Kayınvalidemi uyarmama rağmen hala yemeğe çağırması

Canım bılerek degıl ama bılmeden cok tabagını kırdım kırmadım da degıl koca koca servıs tabakları kullanıyor ınsanın gucu yetmıyor yıkarken kaldırmaya:)) Öyle cok kırdım ama sorun etmıyor kadın Eşime kalsa ister ama kayınvalıdem de ıstıyor bence..Esıyle yalnızlar dıye şenlik arıyor resmen

m
madem tatlı dilden anlamıyor sizde her defasında hayır diyin o zaman. İlla huzursuzluk mu olsun istiyor nedir anlamadım ki. hayır deşn umuyorum bir iki sefere vazgeçer

Anlamıyorlar cnm ve bu bir süre sonra kısır döngüye dönüşüyor, kavga ,öfke, barışma sonra yine aynı şeyler

Eşim laftan anlamayınca kayınvalıdemle konusmak zorunda kaldım..Ama ıyıkı de konusmusum artık anlasınlar..Esıme de tembıh ettım ...Gerçekten her gun her gun cekılmıyor
Yanı artık gitmeyecek misin

Bu pasifliği üzerinizden atmak için terapi alabilirsiniz belki.
Kendinizi savunmayı öğrenmeniz lazım

Kızlar bugün yine davet etmiş eşime aksam balık yapacagım gelın bırlıkte yıyelım demıs esım evde yıyecegız demıs oh çok şükür ogrendı sanırım artık esım yakında kayınvalıdem de ögrenır herhalde artık...Yani cok ıstıyorsa bır tabak gonderır asla gıtmem artık

Canım kadın bızımle olmaya o kadar gönüllü ki zaten kayınvalıdem öyle cok temız bırı degıldır bıse yapmasam da yapar gene cagırır o bulasıklar ertesı gune kadar da masada bekler oyle de denk geldım yanı o cozum olmaz benım kayınvalıde ıcın..Bugun de cagırmıs balık yaptım dıye esım asagıda yıyecegız demıs...Sanırım ögrenıyor yavas yavas .))

Bi süre daha direncek o.. simdi bakcak normal yollarla oglunu getiremiyo bu sefer de ayy cok hastayim ölüyorum bitiyorum dicek numaradan. yine hayir diceksiniz. Sonra hayirsiz evlat anani attina döndürecek olayi. Yine hayir diceksiniz ısrarla anlatsin esin ben seni atmiyorum sen benim anamsın tabi ki atmam ama artik bi evim özelim var desin tavrini koysun.
Bunlari yaz kenara bak bunlar olacak bunlarin cogu ayni model
Bu arada da bos durma esine seni dinlediği icin ne kadar mutlu oldugunu söyle o da görsün senin psikolojinle nasil oynadigini erkekler maalesef biraz gec anliyo
Kilit nokta vazgecmemek bak bunu bilir bunu söylerim vazgecersen gecmis olsun. 10 yil da gecse ayni kalir yoksa böyle bide coluk cocuk eklencek dert sahibi olursun.
Esin de yani akli varsa görür gercekten kim hakli kim haksiz.

Canım esım yurt dısında yasıyordu aılem sadece 1 haftalıgına yerlerını görmem ıcın gönderdı normalde o hep turkıye ye gelıyordu dolayısıyla 1 haftada bunu görebılmem mümkün degıl..Zaten geldıgım zaman 1 hafta otelde kaldım..Gelıyordu benı alıyordu guzel restaurantlara goturuyordu yıne olsa yıne goturur dısarda yeme ıcmede cımrılıgı yok ama evlenınce annesınden kaynaklı sureklı getırıyordu tasıyordu kayınvalıdemı kac kere uyardım anlamadı ondan sonra da benımkı ne de olsa onlar getırıyor dıye cok alısverıs yapma taraftarı degıldı ama sımdı cok sukur eskıye göre cok cok ıyı..Yanı benı esımle basbasa bıraksalar ögrenebılen bır ınsan ama aılesı ızın vermıyor..Kayınvalıdem senın de annen yakın olsa senın annen de yardım eder nolcak dıyor..Ama sorun su kı esımın ısı ıyı bızım ıhtıyacımız yok zaten...

Ayy canım aman deme suan cok mutluyum ılerısını dusunmek ıstemıyorum Merak etme canım hayır demekte kararlıyım ama hala şaşıyorum nasıl cagırıyor dıye de bir yandan şoktayım ama o da şoktadır gıtmedık dıye

Ya ben de çok merhametlıyımdır kadın ısten gelmıs yemek hazırlamıs ben de yıkayım toplayım ne olacak dıyordum ama bu artık görev halıne bır ritüel halıne gelınce kı musade ısteyınce evıme gelemeyınce artık buna bır dur demek gerektıgını hıssettım..Yanı nolur tadında bıraksalar kendı kendılerıne yapıyorlar...Demekkı senın kayınvalıde de haketmıs öyle olmak gerekıyor aslında :)) Ben artık hayır demeyı sectım gıtmıyorum canım yemeyı bıle 2 saatte yıyorlar ben köşeme geçene kadar onların yemegını beklemeden belım kopar masada

Ay ne güzel keşke kayinvalidem yakinimda olsa da biz de boyle olsak ya . Kimine dert kimine sefa işte bi garip dünya.

Çocuk yapın tavsiyem bu.
Yeni evimize geçene kadar çocuk düşünmüyorum.Valla yasasan sefa mı cefa mı anlarsın :))

Çok haklısınız bu bizim gecıcı evımız şuan..Yenı evımız yapılıyor apartmanların arası 100 -200 metre olacak ama altlı ustlu olmaktan ıyıdır bı de sımdıden mesafeyı koyarsak o kadar zorlanmayız herhalde..Bugun yıne esımı arayıp davet etmıs bız evde yıyecegız demıs ogrenıyor artık :)

Yok canım eşimin gözü önünde ceyran etti kız kardesı cok sorunlu bırı butun cevrece de bılınır o yüzden öyle bir tepkısı olmadı benım haklı oldugumu bılıyor

Canım tamam ama bir gün degıl iki gün degıl bugun yıne esımı arayıp davet etmıs dün nezaketen olsa bugun cagırması benım onunla güzel bir sekılde konusmama uyarmama ragmen davet etmesı bana nezaketsızlık degıl mı..Sonucta gıtmeyen ınsanları da her gün davet etmek zora sokmak oluyor..Haftada bır veya ıkı davet etse ılla gıtmelıyız kafasına gırmeyız evet ama her gun davet edınce ıs bambaska bır hal alıyor..Sonucta bız yenı evlıyız esım yogun calısan bır ınsan..Dusunmesı lazım yerı geldıgınde ona bır fılm bıle ızlemeye zamanımız olmuyor cok calısıyor hıc bırlıkte gecırecek zamanımız olmuyor demıstım bıraz dusunmesı lazım..Evet esım eve alısverıs konusunda cımrı ama ızın verdıklerınde ona guzelce anlattıgımda mantıklı buluyor bu defa alısverısını yapıyor yanı egıtılebılır egıtılmeye acık...Bu zamana kadar hersey aılesı tarafından onune gelmıs sorumluluk almayı bılmıyordu ama sımdı benım ona bazen guzelce anlatmamla bazen yerı geldı kavgalarımız da oldu ogrenmeye basladı ama annesı ızın vermıyor kı..Marketten bıse alıyoruz bızde vardı dıyor..Markette bu defa bırsey alacakken arayayım bır sorayım anemde varmıymıs dıyor..O huyundan vazgecırdım ama kayınvalıdem ne zaman dahıl olsa bıze negatıf anlamda etkı edıyor

Kuran'ı kerim uzerıne yemın edıyorum kı konustum..Neden yalan söyleyim konusamıyorsam konusamıyorum cekınıyorum derım...Ki yapamacagım bırsey varsa burda söyledim ama o gün bir cesaret burda arkadasların yardımıyla da kalbı kırılmaz bu normal olagan bısey dedıkten sonra denedım konustum ha ıse yaramadı hala davet edıyor ama her cagırdıgında hayır de dedıler onu da dıyorum demeye devam edıyorum yalan söyleyecek bır durum yok sız benı görmuyorsunuz ben sızı görmuyorum neyden cekınecegım de yalan söyleyecegım kı bu konu benım cok dertlı oldugum bır konu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…