir verin nasıl önüne geçerim .. araba kullanabiliyorum ve bende kalsin istiyorum .babamın arabasi var o yüzden eşim sende araba var diyor orada iken bizim arabamiz yok diyor..
ne yapabilirim bu ikisi psikologumun dediğine göre bende travma olmuş..
yardım edin ..
Konu dışı yorumları dikkate almiyorum , teşekkür ederim. .

Vermeyeceksin direteceksin .
Zaten eşinin araba bende kalsın demesi de annesini kardeşini gezdirmek için muhtemel .
Bir bahane bulacaksın, gerekirse yalan söyleyeceksin ama vermeyeceksin .
Ya da eşine açıkça söyleyeceksin içinden geçeni, tabi bu sizin aranızı bozmayacaksa .
Ben de senin yerinde olsam ben de aynı hisse kapılırdım açıkçası .

Aynen öyle ya .
Onu bile bahane edip arıyorlar eşim sizin yüzünuzden deyince kv dem doyor ki ev kızı olan benimle yaşıt gorumcem için ona neden her ay para gondermiyo diyor
Bindirme arkadaşımm.. yok anlarlarmış yok utansınlarmış açık açık söyle eşine istemiyorum annenin ve ablanın binmesini istemiyorum de.. senden daha kimse kıymetli değill. bindirme bende olsam aynısını yapardım..

seninle asla muhatap olmadim ve olmayacagim . Sen böyle benim Konularıma yorum yazıp yazıp ezik olduğunu belli etmeye devam et olur mu teyze.
Daha da seni kaale alıp cevap yazmayacagim hadi Güle güle evde kalmis ruh hastası. Sen şimdi yaz yaz yirt kicini dur
Senin gibi daha bir arabayi kendi parasiyla alamayan bir adamla evlenmem zaten canim
eziklik kimde belli
ben herkesi begenmem.ister evde kalirim ister kapida .
benim standartim yuksek sen anlamazsin.köyünde mutluluklar sana hadi bakayim:KK70:

senin araban olduğu kadar oğlumun arabası da der binerler.
yaşadıkların zor şeyler ama bir de bardağın diger tarafı var.
o zaman eşin ailesine de gitmesin.

kendinizi yıprattığınızla kalırsınız.
ne koltuk sevdalısıyız memleketcek!

Ne ara insanlığımızı kaybettik?
Onlar size zulüm etmiş, eşin sana sahip çıkmış.
Kısasa kısas yapmaya gerek yok. Allah görüyor ve elbet bir gün bunların acısını onlardan çıkartır.
Bırak binsinler arabana. Sağda solda da konuşsunlar.
Sen onların yaptığını yaparsan onlardan ne farkın kalır ki?
Onlar sana kötülük yaptılarsa sen onlara iyilik yap.
Belki de eşin kendi ailesinin yanında arabayla gittiği zaman seni öve öve anlatıp senin sayende alındığını söyleyip kayınvalin ve görümceni utandıracak.
Boşver. Böyle şeylere o kadar takılma. Dünya malı dünyada kalır.

Okurken nile rahatsız oldum. Kocanızın ailesiyledemi bu şekilde muhattap oluyosunuz

Kimin neyi yirttigi acik ortada
dayak yiyip oturuyorsun
hala kadin takmis benim evde kalmama
seninki gibi kocayi ne yapim ben
ezik sumsuk fakirlerle muhatap bile olmam
Memur calisan kadinsin diye adam seni almis zaten belli.
senin gibi terapiyede gitmiyorum ruh hastasi sensin ki terapi goruyorsun..

Kayınvalidenizi ve görümcenizi Allah'a havale edin, bu tarz şeyleri kafanıza takıp kendinizi daha da üzüp sizi sevmeyen insanları mutlu etmeyin. Binerlerse binsinler bir hafta altı üstü, araba sizin, koca sizin, çok huylanıyorsanız eve dönünce verirsiniz bir yıkamacıya iç dış yıkasın en azından psikolojik olarak rahat edersiniz.

Ne ara insanlığımızı kaybettik?
Onlar size zulüm etmiş, eşin sana sahip çıkmış.
Kısasa kısas yapmaya gerek yok. Allah görüyor ve elbet bir gün bunların acısını onlardan çıkartır.
Bırak binsinler arabana. Sağda solda da konuşsunlar.
Sen onların yaptığını yaparsan onlardan ne farkın kalır ki?
Onlar sana kötülük yaptılarsa sen onlara iyilik yap.
Belki de eşin kendi ailesinin yanında arabayla gittiği zaman seni öve öve anlatıp senin sayende alındığını söyleyip kayınvalin ve görümceni utandıracak.
Boşver. Böyle şeylere o kadar takılma. Dünya malı dünyada kalır.
hislerime tercüman olmuşsunuz .

X