kayınvalidemi sevmiyorumm hatta nefret ediyorum...

kv'lerin bu işe karışması çok saçma bence. ha birde olmadı mı deyip sizi üzmeleri zaten yanlış birşey. birde hamilesiniz. bizde ona beden dilinizle düşüncelerinizi anlatın. onlarda biraz saygılı olsun bi zahmet.

ay ınanmıyorum ya....onlara neymış szin cınsel hayatınızdan.terbıyesız hadsızler...ah be canım sen görumcene dert yanmışsın o herkese anlatmış.hoşgeldın aramıza...umarım sende eşinin ailesının senı kızları degıl gelın olarak görecegını her ne kadar oğullarıyla evlensende onlar ıcın el oldugunu artık oğrenmışsındır.ne hakla hıkmetle gorumcene anlatırsın kı.....
bu arada kp re neymış sen ananlara ıstedıgın saatte gıdersın buna sadece esın karışır (bence oda karışamazya neyse) yuz verme kımseden ızın amak zorunda degılsın.bıdaha soz konusu oldumuda soyle ben eşimle evlıyım sızınle degıl kımse karışmaz de .ay buluyolar sızın gbı sessız gelınlerı çıkıyolar tepesıne

kendilerine oyuncak aramışlar sizi bulmuşlar gelin aşağı gelin yukarı yahu ne terbiyesiz insanmış bunlar sizin cinsel hayatınızdan onlara ne yazdıkların pek bir karışıktı hamile misin değil misin onu anlamadım ama eğer öyleysen hata etmişsin gideceğim yere karışacak eşimle yatmana kalkmama karışacaklar hayatı bana zindan edecekler ben değil onlara torun vermek bütün ilişkimi keserim...

eşin sana destek oluyorsa o da seni bir kenara fırlatıp onların tarafında saf tutmuyorsa çok kafaya takma bazı şeyleri...mesafe koy iletişimde belirli bir çerçeveniz olsun onun dışına çıkmalarına her şeye burunlarını sokmalarına izin verme ne bilim öyle bir duruş sergile ki ağzından kelime çıkmadan beden dilinden onlardan rahatsız olduğunu anlasınlar...ne yap et onlar yüzünden eşinle aranın açılmasına izin verme adımlarını bu noktada at....Rabbim aranızdaki bağı daha daha perçinlesin onlar üzerine geldikçe eşinle sarmaşdolaş bir hayat yaşa inş

özel hayat diye bişey kalmamış
çok ayıp bu kadar özel bir konu anne babanın kulağına gidermi
eskiden balkona kanlı bez asma adeti vardı valla bu yaşadığınız ondanda betermiş

Yorumlariniz icin tsk ediyorum hepinize benim 4 gorumcem var en fena olanina anlatmistim bu arada az once esim isten gelirken o gorumcemle karsilasmis esime baya bi laf yapmis biz kardediz bilmem ne gelip gitmiyorsunuz biz gelelim dedik istemediniz ( bi aksam yine mide bulantidi vs cok kotuydum o aksam icin gelmek istediler) esimde dedi x rahatsiz yatiyor flan iste demis o cok kotuyse ben yaparim cayi flan sanki ben onun kocasinin yaninda yatcam simdi esimle onu tartistik esim bana diyor anneme gidelim yok diyotsun ablama gidelim yok diyorsun bende dedim onlarin soylediklerini benim ailem seni arayip soyleselerdi napardin bise demiyo ise tekrardan gitti giderken diyor bende bida senin annenlere ablanlara gitmiycem oyle dedi gitti bu hamile halimle hepsi ustume geliyor hicbirseyde diyemiyorum esimin boyle yapmasida uzdu beni az once esim bana destekci diyordum oda simdi neler diyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

özel hayat diye bişey kalmamış
çok ayıp bu kadar özel bir konu anne babanın kulağına gidermi
eskiden balkona kanlı bez asma adeti vardı valla bu yaşadığınız ondanda betermiş

Ewet ondan beter olabilir ama hic komik degil sizin alaya alarak konustugunuz konunun her saniyesini BEN birebir yasadim ... ben ewlendigimde boyle bir olaya karisacagimi bilmiyordum bile annem hep derdi ele karisan sele karisir diye cok dogruymus ewlenince anladim nasil desem bana soylenen hicbir soze cewap wermem yada sizene diyemem yapimda yok ama olanlar cok kirici ve yazamadigim bunun gibi cok olaylar kimse yasamadan bilemez anladiniz umarim

Gecen aksam annemler bana gelmisti oturuyorduk babamla kp camiden gelip asagi kw girmisler kw bize yikari geldi kapiyi actim bi tuhaf bakarak gireyimmi dedi bende tabi anne gel dedim neyse oturdu cay doldurdum yok icmiyom bilmem ne kime tavir yapiyorsa neyse annem dedi gozun aydin x hanim torun oluyormus kw aynen soyle soyledi senin gozun audin senin torunun benimmi sanki tabi biz hepimiz sok olduk esimde basini one egdi bise demedi annem yine dedi olurmu oyle sey seninde torunun benimde torunum, bunun gibi binlerce sey cok yoruldum artik bazen diyorum ayril birak git esimde diyo oldururum kendimi bilmem ne

Çok ama çok cahil ve terbiye yoksunu bir aileye düşmüşsün arkadaşım Allah kolaylık versin.

Ama hataların büyüğü sende, böyle özel mahrem bir konu eşler arasında kalır, bir de sen en söylenmeyecek kişiye söylemişsin.
Ayrıca ailen de bu lafları duyup nasıl olur da bu lafları ağızlarına tıkamazlar anlamış değilim. İki babanın konuşacağı konu mu bu akıl alacak gibi değil.

Eşin de olgun davranmamış, ailesini susturamamış. Hatta o iş olmuş diye babasına söylemiş. Ayrıca kayınvaliden torun senin torunun diyerek annene laf sokuyor, eşin sadece başını öne eğiyor. Sen ne demek istiyorsun anne demiyor.

Bundan sonra en azından mesafe koy, böyle cahilliklere izin verme. Eşinin de ailesinin her hatasında ağzını açıp onları uyarması gerek.
Kaç yaşındasınız eşin ve sen merak ettim.

Terbiyesiz lafa bak bohçanda mı getirdin bebeği , ne demek senin torunun
Ailen , annen neden gereken cevabı veremiyor
Eşinin kendisini öldürmesine gerek yok, karısının ardında dursun, anasının çenesini kapasın yeter
Nasıl bir yere düşmüşsün yazık

Esim 25 girecek bende 22ye yeni girdim

Esimle bi sorunum yok acikcasi ama ailesi aile boyu giciklar , esim beni bazen uzuyor oda sonra ozur flan diliyo iste

Esim 25 girecek bende 22ye yeni girdim

Anladım canım ikinizde çok gençsiniz. Ama mademki evlendiniz bir aile kurdunuz kimseyi bundan sonra özel hayatınıza müdahil etmeyin. Kendi ailen bile olsa bu böyle. Eşinle bunu konuş izah et anlasın.

Hadi sen eşin toysunuz ama ailen bu sözleri ilk duyduğunda ağızlarına lafı yapıştırsaymış bak bakalım o zaman bir daha edepsizce bu konuları açmaya cesaret edebilirler miydi. Ailen de çok hatalı davranmış gerçekten.

Torunu için de "bu benim değil sizin torununuz" diyen kayınvaliden, bebek doğduğunda sana karışırsa o zaman bu lafını hatırlat işte.

bebek dogdugunda sevmeye de gelmesinler o zaman.
dokunuklarinda sizin torununuz degil lutfen dokunmayin dersin sende.
sakin yuz verme el gibi yabanci gibi davran.
kaynana konusunda cok hassasim,bende benimkinden nefret ediyorum

konuyu hayretler içinde okudum, bu kadar özel bir mesele herkesin diline düşmüş konuşuluyor hiç ayıp denen bir şey bilmiyor mu bu insanlar, hayret. daha en baştan tepki koymanız gerekirdi bence, yaşadıklarınıza çok üzüldüm bu kadar ezdirmeyin kendinizi..

bu ne biçim bir ilişki ya.. en başta sen neden onlara ağzını bu kadar eğiyorsun ki. 8 ay sonra ilişkiye girmişsin gidip kayınvalidne ne oldu biliyomusun diye sevindirik şekilde haber veriyorsun, bunu yapman onlara sana karışma hakkını verir zaten..

Demek 8 ay sonra kendini hazır hissetmişsin o zaman olmuş.. Niye milletin diline düşmüş bu olay.. İnsan utanır ya nasıl arayıp da soruyorlar aaa daha neler duyucaz Ayrıcada niye kp.den izin alıyorsun ki.. Kendini bu kadar ezdirme.. Ben bir tek eşimden izin alırım de.. Kocana da ben eşim sensin, ben bir yere gideceğim zaman, birşey alacağım zaman sadece sana söylerim, seninle aynı evi paylaşıyorum, seninle evliyim de.. Aaa oldu ya birşey yapacağın zaman hepsinden tek tek izin al ikna et vs. Başka istekleri varmıymış Kesinlikle taviz verme.. Taviz verdikçe üste çıkarlar.. Gerektiği yerde tersini de görsünler

en büyük hatan kalkıpta görümcene bahsetmen keşke yapmasaydın.. Ömrünün sonuna kadar onlarla bir arada olduğun sürece bu muhabbet hep olur inceden hep laflarını sokarlar.. Bir kızın en iyi arkadaşı annesidir.. Bu konular daha çok eşle konuşulur çözülmeye çalışılır da ikinci bi dayanak annedir.. Taviz verme eşin arkanda olduktan sonra seni koruduktan sonra konuşsun dursunlar... Çok cahiller bu konuları böyle dilden dile savurduklarına göre ne anlatsan boş onlara.. Gördüğünde saygını esirgeme ama ezdirme kendini.. Hayatını bebeğin ve eşinle beraber geçir gerisi boş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…